Ο Γιώργος Θ. Παναγόπουλος και ο Συνδυασμός " Το Ν.Η.Σ.Ι. μας " σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου.

"Συνεχίζουμε...πιο πολλοί, πιο δυνατοί! Σας θέλουμε όλους
δίπλα μας. Για το νησί μας, όπως το ονειρευόμαστε.
Σας περιμένουμε λοιπόν!"

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση
Γιώργος θ. Παναγόπουλος
Δικηγόρος
Υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ. ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΜΑΘΕΣ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕ ΔΙΠΛΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ Η ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΙΩΝΩΝ ΤΩΡΑ. ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΜΩ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΜΡΘΥΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΣΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:24
    Κανένας Παναγόπουλος και κανένας άλλος δε θα έπρεπε να σχολιάζει τέτοιου είδους ενέργειες. Σε κανένα δειλό βομβιστής δεν πρέπει ΚΑΝΕΙΣ να δώσει έστω και πέντε λεπτά δημοσιότητας!! Αυτό όμως κανείς εσύ. Αυτό που θέλουν εκείνοι που έριξαν τη βόμβα. Δεν κατάλαβα εις πως όσο τους προβάλλεις μέσα από το σχολιασμό σου τόσο εξυπηρετεί το σκοπό τους. Όχι βέβαια πως είχα την ψευδαίσθηση πως θα το καταλάβεις.Συνεχισε να ζεις στον κόσμο σου... Καληνύχτα δήθεν αριστερές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 28 Αυγούστου 2018 -
    9:20 μ.μ
    Βιτριολικό σχόλιο.Εμείς οι δήθεν Αριστερές τολμούμε
    Εσύ και οι ομοϊδεάτες χαφιέδες
    δεν θα καταλάβεται ποτέ ότι ή Αριστερά δεν είναι κρυμμένη στην φτήνια των χουντοφασιστων
    μυαλών και ενίοτε ουρά παρατρεχάμενων για τα πρός το ζήν. Είστε η βρωμιά και ή διεστραμμένη αντίληψη όλης της κοινωνίας αλλά και της τοπικής φορμόλης πού μόνο από αυτήν αναπναίεται και μεταδίδεται και στίς δικές σας παρατάξεις.
    Γυναίκες και άντρες της Αριστεράς έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι δεν φοβούνται να
    πάντα μπροστά και μέσα στό αυγό τού φιδιού να το γδάρουν
    και ας ματώσουν.Ακόμη και να φύγουν από αυτήν την ζωή πισώπλατα χτυπημενοι από τήν μή αντρικια η γυναικεια μισαλλοδοξία τού κάθε φασίστα
    δήθεν υποκειμένου.Όι Αριστεροί και Αριστερές προχωρούν με Αξιοπρέπεια και φεύγουν με Αξιοπρέπεια. Ενώ οι φασίστες προχωρούν και φεύγουν φασίστες
    Ούτε ό βιολογικός τους θάνατος
    δεν βγάζει αυτήν τήν στάμπα από πάνω τους.Μένει για να θυμόμαστε εμείς οι δήθεν ότι ό αγώνας είχε έχει και θα έχει
    εφικτό αποτέλεσμα στήν θεωρία αλλά και τήν πράξη κατά του ιμπεριαλισμού και όλων των σκοτεινών αδύναμων και δυνατών δυνάμεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου