ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ


  

Κοσμοπλημμύρα στην κεντρική ομιλία

του Γιάννη Τσαβαρή

 

 

Εντυπωσιακή και με προσέλευση κόσμου πέρα από τις προσδοκίες ήταν η χθεσινή κεντρική ομιλία του Δημάρχου Σαλαμίνας και Υποψήφιου Δημάρχου, Γιάννη Τσαβαρή στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Παραλία. 

 

Σε μια πύρινη ομιλία στην οποία μίλησε για όλους και για όλα, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας έκανε έναν σύντομο απολογισμό του μεγάλου έργου που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια από την παρούσα Δημοτική Αρχή, και εξέθεσε τις θέσεις και το όραμά του για το μέλλον για το οποίο έχει ήδη θέσει τις βάσεις. 

 

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Δημότες για τη διαχρονική στήριξή τους και τόνισε ότι η αγάπη και η εμπιστοσύνη τους είναι τα μεγαλύτερα και δυνατότερα όπλα ενάντια στους συκοφάντες και τους χυδαιολόγους που συστηματικά υπονομεύουν την παρούσα δημοτική αρχή και είναι η ίδια αγάπη κι εμπιστοσύνη που χθες έδωσαν τον τόνο της νίκης για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.


 

 

Γιάννης Τσαβαρής

Δήμαρχος Σαλαμίνας & επικεφαλής του συνδυασμού

Σχόλια

  1. ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΚΛΙΩΤΗ ΚΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΗ
    ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ !
    ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ, ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΕΕ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.
    ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ.
    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΤΟΥ ΜΑΗ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.
    Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΌΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΩΡΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΟΥΖΟΥΛΑΘΗΚΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ - ΟΘΕΟΣ- ΜΑΖΕΨΤΕΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΦΟΥΡΙΚΗ, ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ, ΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΚΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου