ΛΑΤΟΜΕΙΟ

Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τη λειτουργία του Λατομείου στη θέση Γούβα Μπατσί
https://2.bp.blogspot.com/-SLhwy12ObFY/WiEK7WIyvBI/AAAAAAAAoKI/3KdrwFUB9Ig60CiWb7Hi9uQaRdHid9J3wCLcBGAs/s320/timthumb.jpg
https://naymaxha.files.wordpress.com/2013/09/stathis5c8.jpg?w=705&h=198&crop=1Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67,  του Ν. 3852/2010, να σας καλέσω σε Τακτική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, την 5ην  Δεκεμβρίου 2017, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00 στο  Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα :


  
 -Πεπραγμένα  Δήμου Σαλαμίνας  σχετικά με την  λειτουργία του Λατομείου  στην θέση Γούβα Μπατσί  την περίοδο 01-01-2011 έως και σήμερα. 
     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ - ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ 

Αυτή την πρόσκληση είδαμε όλοι στα blogs της Σαλαμίνας και σπεύσαμε. Διότι όλοι βλέπουμε καθημερινά τις νταλίκες  του λατομείου να πηγαινοέρχονται γεμάτες και προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιόν αφορούν οι αποφάσεις που βγαίνουν!!


Έτσι λοιπόν χτες το απόγευμα όλοι οι ευαισθητοποιημένοι με το περιβάλλον, και όχι μόνο, πολίτες συγκεντρωθήκαμε να ακούσουμε τι συμβαίνει επιτέλους με το λατομείο «φάντασμα». Να δούμε πως βλέπουν σήμερα τα πράγματα οι πάλε ποτέ αγωνιστές ενάντια στο λατομείο και σημερινοί «γαργαριστές» της κατάστασης που επικρατεί.
Και βέβαια το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έγινε. Η πρόεδρος που υπογράφει την πρόσκληση δεν εμφανίστηκε ποτέ και φυσικά δεν εμφανίστηκε η πλειοψηφούσα  δημοτική αρχή.
Μήπως τελικά η απουσία τους,  παραπέμπει σε μια προσπάθεια ένοχης ΠΟΛΙΤΙΚΑ αποσιώπησης,  σχετικά με το θέμα Αγγέλου το οποίο μη ξεχνάμε ότι σέρνεται εδώ και πολλά χρόνια;
Βέβαια η ημερομηνία της πρόσκλησης είχε κάτι που πρέπει να επισημανθεί. Παραμονή της γιορτής του Αγίου Νικολάου, εσπερινός, προσκύνημα, περιφορά της εικόνας….πως να τα προλάβουν οι άνθρωποι όλ’ αυτά;
Προφανώς η πρόεδρος του Δ.Σ. δεν είχε ενημερωθεί για την γιορτή και γι αυτό έβαλε την συνεδρίαση αυτή τη μέρα ή αναγκάστηκε να δώσει  μια μέρα για το δημοτικό συμβούλιο, για το θεαθήναι.
Η χτεσινή εικόνα του Δ.Σ. έδειξε για μια ακόμη φορά την απαξίωση του Δήμου απέναντι στους δημότες του.
Και βέβαια αυτό είναι εμφανές. Αυτό που δεν φαίνεται είναι η απαξίωση των δημοτικών αποφάσεων που ενώ ψηφίζονται δεν υλοποιούνται ή καταλήγουν στις καλένδες. Και ιδιαίτερα αποφάσεις που αφορούν σε διαπαραταξιακές επιτροπές  (λατομείο, Κυνόσουρα, εισιτήρια κ.α), που συνήθως η ίδια η δήμαρχος προτείνει και συστήνει.
Χτες Δ. Σ. για το λατομείο, που δεν έγινε. Και σήμερα δικαστήριο μετά από μήνυση της αστυνομίας κατά του Αγγέλου με μάρτυρες κατηγορίας πολίτες, που πάλι δεν έγινε. Αναβλήθηκε.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο κος ΑΓΓΕΛΟΥ
Ο κος Αγγέλου που  επιχειρεί ανενόχλητος από όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται, και με αρωγό τον Δήμο Σαλαμίνας, που αλλού τυρβάζει.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ     06/12/2017

Σχόλια

  1. Ποιους θα ακούγαμε στο συμβούλιο τον Τσαβαρή, τον Παπαθεοχάρη, τον Καπετανάκη η τον Δερτούζο .Όλοι τους γλείφτες και συνεργάτες του Άγγελου στο έσχατο σημείο του αυτόεξευτελισμού και σήμερα δηλωμένοι εχθροί του .Ανα χαθείτε καραγκιόζια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου