ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονταιΤο βιβλίο του DAN BROWN inferno «κόλαση» επίκαιρο όσο οτιδήποτε άλλο αυτό τον καιρό.
Για όσους δεν το έχουν διαβάσει ακόμα, το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί περιγράφει την εξάπλωση μιας πανδημίας. Σε όσους το έχουν διαβάσει θα έλεγα να το ξαναδιαβάσουν - μελετήσουν καλύτερα αυτή τη φορά .Το έργο διαδραματίζεται σε δύο κυρίως πόλεις της Ιταλίας, Φλωρεντία - Βενετία σύμπτωση; ; τυχαίο ;;; προφητικό ;;;; αλλά και στη Κωνσταντινούπολη, ας αναλογιστούμε ότι το έργο γράφτηκε πριν από 7 χρόνια το 2013.
Τα συμπεράσματα ; Δικά σας.
Στα αξιοθέατα των εν λόγω πόλεων που εξελίσσεται η δράση χρησιμοποιήστε το ίντερνετ σε κάθε περιγραφή και θα μπείτε σε μια άλλη διάσταση εμπειρίας και γνώσης.
Βέβαια θα σας πάρει περισσότερο χρόνο για να το τελειώσετε αλλά αξίζει ο κόπος. Ξεκίνησα λόγω καραντίνας πάλι το διάβασμα αγαπημένων έργων ξεκινώντας από το ΟRIGIN, αυτή τη φορά με τον τρόπο που περιέγραψα μου πήρε σχεδόν το διπλάσιο χρόνο, όμως το αποτέλεσμα είναι απείρως καλύτερο από ένα απλό διάβασμα.
Αυτές τις ημέρες τελείωσα το inferno και έπεται συνέχεια όλων των έργων του BROWN, γιατί η περιγραφή των αναγεννησιακών αριστουργημάτων και όχι μόνο είναι λιτή, ουσιαστική και ευκολονόητη. Καλή μελέτη - διάβασμα. 


ΦΗΜΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ


Σχόλια