ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΠΟ                              21-08-2019

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης του γηπέδου, των αποδυτηρίων και των εξεδρών, πραγματοποιήθηκαν χτες τα εγκαίνια παρουσία της Δημάρχου κας Ισιδώρας Νάννου-Παπαθανασίου, του Προέδρου και Αντιπροέδρου του ΑΚΟΙΠΟΠ κκ. Γεράσιμου Δραγουμάνοβιτς και Αλέξανδρου Πάλλα, αντίστοιχα, του Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Σκιαθίτη, του πρώην Πρόεδρου ΑΚΟΙΠΟΠ κ. Σπύρου Κουτσούκου, του Προέδρου κ. Στέλιου Ραπτόπουλου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Αμπελακιακού. Την Περιφέρεια και την Περιφερειάρχη Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κος Χατζηπέρος συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου εντός του χρονικού πλαισίου προκειμένου για την ομαλή έναρξη των προπονήσεων της ομάδος.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ιστορικό Σύλλογο των Αμπελακίων, υγεία στους αθλητές και επιτυχίες στους αγώνες τους!

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι στόχος της απερχόμενης περιφερειακής αρχής ήταν η επάρκεια, αυτονομία και αυτοδυναμία σε αθλητικές υποδομές σε όλα τα νησιά μας και την Τροιζηνία. «Με τα σημερινά εγκαίνια βάζουμε μία ακόμα ψηφίδα προς την επίτευξη αυτού του στόχου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε δε κλείνοντας την παρέμβασή του ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός πρέπει να συμπορεύονται και να συμβαδίζουν, γι’ αυτό οφείλουμε να προασπίζουμε τους κανόνες του «ευ αγωνίζεσθαι» σε κάθε αγωνιστική δοκιμασία. Επίσης, πρώτιστο μέλημά μας κατά την κατασκευή οποιασδήποτε αθλητικής εγκατάστασης είναι η ασφάλεια των αγωνιζόμενων και βάσει αυτού πορευόμαστε.

Σχόλια