Η από 12-4-2018 ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Σαλαμίνας για το έργο των ομβρίων στην περιοχή Βουρκάρι

ΑΠΟ   12-04-2018

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Σαλαμίνας για το έργο των ομβρίων στην περιοχή Βουρκάρι

Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε, σήμερα, στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος για το συντονισμό και την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού φόρτου που θα δημιουργηθεί από τη συνέχιση του έργου απορροής των ομβρίων στην περιοχή Βουρκάρι Σαλαμίνας.
Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου, ο Διοικητής Τροχαίας Σαλαμίνας Γιώργος Ζαχαράκης, η επιβλέπουσα αρχαιολόγος του έργου Κάτουλα Άντα, υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων αλλά και του Δήμου Σαλαμίνας, καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.
Σκοπός της σύσκεψης ήταν η αντιμετώπιση των επερχόμενων κυκλοφοριακών προβλημάτων τα οποία θα προκύψουν από τη συνέχιση του έργου απαγωγής των ομβρίων υδάτων στην περιοχή του Δημαρχείου και του μεγαλύτερου κυκλοφοριακού κόμβου της Σαλαμίνας.
Στην εν λόγω σύσκεψη αποφασίστηκε η ασφαλτόστρωση των οδών Παπανδρέου και Ζωοδόχου Πηγής μέχρι το τέλος Ιουνίου, η συνέχιση των εργασιών στα 2 παρκάκια στην περιοχή του κόμβου αλλά και η δέσμευση ενός μικρού τμήματος δύο λωρίδων της λεωφόρου Σαλαμίνας. Παράλληλα, θα εκπονηθεί προς έγκριση κυκλοφοριακή μελέτη προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή. Επιπλέον, απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες  για τη μετατόπιση των δικτύων ΕΥΔΑΠ, Ακαθάρτων (VACUUM), του παντορροϊκού αγωγού και των δικτύων τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, κλπ. προκειμένου να υλοποιηθούν σωστά, έγκαιρα, προγραμματισμένα και συντονισμένα τα απαραίτητα αυτά υποέργα για την ολοκλήρωση του συνολικού έργου στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.
Οι αποφάσεις που ελήφθησαν αποσκοπούν στον καλύτερο προγραμματισμό και συντονισμό ενεργειών όλων των εμπλεκομένων στο εν λόγω έργο προκειμένου να εκτελεστεί πριν από την έλευση του θέρους, με σκοπό να υπάρχει η μικρότερη δυνατή όχληση στο ήδη βεβαρημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Σαλαμίνας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του και το πνεύμα συνεργασίας.

Σχόλια

  1. Μήπως μπορείτε να μας πείτε που πήγαν η Μαλτέζικες πλάκες μεγάλης αρχαιολογικής αξίας ;Η ιστορική απάντηση που περίμενε ο λαός της Σαλαμίνας από τον τέως αντιδήμαρχο Παπαθεοχάρη μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου είναι η έξης .Στην χωματερή πήγαν ήταν μπάζα για πέταμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Παπαθεοχάρης είπε .
    Τους 2000 σταυρούς που πήρα εγώ δεν θα τους πάρει κανείς στο νησί . Μετά από ερωτήσεις των δικηγόρων σχετικά με την λειτουργία του δήμου απάντησε. Δεν ξέρω ,εγώ δεν τα γνωρίζω αυτά ,ρωτήστε τον δήμαρχο, έτσι δεν είναι δήμαρχε, μα την παναγιά σας λέω την αλήθεια δεν λέω ψέματα. Εύλογο είναι να αναρωτηθούν οι δικαστές , μήπως αυτοί που ψηφίζουν σε αυτό το νησί είναι όλοι τρελοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Παπαθεοχάρη μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου πέρα από τις ανακρίβειες και τις μπούρδες που επικαλέστηκες ανέφερες ακόμη μια φορά τα χρήματα που έβαλες και έχασες στον δήμο .Οκτώ χρόνια ακούμε το ίδιο τροπάριο αλλά δεν μας έχεις πει που πήγαν αυτά τα χρήματα και πως τα έχασες .Επιτέλους δώσε και σε μας μια ξεκάθαρη απάντηση ,εκτός εάν εννοείς δικάσου χρήματα την παγία της τοπικής κοινότητας Αμπελακίων που χειριζόσουν κάθε μήνα ,την μισή παγία του δήμου Σαλαμίνας που και αυτή μετά την αποχώρηση του Αστράκου χειριζόσουν και φυσικά τα μαϊμού τιμολόγια που κοβόντουσαν εις βάρος του δήμου και όλα αυτά έμπαιναν στην τσεπη σου και τα διαχωριζόσουν εσύ .Κύριε πανηλίθιε πονηρούλη τα χρήματα αυτά μπορεί να τα έβγαζες από την τσέπη σου αλλά δεν ήταν δικά σου ήταν του λάου της Σαλαμίνας γι αυτό σταμάτα να λες ασυναρτησίες γιατί ο κόσμος έχει πάρει χαμπάρι πόσο νούμερο είσαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου