ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Κ18 Β' ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2019 η ομάδα των Κ18 Β' του Τελαμωνα. Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ κέρδισε εκτός εδρας με 3-1 σετ την αντιστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Στο πρώτο σετ η ομάδα του Τελαμωνα ξεκίνησε με αρκετό άγχος. Η ομάδα του Ολυμπιακου προηγήθηκε με μικρή διαφορά σχεδόν σε όλο το σετ. Τα κορίτσια όμως του Τελαμωνα έψαξαν και βρήκαν τον τρόπο παιχνιδιού που έπρεπε να ακολουθήσουν και τελικά ισοφάρισαν σε 21-21. Μετά όμως κάποιες άτυχες στιγμές έδωσαν το πρώτο σετ με 25-22 στον Ολυμπιακό.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Τελαμωνα μπήκε αποφασισμένη. Μείωσε τα λάθη της, έπαιξε σωστό βόλεϊ και τελικά κέρδισε το σετ με 25-22. Στο τρίτο τα κορίτσια του Τελαμωνα προσέφεραν θέαμα με το πολύ καλό βόλεϊ που έπαιξαν. Πίεσαν με τα σέρβις τους, έπαιξαν πολύ καλά στην άμυνα και δυνάμωσαν εκπληκτικά την επίθεση τους. Έτσι κέρδισαν και αυτό το σετ με 25-21. Στο τέταρτο σετ μπήκαν πολύ δυναμικά και άνοιξαν το σκορ με αρκετούς άσσους. Η ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε ότι πλέον δεν μπορούσε να αντιδράσει σε τίποτα. Έκανε πολλά λάθη και δεν έβρισκε λύσεις στην ομολογουμένως μεγάλη πίεση που ασκούσαν τα κορίτσια του Τελαμωνα. Έτσι αυτό το σετ κατακτήθηκε εύκολα με 25-11. Ήταν πλέον έργο για έναν ρόλο
Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα
Καλή Χρονιά σε όλους. Υγεία, ευτυχία και ευημερία σε όλες τις αθλήτριες, την προπονήτρια, τους παράγοντες και τις οικογένειές τους.
Μακάρι και το 2020 η ομάδα να έχει ανάλογη συνέχεια!!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ 1-3
(25-21,22-25,21-25,11-25)
ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ
ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΥ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ: Λογοθέτη Ελευθερία
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ: Τζούλη Αθανασουλάκη
COACH: Κατερίνα Νάννου
ΑΡΧΙΚΗ ΕΞΑΔΑ
ΠΑΣΑ: Έλενα Λιτσάκη (1)
ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ: Μαριέπη Κανάκη (8)
ΑΚΡΑΙΕΣ: Γιάννα Λογοθέτη (12)
Ειρήνη Χατζηχρήστου (4) ΑΡΧΗΓΟΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ: Άννα Ζήση (18) - Αγγελική Μελλέ (7)
ΛΙΜΠΕΡΟ: Εβελίνα Πουκαμισά (5)
+++++
Φραντσέσκα Φραχόλλι (3) - Αντωνία Τσαρπαλή (15)
Στεύη Πούτου (13)
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Αργυρώ Συρίγου (10) - Μάρη Περδικούρη (17)
Ζωή Γεωργαντή (20) 

Σχόλια