Υποστηρίξτε κι εσείς την εκδήλωση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας και την Δομή σίτισης για την οικονομική ενίσχυση του έργου μας


                                   

                                    ΕΚΦΡΑΣΗ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Στα πλαίσια του αγώνα μας για την στήριξη των φτωχοποιημένων συνανθρώπων μας και για την εύρυθμη λειτουργία  μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε στα δυσβάσταχτα έξοδα της Δομής Αλληλεγγύης που καθημερινά αντιμετωπίζουμε, ζητούμε την άμεση υποστήριξή σας προσκαλώντας σας να παρευρεθείτε σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά ώστε με την παρουσία σας, να στηρίξετε το Κοινωνικό  Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας και την Δομή Σίτισης «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ»

ΟΝΟΜΑ :……………………………………………………………..

ΕΠΩΝΥΜΟ:………………………………………………………….

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:………………………………………………………..

ΤΗΛ.:…………………………………………………………………

E-mail:………………………………………………………………….

Για  την εκδήλωση του  “Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας και την Δομή Σίτισης Στάση Ζωής „  την  11η   Φεβρουαρίου   2018  στην Αίθουσα Δεξιώσεων του Ξενοδοχείου "Melina  Resort" επί της Λ. Αιαντείου 386, 9η στάση, και ώρα 19:00 μ.μ.  επιθυμώ  να  μου  διατεθούν :

……………………  Τραπέζι(α)  12  ατόμων  προς Ευρώ 180

……………………  Τραπέζι(α)  10  ατόμων  προς Ευρώ 150

……………………  Εισιτήρια  προς Ευρώ  15

Δεν  μπορώ  να  παρευρεθώ , αλλά  επιθυμώ  να  αποστείλω  ως  δωρεά  για  το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας και την Δομή Σίτισης του Σωματείου «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ»   το  ποσόν  των  ………..ευρώ.

Παρακαλούμε  θερμά  όπως  έχουμε  την  απάντηση  σας  στην  ακόλουθη  διεύθυνση   ή  με  mail έως την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 168, 189 00 Σαλαμίνα
Υπ' όψιν  κας  Έφης  Ζήση
Τηλ. 210-4653435, 6976175145 -  E-mail: efizissi@gmail.com

Ευχαριστούμε  θερμά  για  την  υποστήριξή  σας .




Σχόλια