ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Με ανακούφιση πληροφορηθήκαμε από ανακοίνωση  του Συλλόγου  Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας ότι μετά από συντονισμένες παρεμβάσεις των αρμόδιων Φορέων (Βουλευτές, Αντιπερειφερειάρχης, Δήμαρχος) η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου δεσμεύτηκε να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν και ως εκ τούτου αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση του Συλλόγου.

Ελπίζουμε να έγινε στις αρμόδιες Αρχές κατανοητό ότι το Κέντρο Υγείας αποτελεί για το νησί μας την μοναδική πηγή Υγειονομικής Περίθαλψης και ότι οι διαμαρτυρίες μας δεν είναι απλά «για να κάνουμε θόρυβο» αλλά γιατί αποτελεί επιτακτική ανάγκη η επάνδρωση του με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και ο εξοπλισμός του με σύγχρονα μηχανήματα.

Τηρούμε και εμείς όπως και ο Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρου Υγείας στάση αναμονής προκειμένου να δούμε τις εξελίξεις επί του θέματος και αν όλα αυτά που υπόσχονται γίνουν πράξη.

Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και της προσπάθειας τους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ευαίσθητο τομέα της υγείας έχοντας αυτή την στιγμή στην διάθεση τους τα ελάχιστα δυνατά μέσα.

                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                       ΣΠΕΡΝΟΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχόλια