Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας συγχαίρει τους εθελοντές του Δήμου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος μας έχει από την αρχή καλωσορίσει οργανωμένα το μεγάλο κεφάλαιο του Εθελοντισμού.Ο Εθελοντισμός συνενώνει με δεσμούς την κοινωνία και αποτελεί πράξη προσφοράς από την οποία ωφελούνται όλοι. Ο εθελοντισμός μπορεί να λάβει πολλές μορφές και να παρέμβει καθημερινά και δυναμικά για την βοήθεια και την παροχή υπηρεσιών στους ανθρώπους.

Το πολύμορφο και δυναμικό αυτό σύστημα ενώνει την ατομική ολοκλήρωση με την συλλογική ευημερία. Οι μορφές που παίρνει η εθελοντική προσφορά σήμερα, διευρύνονται διαρκώς και εκτείνονται σε όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής. Για τον λόγο αυτό η οργάνωση ΚΑΘΑΡΙ-ΖΩ χαίρει της εκτίμησης του Δήμου Σαλαμίνας διότι η εθελοντική προσφορά εργασίας για την προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες μας, με τις ανάγκες προστασίας να ποικίλουν και η δική της συμβολή με τον καθαρισμό δασών αλλά και κάθε είδους δράσης ενισχύει τόσο το έργο μας όσο και την προτεραιοποίηση των στόχων μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα και καθεμία τους ξεχωριστά.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τον Γιάννη Αμουργιανό, με τις εξαιρετικές φωτογραφίες του μέσα από την σελίδα ‘Η Σαλαμίνα από Ψηλά’ για τις εικαστικές του παρεμβάσεις που συμβάλλουν στην προβολή του νησιού μας με έναν πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο. Εκτιμούμε την αισθητική και την συνέπεια, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε τις προσπάθειες του.

Οι θερμές ευχαριστίες δόθηκαν από το Δήμαρχο Σαλαμίνας και κατόπιν συνάντησης με τους ιδίους στο Δημαρχείο Σαλαμίνας.



Εκ του Γραφείου Τύπου




Σχόλια