ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.Σ

Σαλαμίνα, 22 Σεπτεμβρίου 2021

 

ΠΡΟΣ: 1. Κο Γ. Παναγόπουλο,Δήμαρχο Σαλαμίνας

           2. Κο. Χ. Καπαραλιώτη, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας

 

 Αγαπητέ Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας (ΔΛΤΣ), με άμεση ισχύ από σήμερα.

Επιθυμία μου είναι να μην υπάρξει καμία δέσμευση όσον αφορά στη διαδικασία επιλογής του επομένου προσώπου για τη θέση αυτή.

            Σε αυτά τα 2 χρόνια οι μη επαρκείς πόροι,η μη επαρκής υποστήριξη του Δήμου, η εσωτερική (αλλά και εξωτερική) πολεμική στις όποιες προσπάθειές μου, καθώς και τα προβλήματα από τη
πανδημία Covid19 (τουλάχιστον 8 μήνες χωρίς προσωπικό),  όλα ήδη γνωστά,περιόρισαν κατά πολύ τα πολλά περισσότερα που θα μπορούσαν να γίνουν στο Δ.Λ.Τ.Σ..Στο συνημμένο Παράρτημα καταγράφονται τα κυριότερα των πεπραγμένων μου.

            Επιφυλάσσομαι να δημοσιοποιήσω στο μέλλον  λεπτομέρειες γι αυτή την επιλογή μου, όταν και εφ’ όσον το κρίνω αναγκαίο ή σκόπιμο.

Τέλος, εύχομαι καλή συνέχεια στον διάδοχό μου, η επιλογή του οποίου, ήδη εδώ και καιρό είχε προαποφασισθεί εν αγνοία μου..

Ενημερώνω ότι δεν προτίθεμαι να παρευρεθώ στη σχετική με το θέμα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διότι δεν θέλω η ψήφος και η παρουσία μου να ερμηνευθούν  από τον καθένα κατά το δοκούν.

 

 

Ναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης ε.α.

Πρόεδρος ΔΛΤΣ

Σχόλια

  1. Περσινα ξινα σταφυλια μητσοοο.Αφου εγινες κλητηρας του Παναγοπουλου κ μετα ξεφτιλα απο τον Τσαβαρη τωρα παραιτεισαι..3 μερες πριν σε αλλαξουν.
    ...αστειοτητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτυχε σε αυτόν τον τόπο να θελήσει να εμπλακεί στα κοινά ένα άτομο το όποιο στην προσωπική του καριέρα έφτασε σε ψηλά αξιώματα .Ο λαός του νησιού μας δεν τον αποδέχτηκε έχει συνηθίσει σε αλλού είδους προσωπικότητες να τον διοικεί .Δυστυχώς είμαστε άξιοι της τύχης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πλέον ανίκανος δημοτικός σύμβουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Πρόεδρου του ΔΛΤΣ .

    Με απόφαση δήμαρχου ο κ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ορίζετε υπεύθυνος για την επιλύσει των προβλημάτων της περιφέρειας .Κανά δυο φορές επισκέφτηκε την κοινότητα Αιαντείου και από τότε εξαφανίστηκε .Όχι δεν ασχολήθηκε και δεν έλυσε ούτε ένα πρόβλημα αλλά δεν γνωρίζει ούτε την σύνθεση των κοινοτήτων .Σε αυτόν τον δημοτικό σύμβολο αποφάσισε ο Δήμαρχος να εμπιστευτεί το σοβαρότερο νομικό πρόσωπο του δήμου .Δήμαρχε γνωρίζεις ότι πέρα από τα δυο μεγάλα λιμάνια του νησιού μας έχει και η περιφέρεια 18 λιμανάκια τα όποια πρέπει να νομιμοποιηθούν ;Ποιος θα τα κάνει αυτά ο κ Ευσταθίου; Eχω την εντύπωση ότι με αυτή σας την απόφαση είσαστε βαριά νυχτωμένος και δυστυχώς για τον τόπο μας και αποτυχημένος .


    ==============================================================


    ΑΠΟΦΑΣΗ 91/2019 Ο Δήμαρχοσ ΢αλαμίνοσ Έχοντας υπόψη :
    1. Σισ διατάξεισ των άρθρων 1 παρ.5.2 περ.5, 2 και 58 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική τησ Αυτοδιοίκηςησ και τησ Αποκεντρωμένησ Διοίκηςησ – Πρόγραμμα Καλλικράτησ» (Α΄87).
    2. Σισ διατάξεισ τησ παρ. 3 του αρ. 44 του Ν.3979/2011.
    3. Σισ διατάξεισ του άρθρου 88 του Ν.3463/2007 «Κύρωςη του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (Υ.Ε.Κ.114/τ.Α΄/8-06-2006).
    4. Σισ υπηρεςιακέσ μασ ανάγκεσ.

    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Ορίζουμε τον Ευςταθίου ΢πυρίδωνα του Αθαναςίου εντεταλμένο Δημοτικό ΢ύμβουλο (χωρίσ αμοιβή) εκχωρώντασ του, την μέριμνα για την ςυνεργαςία του Δήμου με τισ Δημοτικέσ Κοινότητεσ και την ςυνεργαςία με τουσ Προέδρουσ αυτών, με ςκοπό τον καλύτερο δυνατό προγραμματιςμό και την προώθηςη του έργου αυτών. Η άςκηςη των αρμοδιοτήτων του εντεταλμένου ΢υμβούλου θα γίνεται πάντοτε ςε ςυνεννόηςη με το Δήμαρχο. Η απόφαςη αυτή να δημοςιευθεί μία φορά ςε μία ημερήςια εφημερίδα του Νομού ή ςε μία εβδομαδιαία εφημερίδα τησ Πρωτεύουςασ του Νομού και να αναρτηθεί ςτην ιςτοςελίδα του Δήμου μασ καθώσ και ςτο πρόγραμμα «ΔΙΑΤΓΕΙΑ». Ο Δήμαρχοσ ΢αλαμίνοσ Γιώργοσ Θ. Παναγόπουλοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλη η Σαλαμίνα κλαίει που έχασε το πιο ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι «φαίνεσθε » και οι «πουθενάδες » μας βομβάρδισαν το σαββατοκύριακο με εκατοντάδες φωτογραφίες ,τα χάλια τους απερίγραπτα και η εμφάνιση τους άψογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://kornasalaminas.blogspot.com/2021/09/420.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου