Λαμόγιο ή συκοφάντης ο κ. Αστράκος;

 



 
Σαλαμίνα 22/05/2014
Πριν από λίγες ώρες στο blog Δημοτική Καραμούζα δημοσιεύτηκε κείμενο του κ. Αστράκου στο οποίο για άλλη μια φορά η αθλιότητα ξεπερνάει και αυτό τον ίδιο άθλιο συντάκτη. Γι’ αυτό δεν μπορεί παρά η απάντηση να είναι ολιγόλογη και άμεση.
Η δικαιοσύνη κύριε Αστράκο (που εσείς ποτέ δεν τολμήσατε να πάτε γιατί στερείστε στοιχείων και της αλήθειας) πολύ σύντομα θα επιληφθεί αυτού του λιβελογραφήματος που θυμίζει τους γνωστούς λασπολόγους της δεκαετίας του ’80, της οποίας είστε πιστό πολιτικό κατάλοιπο.
Κάθε άλλη συζήτηση μαζί σας περιττεύει γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να συζητούμε με τέτοια υποκείμενα σαν κι εσάς.
Ξέρουμε ότι επειδή τα χαλκεία είναι αρκετά, είναι αυτά που τελικά καθοδηγούν τις πράξεις και τις ενέργειές σας. Εμείς δεν θα πέσουμε στον δικό σας λάκκο με τα λύματα.
Τέλος, είναι τυχαίο ότι αυτό το άθλιο κείμενο δημοσιεύτηκε μετά την αποκάλυψή μας για τη συνεργασία του κ. Σοφρά, του κ. Αστράκου με την κα Ρούλα Νάννου και τον κ. Μηνά Νάννο (τους αυτοαποκαλούμενους “Καθαρά χέρια”);
Γιατί κ. Αστράκο όλα αυτά δεν τα λέγατε τα 3 χρόνια που ήσασταν στη διοίκηση; Τότε ήσασταν λαμόγιο και τα παίρνατε ή τώρα είστε άθλιος συκοφάντης;
Γιάννης Τσαβαρής, Δήμαρχος Σαλαμίνας
Πέτρος Παπαθεοχάρης, Αναπληρωτής Δημάρχου
Γιάννης Σπηλιόπουλος, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας.

Σχόλια