Δημιουργήθηκε το νέο πρωτοποριακό app του Δήμου Σαλαμίνας με την ονομασία «ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα εποχή χαράσσει ο Δήμος Σαλαμίνας φέρνοντας στο προσκήνιο την ψηφιακή ατζέντα με το νέο πρωτοποριακό app για κατόχους smart phone και tablet δημιουργώντας την εφαρμογή «ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ». Η νέα αυτή εφαρμογή πληροφορεί τους κατοίκους για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή τους και είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν στο Google PlayStore.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος κάνει ένα τεχνολογικό άλμα με αναλυτική ενημέρωση και προτάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών αλλά παράλληλα προϊδεάζουν τους επισκέπτες λόγω και της μεγάλης τουριστικής προσέλευσης του νησιού.

Μέσω αυτής, κάθε χρήστης:

* Μαθαίνει άμεσα ό, τι συμβαίνει στην περιοχή

* Ενημερώνεται με notification για όλα τα επείγοντα θέματα Πολιτικής Προστασίας που προκύπτουν

Η εφαρμογή «ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» είναι διαθέσιμη στο Google PlayStore και δεν έχει κανένα απολύτως κόστος για τους δημότες κι όσους κινούνται, εργάζονται ή ενδιαφέρονται για ότι συμβαίνει στη Σαλαμίνα και λειτουργεί μόνο με online σύνδεση στο διαδίκτυο. 

Όπως όλα δείχνουν ο εκσυγχρονισμός έχει ήδη φτάσει στο νησί της Σαλαμίνας και αλλάζει την ροή της κάθε πληροφορίας που ως τώρα λαμβάναμε και αφορά ένα ακόμη βήμα που βελτιστοποιεί την καθημερινότητα της Σαλαμίνας!


Εκ του Γραφείου Τύπου


Σχόλια