«Άλλος με τη βάρκα μας…»


Αγαπητοί συνδημότες

Δυστυχώς το είδαμε κι αυτό!!!

Στην πιο δύσκολη λόγω κορωνοΐού περίοδο για την δημόσια υγεία ένας συνταξιούχος αστυνομικός (Ελευθεριάνος Βασίλειος) με μόνο προσόν την εμπειρία του από τις υπηρεσίες ασφάλειας της Αστυνομίας,  «αναλαμβάνει» το τιμόνι του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας  και επιβραβεύεται  (;) έτσι  για την πρόσφατη σχετικά ανεξαρτητοποίησή του , από την Δημοτική μας Παράταξή και επιλέγεται ΠΡΟΕΔΡΟΣ μιας Υγειονομικής Επιτροπής με αναπληρωτή του -μάλιστα – γιατρό!!!
Μιας επιτροπής που έχει ως αντικείμενο  μεταξύ άλλων τον συντονισμό και την αξιολόγηση των υπηρεσιακών αναγκών στον ευαίσθητο τομέα της Δημόσιας Υγείας στο νησί.
Αλήθεια με τι «επιστημονικές γνώσεις»  επιλέχθηκε για να κατέχει αυτή τη θέση;
Με ποια εξειδικευμένη εμπειρία στον Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας;
Με ποιο κριτήριο αξιολόγησης συμπεριλαμβάνεται ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος  σε μια τόσο σπουδαία -και ιδιαίτερα λόγω της συγκυρίας της COVID -19- επιτροπή ;
Επίσης , στην ίδια τριμελή επιτροπή συμμετέχουν και οι άλλες δύο προσφάτως ανεξαρτητοποιηθείσες από την Δημοτική μας Παράταξη  δημοτικοί σύμβουλοι κυρίες Καραγιάννη Ευαγγελή και Καρνέση Σοφία.
Φυσικά η πρόταση για τις ανωτέρω θέσεις συμφωνεί  με το απεσταλμένο  έγγραφο του δήμου Σαλαμίνας (ΕΔΩ). (Σχετ. 7 στα έχοντας υπόψη του εγγράφου με  ΑΔΑ :6ΖΔΗ469Η2Ξ-ΑΜΣ, Διαύγεια 2ΗΣ  Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου )
Αγαπητοί συνδημότες
Με δεδομένα όλα τα ανωτέρω,τα συμπεράσματα δικά σας, αφού τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή….

Με τιμή
Γιάννης Τσαβαρής
π. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Δημοτικός Σύμβουλος  Σαλαμίνας

Σχόλια