Συγκεντρωσεις της Λαϊκης Συσπειρωσης σε Δημους του Πειραια και νησια

 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

   ΤΟΜΕΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΙΡΑΙΑ


       ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 176  - 18536 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

                    ΤΗΛ. 2104114801-2

             e-mail: kop-kke@otenet.gr

           

Πειραιάς 29/9/2023


Εκδηλώσεις παρουσίασης των υποψηφίων δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους Δήμους του Πειραιά τις επόμενες μέρες



Την Τετάρτη 4 Οκτώβρη στις 8μμ, στη Νίκαια, στην Πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι), ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα απευθύνει χαιρετισμό στην πολιτική συγκέντρωση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος  Δήμαρχος Νίκαιας –Ρέντη.


  • Το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη στις 7.30μμ στο Φάληρο, πεζόδρομος στη συμβολή Ειρήνης και Σμολένσκυ, θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Γ΄ Δημοτικής κοινότητας Πειραιά. Θα μιλήσουν ο Νίκος Αμπατιέλος, υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά. 


  • Την Κυριακή 1 Οκτώβρη, στις 6.30μμ, στην Αίγινα, στην παλιά προβλήτα. Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Ηλίας, υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας, ο Χρήστος Μουλός και ο Νίκος Πουλάκης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νήσων.


  • Την Κυριακή 1 Οκτώβρη, στις 7.30μμ, στο Πέραμα, στην πλατεία Ηρώων. Θα μιλήσουν ο Βασίλης Βατίστας, υποψήφιος δήμαρχος Περάματος και ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά. Θα ακολουθήσει Ικαριώτικο γλέντι με τον Νίκο  Φάκαρο.


  • Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 7.30μμ, στο Κερατσίνι, στην πλατεία Κύπρου. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και η Στέλα Παπαοικονόμου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά.


  • Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 7μμ, στη Σαλαμίνα, στην πλατεία Ηρώων, (Αγάλματα). Θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ στη Β΄ Πειραιά, η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Παπαελευθερίου και θα χαιρετίσει ο Χρήστος Μουλός, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νήσων.


  • Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 7.30μμ, στον Ρέντη, στην πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη.  Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος  Δήμαρχος Νίκαιας –Ρέντη και ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά.


Σχόλια