Βροχή εκατομμυρίων για ένα κανάλι

Τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα στις 2:35 ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες έπειτα από έναν μαραθώνιο 66 ωρών αγωνίας σε έναν διαγωνισμό που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και απέδωσε στα κρατικά ταμεία 246 εκατ. ευρώ.
© Provided by έθνος.gr
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, που ήταν πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, ανακοινώθηκαν οι τέσσερις εταιρείες που πλειοδότησαν οι οποίες είναι:
Για την πρώτη άδεια πλειοδότησε η εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΪ ΑΕ) συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία έδωσε 43,6 εκατ. ευρώ.
© Provided by έθνος.gr
Η εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.), πλειοδότησε για τη δεύτερη άδεια δίνοντας 52,6 εκατ. ευρώ.
Η εταιρεία ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ του Θοδωρή Κυριακού κατέκτησε την τρίτη άδεια δίνοντας 75,9 εκατ. ευρώ και την
Τέταρτη άδεια πλειοδότησε η εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.) του Βαγγέλη Μαρινάκη με 73,9 εκατ. ευρώ.

Σχόλια

  1. Η άγια ηγούμενη βάζει συρματοπλέγματα στην μονή , δεν γνωρίζω τους λόγους . Βρε αθεόφοβη την στροφή γιατί την έκλεισες βγαίνοντας σχεδόν δυο μέτρα έξω. 350 στρέμματα γης έχεις εκεί πήγες να προστατεύσεις την περιουσία της μονής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προστατεύει το μοναστήρι , γιατί όπως της μήνυσε ο Ιωάννης Καποδίστριας (Τσαβαρής )ο Μηνάς θέλει να φτιάξει τζαμί με μιναρέ 45 μέτρων και τι να κάνει η καημένη παίρνει και αυτή τα ανάλογα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου