Πατριωτισμός το τελευταίο καταφύγιο των μεγάλοαπατεώνων

Βρέθηκαν 6 εκατ.ευρώ σε λογαριασμούς του Γ.Καρατζαφέρη στο εξωτερικό που εμπλέκονται με τα AS332 Super Puma


Σχόλια

  1. Τον πατριωτισμό δυστυχώς τον χρησιμοποιούν κατά κόρο όλοι οι μεγάλοι απατεώνες και μάλιστα τον έχουν αναγάγει σε υπέρτατη ιδεολογία .Είναι δυνατόν ένας πολίτης ενός κράτους να μην είναι πατριώτης δηλαδή να μην αγαπάει τον τόπο που γεννήθηκε ,μεγάλωσε και ζει .Είναι δυνατόν να μην σέβεται την αληθινή ιστορία του τόπου του εάν όχι αυτό το άτομο είναι ψυχικά άρρωστο και χρειάζεται νοσηλεία .Έτσι οι μεγαλοαπατεώνες χρησιμοποιούν το αυτονόητο σαν στοιχείο υπέρτατης αξίας για να καλύψουν τις μεγάλες τους βρωμιές όπως αυτός ο κύριος που επί χρόνια μας πουλούσε πατριωτισμό αλλά της μίζες εις βάρος της πατρίδας του τις τσέπωνε . Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιλαμβάνεσαι φίλε αναγνώστη, αν ο Καρατζαφέρης που δεν ήταν πουθενά... ίσως σε κάποια επιτροπή ή υποεπιτροπή ενθυλάκωσε 6 εκατομμύρια Ευρώπουλα...το πόσο μας ξέσκισαν οι εκάστοτε κυβερνόντες κόμματα υπουργοί υφυπουργοί κλπ;
    Να τα θυμάσαι όταν πας να ψηφίσεις όλα αυτά, να θυμάσαι πως με την τελευταία σου ψήφο βάλαμε τους κλέφτες, να μας ξελασπώσουν και να βρούν τος κλέφτες που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν!!!
    Ούτε ΜΙΑ ψήφο στους αλήτες ασυλύτες, ψηφίστε μικρά κόμματα κι ΟΧΙ τα παρακλάδια τους ΠΟΤΑΜΙΑ κλπ
    καλύτερα μ-λΚΚΕ και ΧΑ που τους πονάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου