«Εκπρόσωπος» των κερδοσκόπων ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης


«Εκπρόσωπος» των κερδοσκόπων ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Στη Γαλλία τα PCR test είναι δωρεάν. Το ίδιο στην Αυστρία και στη Γερμανία. Τα rapid tests είναι και αυτά δωρεάν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Τουλάχιστον σε εκείνες που σέβονται τους πολίτες τους. Γιατί υπάρχουν πολιτικοί που παριστάνουν τους ευρωπαίους αλλά δεν σέβονται, πάνω απ’ όλα, τους εαυτούς τους. Όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τον ερωτούν οι δημοσιογράφοι. «Μα γιατί δεν πέφτει η τιμή των test στην Ελλάδα;» Και απαντά η standard τηλεοπτική φιγούρα των ελληνικών καναλιών: «Μα  έχουμε διατίμηση στην Ελλάδα. Έχουμε θεσπίσει τιμές πλαφόν».

Παρακολουθείστε το video που ακολουθεί για να ξέρουμε γιατί μιλάμε.

Ναι, το γνωρίζουμε κύριε Γεωργιάδη. Στα 60 ευρώ το PCR και στα 10 ευρώ τα rapid. Αυτή είναι η διατίμηση σας. Μόνον που πρόκειται για κλοπή. Μόνον που πρόκειται για νόμιμη και ξετσίπωτα εφαρμοζόμενη κερδοσκοπία σε βάρος του Έλληνα πολίτη. Κύριε Γεωργιάδη . Αν μας θεωρείτε όλους κρετίνους τότε θα πρέπει να ξαναδιαβάσετε την περίφημη ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή. «Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορείς όμως να κοροϊδεύεις τους πολλούς για μεγάλο χρονικό διάστημα». Εσείς κύριε Γεωργιάδη επιχειρείτε το ακατόρθωτο. Και αυτή σας η εμμονή να κοροϊδεύετε πολλούς ταυτόχρονα και επί μακρόν θα στοιχίσει και σε σας αλλά και στον πρωθυπουργό που σας επέλεξε. Διότι είναι ξεκάθαρο κ. Γεωργιάδη. Δουλεύετε για τους πολιτικούς σας φίλους και για τους χορηγούς της πολιτικής σας καριέρας. Τους επιτρέπετε να κερδοσκοπούν νομίμως εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη του Έλληνα φορολογούμενου.

Στην Γαλλία θα σας είχε ήδη υποβληθεί μομφή για την πολιτικά απαράδεκτη συμπεριφορά σας. Στην Ελλάδα αντιθέτως σας επιβραβεύουν προσκαλώντας σας στα τηλεοπτικά πάνελ. Μέχρι πότε άραγε; Και να θυμάστε. Απληστία, βουλιμία, αμετροέπεια. Τα θανάσιμα αμαρτήματα για έναν Πολιτικό.

Σχόλια