"Βήμα στους Πολίτες",



  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της δημοτικής κίνησης "Βήμα στους Πολίτες", με αντικείμενο την υπογραφή από παλαιά και νέα μέλη της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης, καθώς και την εκλογή επικεφαλής της κίνησης.

Κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας, επικεφαλής του Βήματος στους Πολίτες εξελέγη παμψηφεί ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Θρασύβουλος Μπάγιος.

Σύντομα το Βήμα στους Πολίτες θα αποκτήσει γραφείο, στο οποίο θα μπορούν να απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις θέσεις μας ή και να ενταχθούν στην ομάδα μας.

Το συντονιστικό γραφείο

Θρασύβουλος Μπάγιος, Μελίνα Δυναμίδη, Τάσος Κουπετώρης, Παναγιώτης Βελτανισιάν, Τασούλα Δαβίου, Βαγγέλης Παπαμιχαήλ, Γιώργος Βιλλιώτης
                      
Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκε στα Κανάλια Καρδίτσας το 1958.
Μεγάλωσε στην Σαλαμίνα και αποφοίτησε από το Λύκειο Σαλαμίνας.
Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Καραντζή.
Μεγαλύτερη κατάκτηση στην διαδρομή της ζωής του, θεωρεί τα τρία του παιδιά τον Αλέξανδρο, το Στέργιο και τον Αντώνη.
Σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ( ΤΕΦΑΑ) και έλαβε την ειδικότητα του προπονητή ποδοσφαίρου.
Έχει εργασθεί ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ( Γυμναστής) στο Ιδ.Σχολείο Ηλιάδη, στο 4ο Δ/Σ Σαλαμίνας, στο 5ο Δ/Σ Σαλαμίνας, στο Δ/Σ Παλουκίων, στο 2ο Γυμνάσιο Σαλαμίνας και σήμερα είναι γυμναστής στο 1ο ΕΠΑΛ Σαλαμίνας.
Η προσφορά του στα κοινά είναι πολυετής και πολυποίκιλη. 
Έχει διατελέσει πρόεδρος στον σύλλογο γονέων του 4ου Δ/Σ Σαλαμίνας, του 2ου Λυκείου Σαλαμίνας καθώς και μέλος  στην Ένωση γονέων Σαλαμίνας.
Είναι απο τα ιδρυτικά μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Σαλαμίνας ( Γ.Σ.Σ.) όπου διετέλεσε και πρόεδρος για αρκετά χρόνια.
Σήμερα είναι γενικός υπεύθυνος της λειτουργίας του παραπάνω συλλόγου.
Στον σύλλογο αυτόν έχουν αθληθεί – δραστηριοποιηθεί εκατοντάδες παιδιά του νησιού μας, σε διάφορα αθλήματα (στίβο, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, τένις, πεζοπορία κλπ)

Είναι επίσης αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων σάλας ( ΠΕΠΣΣ) που ανήκει στην ΕΠΟ και μέλος στην Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου