Πολύ καλή παρουσία η Σαλαμίνα στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ νεότητας και στο Πανευρωπαϊκό νεανίδων

Με διεθνή εκπροσώπηση η Σαλαμίνα το 2017 στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ νεότητας και στο Πανευρωπαϊκό νεανίδων.
Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 8 Απριλίου έλαβαν χώρα οι 2οι αγώνες επιλογής εθνικών ομάδων. Ο ΓΝΟΣ συμμετείχε με 7μελή αποστολή αθλητών στις κατηγορίες ανδρών, παίδων κορασίδων και παμπαίδων και παίδων αρχαρίων  (γεννηθέντες το 2004 και 2005).
Η Μαρκέλλα Κάβουρα μέσα σε ένα χρόνο προπόνησης, κατέκτησε μια θέση στη εθνική νεανίδων και συμμετοχή στο Ολυμπιακό φεστιβάλ νεότητας που θα γίνει στο Γκιόρ της Ουγγαρίας το καλοκαίρι κατακτώντας την 4η θέση στα 200μ με 49΄΄ δευτερόλεπτα βελτιωμένη κατά 8 δευτερόλεπτα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2016. Η τεράστια επιτυχία της συνοδεύεται από το πολύ νεαρό της ηλικίας της 14 ετών και την προοπτική για λαμπρή σταδιοδρομία στα αθλητικά δρώμενα του Ολυμπιακού αθλήματος του καγιάκ.
Η Μαρκέλλα Κάβουρα και η Λένα Κάβουρα πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο διθέσιο καγιάκ 200μ κατακτώντας την 1η θέση αφήνοντας πίσω τις πρωταθλήτριες  τόσο στις κατηγορίες γυναικών και νεανίδων. Να επισημάνουμε ότι οι 2 αθλήτριες ανήκουν στην κατηγορία κορασίδων δείχνοντας την προοπτική να αποτελέσουν ένα αχτύπητο δίδυμο στο μέλλον.
Ο Ανδριανός Γεώργιος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και μια πολύ δυνατή κούρσα στο μονοθέσιο καγιάκ 1000μ ανδρών κατακτώντας την 4η θέση.

Σχόλια