ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΘΕ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ


Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «Α ΛΑ ΚΑΡΤ»


ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΘΕ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ


Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν, ότι πρέπει όλοι μαζί να υπερασπιστούμε τον πολιτικό πολιτισμό και να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή του τόπου ο σεβασμός και τα πολιτικά επιχειρήματα.


Καταδικάζω για μια ακόμη φορά απερίφραστα και κατηγορηματικά κάθε προσπάθεια σπίλωσης οποιουδήποτε πολιτικού προσώπου ή μη από όπου και αν προέρχεται. 


Δυστυχώς όμως ο κ. Δήμαρχος με ευκαιρία το τελευταίο γεγονός, προσπαθεί εντέχνως να επιρρίψει ευθύνες στους πολιτικούς του αντιπάλους όπως το συνηθίζει. Εάν έχει συγκεκριμένα στοιχεία υποχρεούται να τα αναφέρει δημόσια. Τον προτρέπω όμως να είναι περισσότερο προσεκτικός , διότι πολλές φορές υπάρχουν εκπλήξεις…..


Θυμήθηκε τώρα ο κ. Δήμαρχος να μιλήσει για πολιτική λάσπη και αφού περιμένουμε να μας αναφέρει ποιος την έριξε, ξεχνά ότι ο ίδιος επί τέσσερα χρόνια είναι η προσφιλής του μέθοδος να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα.


Πως χαρακτηρίζονται άραγε οι πολιτικές εκφράσεις του , τις οποίες έχει πει εναντίον εκείνων που του κάνουν κριτική στα κοινωνικά δίκτυα , ότι δηλαδή χρηματίζονται και παίρνουν πεντάευρα βγάζοντας μεροκάματο ; Ποιοι είναι αυτοί κε Δήμαρχε; Αυτό δεν είναι πολιτική λάσπη με ονοματεπώνυμο;


Πως χαρακτηρίζονται άραγε οι ανεπίτρεπτες εκφράσεις του, εναντίον των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης και τους οποίους έχει ονομάσει με το χειρότερο υβρεολόγιο ως , ανήθικους, σκουλήκια, κοράκια , αχυράνθρωπους , βρικόλακες, αυθάδεις και πολλά άλλα; Ή μήπως αυτή δεν είναι πολιτική λάσπη;


Η τιμή και η υπόληψη των πολιτών δεν είναι «α λα καρτ»

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος







Σχόλια