Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Καλούμε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας να φροντίσει ΑΜΕΣΑ για την μετεγκατάσταση του πυροσβεστικού κλιμακίου Σαλαμίνας

Αφού λάβαμε γνώση, μετά από ανάδειξη της Δημοτικής Συμβούλου, Αραβανή Υβόνης, σχετικά με την ανεκτέλεστη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την μετεγκατάσταση του πυροσβεστικού κλιμακίου Σαλαμίνας, από την 30/01/2020, 

διακρίναμε εικόνες ντροπής, στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Σαλαμίνας, για τις οποίες υπεύθυνη είναι η πλήρης απραξία της διοίκησης, του Κου Παναγόπουλου.

Η ανάγκη μετεγκατάστασης, είναι άμεση από το ακατάλληλο κτίριο που δεν πληρεί τις ελάχιστες προϋποθέσεις που θα διασφαλίζουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα του πυροσβεστικού σώματος. Μιας υπηρεσίας νευραλγικής για τον τόπο, που έχει αποδείξει την επιχειρησιακή της ικανότητα μέσα από τη διαχείριση πολλών και επικίνδυνων περιστατικών, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αποτελεί την ελάχιστη αναγνώριση στο έργο της.

Ο κος Παναγόπουλος όχι μόνο δεν μερίμνησε για την υλοποίηση της απόφασης του ΔΣ, για οριστική και ουσιαστική λύση αλλά αντί να αναλάβει τις ευθύνες του, διακρίνουμε την προκλητική προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών σε διοικητικούς, οι οποίοι διακρίνονται για το υπηρεσιακό τους παρελθόν.

Συνήθης τακτική για τον συγκεκριμένο .

Καλούμε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας να εκτελέσει, την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να φροντίσει ΑΜΕΣΑ για την μετεγκατάσταση του πυροσβεστικού κλιμακίου Σαλαμίνας.

Κύριοι της δημοτικής αρχής, είναι πλέον βέβαιο ότι για να παραχθεί έργο και να ολοκληρωθούν ανεκτέλεστες αποφάσεις, που σας βαραίνουν νομικά και ηθικά, χρειάζονται ικανές και σοβαρές διοικήσεις για να το υλοποιήσουν.

Η Πυροσβεστική μας και τα άξια στελέχη της δικαιούνται την έμπρακτη υποστήριξη μας και όχι τις φωτογραφίες μαζί τους .

Σχόλια