Πρόσκληση 35ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου


Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, να σας καλέσω σε ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 19ην Δεκεμβρίου 2016, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση στα παρακάτω θέματα:


1.- Έγκριση προμήθειας καυσίμων κίνησης –θέρμανσης και ελαιολιπαντικών του Δήμου Σαλαμίνας , έτους 2017.(χρήση 2017)
2.- Απολογισμός έργου Διαπαραταξιακής Επιτροπής που συστάθηκε με την υπ’ αριθμ. 49/2016 απόφαση του Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της διαφαινόμενης παράνομης επαναλειτουργίας του Λατομείου στην θέση ΓΟΥΒΑ- ΜΠΑΤΣΙ Σαλαμίνας.


3.- Λήψη απόφασης έγκρισης διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη εξόδων προμήθειας εδεσμάτων και γουριών για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του Δήμου και των Δημοτικών Κοινοτήτων.
4. Συγκρότηση Επιτροπών με κλήρωση σε εφαρμογή του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 για το έτος 2017 .
5. Λήψη απόφασης για την αποδοχή και έγκριση της 16/2016 μελέτης , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 του έργου « Βελτίωση – Σήμανση – Επισκευή - Συντήρηση οδικού Δικτύου» και έγκριση του τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης με ανοικτό διαγωνισμό σύμφωνα με τον Ν. 4412/2016.
6.- Λήψη απόφασης για την εκτέλεση της εργασίας που αφορά : Περισυλλογή μπαζών από κοινόχρηστους χώρους.
7.- Προέγκριση παράτασης της Συνολικής Προθεσμίας του υποέργου 2 της Πράξης: Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης στους οικισμούς Αμπελάκια και Σελήνια του Δήμου Σαλαμίνας » με κωδικό ΜΙS 341287.
8.- Εκλογή νέου αντιπροσώπου της πλειοψηφίας του Δημ. Συμβουλίου Σαλαμίνας ως τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειριά (ΠΕ.ΣΥ.ΔΑ.Π.).
9. - Τροποποίηση διάθεσης ποσού 438.190,01€ σε Λειτουργικές Δαπάνες , σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 38520/30-11-2016 Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΟΛΥΖΟΥ – ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΙΑ

Σχόλια

  1. Μάρτης 1980 το δημοτικό συμβούλιο καλείται να γνωμοδοτήσει για την λειτουργία λατομείου στην Γούβα Μπατσί .

    ΑΣΤΡΑΚΟΣ : Η Σαλαμίνα δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση του περιβάλλοντος .

    ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ : Υπάρχει χωροταξικό πρόβλημα είναι δασική περιοχή .

    ΜΠΕΓΝΗΣ : Το νησί δεν έχει ανάγκη δεύτερου λατομείου .

    Ομόφωνη απόφαση : Oχι στην λειτουργία λατομείου στην Γούβα Μπατσί.

    Τριάντα έξη χρόνια πέρασαν και το πρόβλημα δεν έχει λυθεί . Τι να πει κανείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ17 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:59 μ.μ.

    Το Λατομείο στην περιοχή " Γούβα Μπατσί ", αποτελεί, από πολλές απόψεις, μία ανοικτή πληγή στο σώμα της Σαλαμίνας και πρέπει άμεσα να κλείσει.
    Το Κράτος και η πολιτεία έχουν την κύρια και αποκλειστική ευθύνη, τη στιγμή που αυτοί είναι οι αρμόδιοι για να χορηγούν, να ελέγχουν, αλλά και ν' ανακαλούν τις άδειες λειτουργίας τέτοιων μανάδων.
    Ελπίζω, το Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας να μην περιοριστεί, γι' άλλη μία φορά, σε μία ομόφωνη απόφαση και διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Λατομείου, αλλά να προβεί και σε άλλες ενέργειες, μη αποκλείοντας και τις δυναμικές ( τις κατά το δυνατόν )!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη Λιτσα Λαγκαρντ με τά λαμογια μεσα σε ποσα χρονια θα την βγαλουν;
    Στο εθνος μηνυση εκανες μασαρπαχτα;
    Κερδισες η εχασες;
    Μην ψευτογαυγιζεις σε μαθαμε κλεφτακομουτρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί ένας τέως δήμαρχος να συμπεριφέρεται με τρόπο τραμπουκίστικο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο . Δεν μπορεί ένας τέως δήμαρχος να μην σέβεται τον κανονισμό που αυτός καθιέρωσε στο ΔΣ. Δεν μπορεί ένας τέως δήμαρχος να πετάει μικρόφωνα και με χτυπήματα επάνω στην έδρα να απειλεί την πρόεδρο του ΔΣ. Δεν μπορεί ένας τέως δήμαρχος να φωνάζει ότι εδώ θα κάνω ότι θέλω εγώ. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι εδώ και κάμποσο καιρό δεν είναι δήμαρχος . Ότι είναι άνανδρο να απειλούμε με αυτόν τον τρόπο μια γυναίκα και ότι απέναντι στην σεμνή παρατήρηση μιας προέδρου όσο και να μας ενοχλεί αντιδρούμε με ευγένεια και πολιτισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδάκι μου δεν έχεις καταλάβει ότι τις εκλογές τις έχασες και ότι δήμαρχος Σαλαμίνας δεν είσαι εσύ ;Δεν το έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει ; O Καπετανάκης και ο Δερτούζος το κατάλαβαν αμέσως και γι ‘ αυτό συνεργάζονται με την δήμαρχο , εσύ τίποτα ακόμη . Βρε Γιάνναρε σύνερθε αγόρι μου τι είναι αυτά που κάνεις δεν είσαι δήμαρχοςςςςςςςςςςςςςςςς , σου το είχαν επαναλαμβανόμενα επισημάνει η στενοί σου συνεργάτες ο Κριτσίνιας ο Στελούνιας και ο Μαρούνιας .Φιλαράκια σου που σε εγκατέλειψαν και τους έχασες από φίλους γιατί δεν έγινες δήμαρχος τι άλλη απόδειξη θέλεις για να το καταλάβεις . ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ αλλά δημοτικός σύμβουλος πρέπει να το εμπεδώσεις Γιάννη μου για να ησυχάσει και ο τόπος και εμείς από εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου