Γιατί η ψήφος σας μετράει


Όλοι μας διαμαρτυρόμαστε για τα προβλήματα της καθημερινότητας στη Σαλαμίνα. Φωνάζουμε για την καθαριότητα της πόλης, για την κατάσταση που βρίσκονται τα σχολεία, για την απουσία υποδομών, για τις κακοτεχνίες των δρόμων, την ανυπαρξία πεζοδρομίων, τον ελλιπέστατο δημοτικό φωτισμό, τις επικίνδυνες παιδικές χαρές, και εν πάση περιπτώσει η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Ψηφίζοντας για το νέο Δήμαρχο και το νέο δημοτικό συμβούλιο, η ψήφος σας έχει σημασία και θα βοηθήσει να καθοριστεί η πορεία του νησιού για τα επόμενα χρόνια. Είσαι κομμάτι αυτού του νησιού. Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα επιλέξεις να σε εκπροσωπήσουν, θα είναι η δική σου φωνή στο δημοτικό συμβούλιο. Και η φωνή πρέπει να είναι ΔΥΝΑΤΗ. Η αποχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές επιδεινώνει την κατάσταση, ενισχύοντας τις φωνές της μειοψηφίας που δεν σε εκφράζουν, με την εφαρμογή δε του νέου συστήματος της απλής αναλογικής, η κάθε ψήφος μετράει από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Σκεφτείτε τι σας αφορά - θέματα όπως η εκπαίδευση, οι υποδομές, η καθαριότητα, η καλύτερη ποιότητα ζωής. Αφού καθορίσετε τι έχει σημασία για εσάς, αναζητήστε έναν υποψήφιο που μοιράζεται αυτές τις αξίες.


Να είστε σκεπτικοί και διορατικοί. Οι υποψήφιοι αναφέρουν πολλές φορές τι θέλουν να ακούσουν οι ψηφοφόροι. Προσπαθήστε να καθορίσετε τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουν να επιτύχουν τους στόχους που προωθούν στην εκστρατεία γιατί μπορεί να υπόσχονται πολλά προεκλογικά γνωρίζουν όμως ότι δεν μπορούν να τα υλοποιήσουν. Εάν έχουν ήδη διατελέσει Δήμαρχοι ή Δημοτικοί Σύμβουλοι, ελέγξτε τις ψηφοφορίες τους για προηγούμενα θέματα.



Να θυμάστε ότι δεν είστε πρόβατα.“Η ψήφος σας είναι η φωνή σας, με την ψηφοφορία βάζετε τα λόγια σας σε δράση. Η ψήφος σας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας και τις ζωές των άλλων”.

Σχόλια