ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΠΟ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ           09-05-2017


                                               


Το έργο οδοποιίας των κεντρικών δρόμων της Σαλαμίνας, συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000€, το οποίο ξεκίνησε σήμερα, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, συνοδευόμενος από την Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ισιδώρα Νάννου και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Πρόκειται για ένα έργο το οποίο περιμένουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι εργασίες του έργου ξεκίνησαν από τον εμπορικότερο δρόμο της Σαλαμίνας, που είναι η Λεωφόρος Φανερωμένης, έτσι ώστε κατά τους θερινούς μήνες να έχουν την μικρότερη δυνατή όχληση οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και ολόκληρου του νησιού.
Το έργο αυτό έχει καθυστερήσει πάρα πολλά χρόνια λόγω των διαδικασιών και απαιτήθηκε η συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαλαμίνας έτσι ώστε να φτάσουμε σήμερα στην ευτυχή κατάληξη να ξεκινήσει το έργο.
Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων επισκέφθηκε το εργοτάξιο της απορροής των ομβρίων στο Βουρκάρι όπου, λόγω των σοβαρών αρχαιολογικών ευρημάτων, καθυστερεί απελπιστικά.
Ο κ. Χατζηπέρος ζήτησε την ενίσχυση της ομάδας των αρχαιολόγων από το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου το έργο να επιταχυνθεί διότι βρίσκεται στην πιο πολυσύχναστη διασταύρωση της Σαλαμίνας. Τέλος, ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά και την κατανόηση των κατοίκων και των καταστηματαρχών.


Σχόλια

  1. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ πρέπει επειγόντως να αφαιρέσει την μαρμάρινη πινακίδα που ευχαριστεί τον Τσαβαρή για την πλακόστρωση .Δεν νοείτε να έχει καταδικάσει για το συγκεκριμένο έργο για απιστία από ελληνικό δικαστήριο και εμείς να τον ευχαριστούμε .Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ αυτό έπρεπε να το είχε κάνει εδώ και τρία χρόνια .Είναι απαράδεκτο να έχει εξαπολύσει η εισαγγελέας πρωτοδικών κατηγορία για απάτη εναντίων του τέως δήμαρχου για την πλακόστρωση και αυτοί να έχουν τοποθετήσει στον ναό μαρμάρινη ταμπέλα που να τον ευχαριστεί για το έργο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα το πρωί η Λούλα η καραγκούνα ξύπνησε αργά δεν είχε ύπνο, χθες στο δικαστήριο ταράχτηκε δεν πίστευε στα αυτιά της μετά την λέξη ‘’ένοχος’’ σταμάτησε να ακούει ,έτσι σήμερα βγήκε στο μπαλκόνι και αγνάντεψε προς τις καφετέριες, είναι εκεί τα παιδιά μας αναρωτήθηκε δεν τα βλέπω . Α να o Γρίνιας με τον Νούλα ντυμένοι στα μαύρα καλέ τι κάνουν σκυμμένοι ,καλέ κλαίνε αχ τι πάθαμε α να και ο Στάμος με την μαύρη φόρμα κουκουλωμένος τρέχει και φωνάζει «είμαι παλικάρι εγώ δεν κωλώνω θα πάω μέχρι τη πλακόστρωση στο Αμπελάκι και θα τα σπάσω όλα μας κατάστρεψε » .Βρε τι έπαθαν τα παιδιά με αυτό το δικαστήριο ας είναι το κακό μέχρι εδώ .Κάνοντας να μπει μέσα βλέπει δύο μαυροφόρες να έρχονται μια με κοντά μαλλιά και μια με μακριά γνώστες φαίνονται καλέ είναι η Μαρία και η Άννα πήραν τους δρόμους μοιρολογώντας για το χαμένο παλικάρι που τόσο άδικα καταδικάστηκε .Α ρε Καπετανάκη καταραμένος να είσαι θα το βρεις από τον θεό για το κακό που μας έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου