ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΟΙΠΟΠ

logo_salamina.png

Ν.Π.Δ.Δ.
Άθλησης
Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Γνωστοποιούμε σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους, καθώς και τους αθλούμενους, κάθε ηλικίας, του νησιού μας ότι, κατόπιν της ανακοίνωσης του Υπουργού Αθλητισμού κου Αυγενάκη, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, των σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων που έχουν εκδοθεί, καθώς και βάσει των πρωτοκόλλων που έχουν προβλεφθεί για κάθε άθλημα,




Όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο δήμο μας θα παραμείνουν κλειστές




Η αναστολή λειτουργίας συνεχίζεται και η ευθύνη της περιφρούρησης των αθλητικών χωρών, βάσει Νόμου ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία.




Οι παραβάτες καταπάτησης της γηπεδικής καραντίνας, καθώς και οι υπεύθυνοι για τυχόν βανδαλισμός, θα είναι αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα.




Τέλος ενημερώνουμε:

Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στους μαθητές - υποψήφιους εισαγωγής στα ΤΕΦΑΑ, καθώς και στις στρατιωτικές σχολές, θα υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα για αυτούς.




Συγκεκριμένα από τις 18 Μαΐου 2020 θα μπορούν να αιτηθούν στο e-mail: akoipop.2@gmail.com, την πρόθεσή τους για χρήση του Δημοτικού Σταδίου Σαλαμίνας, δηλώνοντας:


Ονοματεπώνυμο


Ονοματεπώνυμο προπονητή


Σχολή ενδιαφέροντος


κινητό τηλέφωνο




προκειμένου να επικοινωνήσουμε και να ολοκληρωθεί η συμπλήρωση των απαιτούμενων, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα λειτουργίας.




Tα ανωτέρω ισχύουν μέχρι νεωτέρας.




Σαλαμίνα 06 Μαίου 2020






Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Άθλησης

Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας



ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΓ. ΑΛΑΙΣΚΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

Σχόλια