ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19


ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 12.06.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Δήμος Σαλαμίνας και το Κ.Υ. Σαλαμίνας δίπλα στους μαθητές του νησιού για την έγκυρη ενημέρωση τους για τον Covid-19.

Το ΚΕΠ Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας πραγματοποίησαν επίσκεψη σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία Σαλαμίνας. Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση - εκπαίδευση εκπαιδευτικών και μαθητών σε πρακτικές υγιεινής στο πλαίσιο προστασίας από τον Covid-19.

Την δράση πλαισίωσαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικών Υπηρεσιών Π.Διολέτης, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Σαλαμίνας κ. Σ.Ευσταθίου, η νοσηλεύτρια του Κ.Υ. Σαλαμίνας κα Μ.Μουσαφιροπούλου, η Συντονίστρια του ΕΔΔΙΠΠΥ και των ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σαλαμίνας Ιατρός Νεφρολόγος κα Θ.Κοντούλη και η προϊσταμένη του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Υγείας του Δήμου, Επόπτρια Δημόσιας Υγείας κα Α.Μιχάλαρου.

Ευχαριστούμε θερμά την Διοικούσα Επιτροπή του Κ.Υ. Σαλαμίνας τον κ. Β.Ελευθεριάνο, την κα Ε.Καραγιάννη Αντωνίου και τον κ. Σ.Ευσταθίου Διευθυντή του Κ.Υ., το επιστημονικό προσωπικό του Κ.Υ. όπως επίσης και τα μέλη του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας για την συμμετοχή τους στην σημαντική αυτή δράση.

Τα παιδιά μας είναι η πρώτη προτεραιότητα μας!



Εκ του Γραφείου Τύπου

του Δήμου Σαλαμίνας

"

Με εκτίμηση,


--------------------------------------
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δ/νση: Κ. Καραμανλή & Αμμοχώστου 1, 189 00, Σαλαμίνα
Tel: +30 213 202 7412
Fax: +30 213 202 7414

Σχόλια