Αλληλεγγύη στους πληγέντες της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής


Οι κάτοικοι της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής βιώνουν από χθες μία ανείπωτη τραγωδία. Πύρινα μέτωπα έχουν κατακλύσει την ευρύτερη περιοχή, κοστίζοντας τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και προκαλώντας τον τραυματισμό άλλων. Παράλληλα, οι φλόγες κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν τα σπίτια και τις περιουσίες των κατοίκων.

Μπροστά στον ανθρώπινο πόνο των οικογενειών που θρηνούν τους συγγενείς τους και βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται σε μία νύχτα, κανείς/μία δεν μπορεί να μένει αμέτοχος/η. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας πάντοτε ως κεντρικό μέλημα την κοινωνική χρησιμότητα, θα σταθεί εμπράκτως και με κάθε τρόπο αλληλέγγυα στους πληγέντες και τις πληγείσες της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώνουμε την ακύρωση του Εναλλακτικού Κάμπινγκ 2018, που είχε προγραμματιστεί από την Τετάρτη 25/7 έως την Τετάρτη 1/8 στο Χορευτό Πηλίου.
Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, πραγματοποιούμε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης που διατηρούνται εκτός ψυγείου, γάλατα μακράς διάρκειας που διατηρούνται εκτός ψυγείου) στη διεύθυνση Κεραμεικού 46 & Μυλλέρου, στην Πλατεία Αυδή (Μεταξουργείο), πρώτος όροφος.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί άμεσα στις πληγείσες περιοχές και θα στηρίξει με τη φυσική της παρουσία τις προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί. Καλούμε τους νέους και τις νέες, καθώς και κάθε πολίτη, να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και να βρεθούν δίπλα στους πληγέντες.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στους κατοίκους της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής και ιδιαίτερα στις οικογένειες των θυμάτων.

Το Γραφείο Τύπου

24/7/2018

Σχόλια

  1. νεολαία τριων ατόμων.
    υπάρχει νεολαία συριζα μας δουλευουν ουτε τρεις δεν ειναι.
    κάντε εκδήλωση νεολαίας να σας δουμε ποσοι ειστε στην σαλαμίνα και ποιοί είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου