« Πρωτοβουλία Πολιτών » ΤΕΛΟΣ

  

Το άδοξο τέλος του δημοτικού συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών »ανακοινώθηκε και επίσημα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από τον ιδρυτή του συνδυασμού κ .Τσαβαρή. 
Ένας συνδυασμός που είχε κάτι το ιδιαίτερο ,ο επικεφαλής του δεν ήταν Σαλαμίνιος ,το μεγάλο εμπόδιο της εντοπιότητας έπρεπε να ξεπεραστεί κάνοντας τον προεκλογικό αγώνα του 2010 μεταξύ των δυο μονομάχων Σοφρά και Τσαβαρή που ανήκαν  στην  ίδια κομματική παράταξη σκληρό και ανελέητο. Η επικράτηση του κ.Τσαβαρή έστω και οριακή ήταν ένας θρίαμβος άλλα από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τα προβλήματα στο συνδυασμό .Διαγράφει Μπίλλια ,αποχώρησαν σταδιακά Βενετσάνος ,Κουτσούκος , Κόγιας ιδρυτικά στελέχη  του συνδυασμού και στην πορεία και ο Αστράκος . Το 2014 έγινε μεγάλη ανανέωση του συνδυασμού άλλα ο λαός δε συγχώρεσε στον κ.Τσαβαρή την κακοδιοίκηση του δήμου και η εντοπιότητα επανήλθε .Το 2019 με αποκομμένο το σκελετό του συνδυασμού από τα ιδρυτικά στελέχη του 2008 υπέστη πανωλεθρία . Στη συνέχεια αποχώρησαν δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη του συνδυασμού με αποτέλεσμα την αποσύνθεση του και την ανακοίνωση του κ Τσαβαρή για την διάλυση του .

Σχόλια

  1. Διάλισες το συνδυασμό σου για να στηρίξεις τον Παναγόπουλο δημιουργώντας τους Τσαβαροπαναγήδες .Καλή επιτυχία στην νέα σου προσπάθεια αν και είναι εμφανές ότι θα αποτύχεις και θα παρασύρεις και τους πουθενάδες στον γκρεμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας Τσαβαρής μπερδεμένος ,απογοητευμένος και φυσικά αποτυχημένος , ψάχνει να βρει εξουσία ..Δύσκολο άλλα η προσπάθεια μετράει, το θέμα είναι ότι ο Παναγόπουλος τον βοηθάει στο τέλος ποιος θα χάσει και ποιος θα κερδίσει κοντός ψαλμός αλ……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου