Η ΟΜ Συριζα Σαλαμινας λεει όχι στη ζευξη Σαλαμινα-Περαμα

Στις 20 του Μαρτη η Δημοτικη αρχη μας καλει σ' ενα δημοψηφισμα για  να απαντησουμε με ένα ναι η ένα όχι στη ζευξη της Σαλαμινας με το Περαμα , χωρις η ιδια να παιρνει  θεση.
Μια δημοτικη αρχη πρεπει να γνωριζει το καλο του τοπου , να είναι ένα βημα μπροστα από τους κατοικους και να παιρνει θεση σε ένα θεμα που θα καθορισει το μελλον του νησιου μας.
Σε αυτή τη ζευξη, για την οποια δεν γνωριζουμε τις σχετικες μελετες, που δεν υπαρχει προβλεψη για μεσα μαζικης μεταφορας ,  σ' αυτον τον  αυτοκινητοδρομο που σημερα θα σταματαει στην Ψιλη Αμμο και αργοτερα θα φτασει στην Μεγαριδα , εμεις λεμε όχι, γιατι  δεν θα  υπαρξει ουτε αναπτυξη ουτε καλυτερευση της ζωης των κατοικων.
Λεμε όχι σε οποιο σχεδιο χρησιμοποιει την Σαλαμινα και δεν γινεται για την Σαλαμινα.
Λεμε όχι στη τσιμεντοποιηση και υποβαθμιση του νησιου μας.
Η Σαλαμινα εχει αναγκη καλυτερης συγκοινωνιας και  οι λυσεις είναι γνωστες (μετρό η μεσο σταθερης τροχιας,καρτες διαρκειας στα ferry,μειωμενα εισητηρια)
Λεμε όχι στη ζευξη και καλουμε τους κατοικους της Σαλαμινας να λαβουν μερος στο δημοψηφισμα και να εκφρασουν τη γνωμη τους, μας αφορα ολους.

                                                                                 ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια

  1. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα που μπορεί να αλλάξει συθέμελα τη ζωή μας, πολύ σωστά κάνει η Δημοτική Αρχή που δεν παίρνει ανοικτά θέση. Ολοι γνωρίζουμε τα υπέρ και τα κατά της ζεύξης και ο κόσμος πρέπει να πάει στις κάλπες ανεπηρέαστος. Υποχρέωση της δημοτικής αρχής είναι να σεβαστεί το αποτέλεσμα της κάλπης και μετά όλοι μαζί δημοτική αρχή και δημότες ενωμένοι να διεκδικήσουμε εκείνα που η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών θα αποφασίσει.
    Εάν η δημοτική αρχή εκδήλωνε εκ των προτέρων την επιθυμία της, τότε δεν θα είχε κανένα νόημα το δημοψήφισμα τη στιγμή που είναι άτυπο και δεν δεσμεύει κανέναν.
    Έπειτα τι ανάγκη έχουμε να ακούσουμε τους δημ συμβούλους, εμείς είμαστε ανάξιοι και ανίκανοι να αποφασίσουμε τι θέλουμε;
    Είναι πολύ σωστή στην εισήγηση της η Δήμαρχος.
    http://koulouri-news.blogspot.gr/2016/02/20-2522016.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου