ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΑΠΟ     23-04-2019
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Τα εργοτάξια της Σαλαμίνας επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά επί της Ζωοδόχου Πηγής και της Λεωφόρου Ιπποκράτους, τα οποία απασχολούν κατοίκους και επισκέπτες ενόψει της πασχαλινής περιόδου.
Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε την Λεωφόρο Ιπποκράτους στην οποία έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση. Στην δε Ζωοδόχου Πηγής η ασφαλτόστρωση τελειώνει και από την Μεγάλη Πέμπτη θα δοθεί σε πλήρη κυκλοφορία. Όσον αφορά στις διαγραμμίσεις στους δρόμους που έγινε ασφαλτόστρωση, αυτές θα πραγματοποιηθούν μετά την Πρωτομαγιά, καθότι οι καιρικές συνθήκες, λόγω βροχοπτώσεων, δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθούν πριν το Πάσχα.
Στόχος της Περιφέρειας Αττικής είναι η ασφάλεια των πολιτών και των οχημάτων, η μικρότερη δυνατή όχληση κατοίκων και επισκεπτών και η ολοκλήρωση των έργων εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων τους.
Βέβαια δεν σταματάμε εδώ διότι τα προβλήματα είναι πολύ περισσότερα. Με επιπλέον χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 3.000.000€ αλλά και με την υλοποίηση της μελέτης «Εγνατία» θα γίνουν αποφασιστικές παρεμβάσεις σε πολύ περισσότερες περιοχές της Σαλαμίνας αλλά και των υπόλοιπων νησιών και της Τροιζηνίας (πλην της Ύδρας).


Σχόλια