Ο Κώστας Καραμανλής έβγαλε ανακοίνωση για τα Τέμπη

 




 

Ο άνθρωπος που λίγες ημέρες πριν την τραγωδία κουνούσε το δάχτυλο στην αντιπολίτευση για τα θέματα ασφάλειας του σιδηροδρόμου.

Δήλωση με ξεκάθαρη στόχευση στο θέμα της ανάληψης πολιτικής ευθύνης εξέδωσε ο πρώην υπουργός Μεταφορών με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών.

Ο Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής σπεύδει να δηλώσει την οδύνη του για τον χαμό 57 ανθρώπων και σημειώνει «η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση».



«Κανένας δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνουν, έχουν και θα έχουν πάντα τον σεβασμό μας» αναφέρει στη δήλωσή του ο πρώην υπουργός Μεταφορών.

Ο άνθρωπος, δηλαδή, που λίγες ημέρες πριν την τραγωδία έψεγε την αντιπολίτευση για τα θέματα ασφάλειας του σιδηροδρόμου, ενώ από τότε έως και σήμερα επιμένει με τις πλάτες της κυβέρνησης και των φιλικών της ΜΜΕ στη «γραμμή» του ανθρώπινου λάθους.

Αναλυτικά η δήλωση

Ένα χρόνο μετά, η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση.

Όμως, η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους, τους τραυματίες και τους επιβάτες που βίωσαν την τραγωδία, και βέβαια τους συγγενείς των θυμάτων.

Κανένας δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνουν, έχουν και θα έχουν πάντα τον σεβασμό μας.

Πολιτικό Γραφείο Κώστα Καραμανλή

Βουλευτή Ν. Σερρών

Σχόλια