Δελτίο Τύπου - Περιοδείες ΣΥΡΙΖΑ στις γειτονιές της Β' Πειραιά

Η Εύη Καρακώστα, υποφήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄Πειραιά μαζί με μέλη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να οργώνουν τις γειτονιές της Β' Πειραιά μεταφέροντας στον κόσμο το μήνυμα για τη συνέχιση του αγώνα και της προσπάθειας που ξεκίνησε με τη νίκη στις εκλογές του Γενάρη για να κρατήσουμε τη χώρα και το λαό της όρθιο. Πιο έμπειροι και πιο αποφασισμένοι, πάντα στο πλευρό του πολύπαθου λαού της περιοχής συνομιλούν με
τον κόσμο, δίνουν απαντήσεις, εμψυχώνουν τους πολίτες για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτέμβρη.
Ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη θα συνεχιστεί, με περισσότερο πείσμα για να ξεμπερδεύουμε με όλον τον παλιό συρφετό που έχοντας αλυσσσοδέσει τη χώρα χρόνια τώρα, εμπόδισε την οποιαδήποτε ανάπτυξη χτίζοντας ένα κράτος διεφθαρμένο, υποχείριο συμφερόντων.



Η θερμή υποδοχή του κόσμου δείχνει ότι έχει αντιληφθεί την παράσταση που παίζεται μπροστά του, την προσπάθεια συσκότισης ευθυνών, την απόκρυψη της αλήθειας στο πλαίσιο της προπαγάνδας "όλοι ίδιοι είναι", τη δυσφήμιση των κινημάτων και των αγώνων μας από τα μέσα μαζικής προπαγάνδας, το ξέπλυμα πολιτικών δυνάμεων με "υπηρεσιακούς αρχηγούς", φερέφωνα των ξένων και των τραπεζιτών, των κάθε είδους συμφερόντων και της διαπλοκής.

Στην περιοχή μας έχουμε κι έναν επιπλέον λόγο για να στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ .
Είναι το θέμα της τέως βιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας-Κερατσινίου που είναι η μοναδική διέξοδος της περιοχής μας προς την θάλασσα. Από την χρήση αυτού του χώρου θα εξαρτηθεί η αναβάθμιση ή μη των φτωχών συνοικιών του Πειραιά. Και ... ο χώρος αυτός κινδυνεύει!

Επί συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, ψηφίστηκαν το 2014 νόμοι που μετέτρεπαν τις χρήσεις γης, ευνοώντας την λειτουργία διυλιστηρίων και τσιμεντάδικου, χωρίς νέες θέσεις εργασίας, που έθαβαν το μέλλον της περιοχής μας σαν χώρο πρασίνου, πολιτισμού, αναψυχής και δραστηριοτήτων που θα βοηθούσαν την ανάπτυξη και θα πρόσφεραν απασχόληση και ποιότητα ζωής.

Στο εξάμηνο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργεία, Βουλευτές, Δήμος και Μαζικοί Φορείς ετοίμασαν ένα νομοθετικό πλαίσιο, με δύο τροπολογίες, που αναιρεί τις προηγούμενες ρυθμίσεις και απελευθερώνει τον χώρο δίνοντάς του και πάλι τις επιθυμητές χρήσεις.

Είχαμε καθαρά την σύγκρουση:

Από τη μια τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που τα υπερασπιζόταν
κι από την άλλη ο ΛΑΟΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίζει στους αγώνες του.

Όμως οι κρίσιμες τροπολογίες, παρ' όλο που κατατέθηκαν στην Βουλή μέσα στο 2015, δεν πρόλαβαν να ψηφιστούν γιατί η κυβέρνηση έπεσε.
Τώρα πρέπει να διώξουμε τον εφιάλτη της επανόδου των διαπλεκομένων με τις ρυθμίσεις ΥΠΕΡ του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του. Για να ψηφιστούν οι τροπολογίες που σώνουν την περιοχή μας πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να νικήσει. Κάθε άλλη περίπτωση θα είναι ταφόπλακα για το μέλλον μας.

ΕΔΩ ΣΤΗ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

για να ξεμπερδέψουμε με το παλιό , για να κερδίσουμε το αύριο , για να διώξουμε από την πόλη μας το μαύρο και τη καταχνιά, για να διώξουμε από τη ζωή μας τη μιζέρια, για να μείνει ο λαός μας όρθιος σε μια πόλη καθαρή, αναβαθμισμένη, για να αποκτήσει η ζωή μας ποιότητα.

Σχόλια