ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΚΩΒΡΙΟΥ 2015

Αθλητική Δραστηριότητα
  • Ο ΝΟΒΣ συμμετείχε στους Διεθνείς Διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας που έγιναν στο Καστελόριζο με από 6 έως 10 Σεπτεμβρίου πέντε αθλητές.
  • Επίσης συμμετείχε στον διασυλλογικό αγώνα «ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ Κ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ» που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης – Φιλίας (ΝΟΕΦ) στο Φάληρο στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου με επτά αθλητές
  • Επίσης συμμετείχε στον διασυλλογικό αγώνα «ΝΑΥΤΙΚΑ ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ελευσίνας στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου στην Ελευσίνα με τέσσερις αθλητές

  • Επίσης συμμετείχε στον διασυλλογικό αγώνα «ΑΛΕΠΟΧΩΡΕΙΑ 2015» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Αλεποχωρίου στις 3 και 4 Οκτωβρίου στο Αλεποχώρι με ένδεκα αθλητές.
  • Επίσης συμμετείχε στον διασυλλογικό αγώνα «ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ Κ. ΠΑΣΣΙΣΗ» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Δελφινάριο, στις 10 και 11 Οκτωβρίου με επτά αθλητές.
  • Το Σαββατοκύριακο 26, 27 Σεπτεμβρίου, ο ΝΟΒΣ σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Α.Ν.Α.Δ. Περάματος και την συμπαράσταση των Δήμων Σαλαμίνος και Περάματος διοργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος 2015», τιμώντας την επέτειο της ιστορικής Ναυμαχίας, στην διαδρομή Φάληρο – Σαλαμίνα το Σάββατο και Σαλαμίνα, Φανερωμένη – Πέραμα την Κυριακή, συνολικής απόστασης 50 ναυτικών μιλίων.

Εκπαιδευτική Δραστηριότητα
Ο ΝΟΒΣ συμμετείχε στην Πανελλήνια Ημέρα Ολυμπιακών Αθλημάτων την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, με ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Ιστιοπλοΐα, φιλοξενώντας μαθητές του 1ου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνος στις εγκαταστάσεις του.

Περιβαλλοντική Δραστηριότητα
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο ΝΟΒΣ διοργάνωσε καθαρισμό ακτών στα πλαίσια συντονισμού της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA), για την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών.

Σχόλια