ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ……



Μετά από τα τραγελαφικά που διαβάσαμε στο δελτίο τύπου του Δημάρχου (φωτό) o οποίος προσπαθεί να δικαιολογήσει την πολιτική του ανεπάρκεια για στελέχωση της Διοικούσης Επιτροπής  του Κέντρου Υγείας και ρίχνει ευθύνες στην αντιπολίτευση , θεωρώ ότι πρέπει να σταλεί η πιο κάτω επιστολή.

Προς κο  Χρήστο Ροϊλο

Διοικητή 2ης  Υγειονομικής Περιφέρειας

Αξιότιμε Κύριε 

μετά την ανακοίνωση που βγάλατε  (φωτό) με την οποία επιρρίπτετε ευθύνες στο Δήμο μας για τη μη αναπλήρωση  της παραιτηθείσης   κας Καραγιάννη στο Κέντρο Υγείας και κατόπιν αυτού παύσατε την Διοικούσα Επιτροπή  και έμεινε ακέφαλο το Κέντρο Υγείας , έχω να σας τονίσω τα εξής:

Κακώς κε Ροϊλο αναφέρετε ότι ο Δήμος δεν όρισε Δημοτικό Σύμβουλο στην Διοικούσα  Επιτροπή του Κέντρου Υγείας. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει και όχι ο Δήμος,  εκεί έπρεπε να  αποταθείτε!!! Να είστε περισσότερο προσεκτικός!!!!!

Συγχρόνως εκφράζω την λύπη μου  αλλά υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας στους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής μου και δεν μπορούσε κανένας να ανταποκριθεί και στα καθήκοντα του Κέντρου Υγείας!!!!.

Μετά από αυτό πρότεινα στην αντιπολίτευση στους κ.κ. Δερτούζο, Αραβανή, Σκιαθίτη Μπούταλη και αρνήθηκαν!!!! 

Να  τονίσω ότι οι κ.κ. Μπούταλη και Σκιαθίτης απουσίαζαν αλλά θεώρησα ότι και να ήσαν παρόντες……θα έλεγαν και αυτοί ΟΧΙ !!!

Την κα Αραβανή δεν την ρώτησα προσωπικά …. αλλά και να την ρωτούσα θα έλεγε και αυτή ΟΧΙ !!!!

Τον κ. Γκίνη  δεν μπορούσα να τον ρωτήσω αφού αυτοδίκαια βρίσκεται στην συμπολίτευση, ενώ για τους κ.κ. Σοφρά και Τσαβαρή για αυτονόητους λόγους δεν τους ρώτησα. 

Τις μεγάλες ευθύνες όμως  ……έχει ο κ. Δερτούζος!!!! Του έκανα προσωπική πρόσκληση (ξαφνικά τον ….. αγάπησα μέχρι χθες ….τον έβριζα…..)….. και δεν δέχτηκε!!!! 

Σας καλώ κε Ροϊλο να ανακαλέσετε τώρα την ανακοίνωσή σας και να επιρρίψετε ευθύνες εκεί που αναλογούν στον …..κ . Δερτούζο!!! 

Σε διαφορετική περίπτωση θα εξαντλήσω όλα τα νομικά μέσα  

Με τιμή


Υ.Γ  1. Την Διοίκηση ασκεί η Συμπολίτευση και τον έλεγχο της διοίκησης η αντιπολίτευση.

Υ.Γ. 2  Όταν είσαι σε απόγνωση μη ψεύδεσαι για να δικαιολογήσεις τα λάθη σου γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Υ.Γ 3 Όταν ο Δήμαρχος αναφέρει ότι το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Συμβούλιο πρέπει να είναι συνεπής. https://www.facebook.com/100007536780587/videos/pcb.3580978938829964/9076241752445989 


Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος







Σχόλια