Μεγάλη φωτιά τώρα στη Σαλαμίνα Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά στη Σαλαμίνα. #Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Άγιος Νικόλαος στη Σαλαμίνα. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.





Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στη Σαλαμίνα. Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, το μεσημέρι, στην περιοχή Άγιος Νικόλαος.


Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες έχουν τη συνδρομή εναέριων μέσων.



Άγνωστο παραμένει πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά. Οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε κατοικίες. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 19 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη. Οι άνεμοι πνέουν ενισχυμένοι στην περιοχή και δεν βοηθούν την επιχείρηση κατάσβεσης.


Υπενθυμίζεται ότι φωτιά στη Σαλαμίνα είχε εκδηλωθεί και πριν από λίγες ημέρες, με την άμεση και συντονισμένη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να αποτρέπει τα χειρότερα. Δείτε το tweet του Πυροσβεστικού Σώματος για την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ έχουν κινητοποιηθεί τόσο εναέριες, όσο και επίγειες δυνάμεις.

Όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο που ακολουθεί η φωτιά έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο σύννεφο καπνού το οποίο έχει φτάσει μέχρι το παραλιακό μέτωπo.

 https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2021/07/142127_img_2027_2.mp4?_=2

Σχόλια