Δήμος Σαλαμίνας - Ενημέρωση για εργασίες καθαρισμών και πυροσπροστασίας

 


Ανακοίνωση του αντιδημάρχου Καθαριότητας κου Αντώνη Βακάλη για την ενημέρωση ως προς τις εργασίες καθαρισμών και πυροσπροστασίας:
ΔΥΤΙΚΑ επιχειρήσαμε σήμερα, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, για καθαρισμούς και έργα πυροπροστασίας.
Στο Πόρτο Φίνο, έγιναν εργασίες πυροπροστασίας ίσως για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τόσο μαζικά και τόσο οργανωμένα. Στην κεντρική οδό που πηγαίνουμε προς Γυάλα, το πρόβλημα με τα χόρτα και τα δέντρα που εξείχαν στο δρόμο ήταν πολύ σοβαρό και με τις εργασίες αυτές λύνουμε άλλο ένα σημαντικό καθημερινό πρόβλημα.

Έξω-οικιακά μαζέψαμε – ξανά – στην Κακή Βίγλα και στη Γυάλα.
Στα Σελήνια, πολυήμερη ήταν η προσπάθεια των συνεργείων, όπως και σήμερα, αφού μαζέψαμε τόνους ογκωδών και κλαδιών. Αρχές Αυγούστου με την εικόνα – και - των Σεληνίων να είναι πολύ καθαρή!


Στα Αμπελάκια μαζέψαμε σήμερα και θα συνεχίσουμε όπως και στη Κοινόσουρα.
Τέλος, οι εικόνες με άδειους κάδους απορριμμάτων μέσα στο καλοκαίρι, συνεχίζεται!!!!



Η ομάδα μας, από το Δήμαρχο Γιώργο Θ. Παναγόπουλο , εμάς τους συνεργάτες του και όλη την υπηρεσία καθαριότητας, ΣΑΡΩΝΟΥΜΕ καθημερινά το νησί και προσπαθούμε η καθημερινότητα μας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.


ΜΠΡΑΒΟ, σε όλους τους εργαζόμενους της καθαριότητας, οι οποίοι δουλεύουν από τη νύχτα, και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή παλεύοντας για να διατηρούν τη Σαλαμίνα μας καθαρή! "

Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ
    Χθες γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης πολιτικής θρασύτητας από τον περιφερειάρχη Πατουλη .Κάθε ένα τέταρτο εμφανιζόταν στα τηλεοπτικά κανάλια( φυσικά με το αζημίωτο μιας και από το υστέρημα του λάου η σημερινή πολιτική ηγεσία του τόπου μας έχει ανοίξει ένα οχετό χρημάτων προς τους νταβατσίδες του ελληνικού λάου ) και διαβεβαίωνε τον ελληνικό λαό ότι η περιφέρεια επιχειρεί με 14 οχήματα . Ούτε λόγος για τον καθαρισμό των δασικών ζωνών, ούτε μια κουβέντα για καθαρισμό των ρεμάτων , ούτε μια λέξη για την λειτουργία και δράση της επιτροπής φυσικών καταστροφών της περιφερείας . Καθισμένος στο γραφείο του και ενώ καιγόταν ο τόπος αυτός περίμενε καρτερικά σε ποιο κανάλι να βγει και να μας πει τι ; Mπούρδες ,μπούρδες ,μπούρδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου