Το πρώτο διεθνές βραβείο γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης!



Ενα τέτοιο βραβείο δικαιούται επάξια, αναντίρρητα και δικαιωματικά το στρατοκρατικό σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, με τα σημερινά δεδομένα και... «κατορθώματά» του στη Γάζα και στην Παλαιστίνη.

Η Γάζα είναι το πείραμα και το παράδειγμα. Πάνω από 30.000 οι νεκροί και οι αγνοούμενοι. Πάνω από 60.000 οι τραυματίες και αδιευκρίνιστος ο τελικός αριθμός των αγνοουμένων.

Η πείνα, η δίψα, οι αρρώστιες, οι επιδημίες, η έλλειψη περίθαλψης, στέγης, φαρμάκων, απασχόλησης και εσόδων για έναν ολόκληρο λαό, τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης, και όλα αυτά τον οδηγούν σε ξεκλήρισμα και πλήρη καταστροφή.

Και οι... μεγάλοι «πολιτισμένοι» της «Δύσης» με τυπική αμηχανία και πλήρη και ουσιαστική ικανοποίηση, ΗΠΑ, Ε.Ε. και όλος ο «ελεύθερος» κόσμος αδρανούν συστηματικά και εσκεμμένα γιατί, εκτός των άλλων, πρόκειται για χοντρές συναλλαγές μεταξύ τους με εμπρηστικές βόμβες, βόμβες διασποράς και άλλες μεγάλες των 1.000 κιλών που έχουν σχεδόν ισοπεδώσει όλη τη Γάζα και θάψει κάτω από τα ερείπιά της τον άμοιρο και βασανισμένο λαό της.

Τον Σεπτέμβριο του 1943 η χιτλερική «Εντελβάις» έσφαξε στην Κεφαλονιά 10.000 Ιταλούς αντιφασίστες στρατιώτες και αξιωματικούς της μεραρχίας Ακουι, επειδή δεν υποτάχθηκαν σε αυτούς παραδίδοντάς τους τα όπλα τους.

Αυτό θεωρήθηκε η μεγαλύτερη σφαγή αιχμαλώτων του Β’ Παγκόσμιου ιμπεριαλιστικού Πολέμου.

Το μιλιταριστικό κράτος του σιωνιστικού Ισραήλ -και δεν ταυτίζω τον εβραϊκό λαό μ’ αυτό- έχει εξοντώσει τετραπλάσιο ανθρώπινο πληθυσμό, κυρίως άμαχο, γυναίκες, παιδιά και γέρους, μέσα σε 100 μέρες, έγκλημα που παρόμοιό του δεν συνέβη και δεν έχει γνωρίσει η παγκόσμια Ιστορία σε μέγεθος σε κανέναν πόλεμο.

Σχόλια

  1. Το ποιο σωστό είναι η ΕΕ και η ΗΠΑ να διοργανώσουν μια μεγάλη εκδήλωση παγκοσμίας εμβέλειας και να τους βραβεύσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου