ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ






ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ Σαλαμίνα, 29/4/2014
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ.πρωτ.: - 11406-
Τμήμα: Παιδείας, Πολιτισμού & Δια Βίου Μάθησης
Ταχ. Δ/νση : Λ. Κων. Καραμανλή & Αμμοχώστου 1
Ταχ. Κωδ. : 1 8 9 0 0
T E L E F A X : 211-41 11 039
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 213-20 27 582
Πληροφορίες : Χαραλάμπους Σπύρος
ΘΕΜΑ: “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ”
Λαμβάνοντας υπ' όψη:
  την υπ' αριθμ. 43/6-3-2014 Απόφαση του Δ.Σ του Δήμου Σαλαμίνας, για την ίδρυση Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου.
  την υπ' αριθμ. 90/14-4-2014 Απόφαση του Δ.Σ του Δήμου Σαλαμίνας, για τον ορισμό τριμελούς οργανωτικής Επιτροπής
Καλούνται όσα Μέλη ΔΕΠ επιθυμούν, όπως εκδηλώσουν ενδιαφέρον, προκειμένου να διδάξουν εθελοντικά στο Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Σαλαμίνας.
Η συμμετοχή σας στη λειτουργία του Δημοτικού Πανεπιστημίου του Δήμου μας αποτελεί τιμή για εμάς. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται, όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Παιδείας, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης για περαιτέρω πληροφορίες.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση,

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                      Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας

α. κ. Φουρίκης Νικόλαος  
(Αντιδήμαρχος Κοιν. Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού)
β. κ. Βασιλείου Γεώργιος (Πρώην Βουλευτής)
γ. κ. Παραβάντης Ιωάννης (Πανεπιστημιακός Καθηγητής)         ΓΙάννης Τσαβαρής


Σχόλια

  1. ΜΕΡΑ ΜΑΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΥΝΕΦΟ.
    ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΟΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΕΔΙΝΑΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΧΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΥΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ, ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΚΟΥΤΟΕΓΩΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.
    ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε στο όνειρο του παράλογου εδώ και 3,5 χρόνια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι φυσικά που με τις ευλογίες του “Big Boss” ενήργησαν πάντα με την σύμφωνη γνώμη του και κατ’ εντολήν του πιστοί του δόγματος «αν δεν παρανομήσεις, έργο δεν κάνεις». ‘’Ετσι, ώθησαν 3,5 χρόνια τώρα στα σημερινά του αδιέξοδα τον συνδυασμό χωρίς αιδώ κι αυτό γιατί δεν κατάλαβαν τι έκαναν; Ίσως, μόνο που ο οικονομικός εισαγγελέας δεν θα πει το γνωστό σε όλους μας «…άφες αυτοίς· ου γαρ οίδασι τι ποιούσι…» διότι και «..οίδασι..» και παρ’ όλα αυτά «..ποιούσι..»
    Είναι αργά για δάκρια Γιάννη μου, αυτά έπρεπε να τα σκεφτείς τότε....

    - Τότε που διόριζες τον αγράμματο ως εγκέφαλο οικονομικών διοικητικών υπηρεσιών και σαν να μην έφτανε αυτό, και ως ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και γελούσε ΟΛΗ η Κούλουρη, όταν όλοι γνώριζαν ότι για να σβήσει έναν υπολογιστή τράβαγε την πρίζα κι όταν ήθελε να λογαριάσει κάτι έβγαζε από την κωλότσεπη το μπλοκάκι των παραγγελιών από το σουβλατζίδικο.
    - Τότε που τοποθετούσες τον «υποτακτικό» σου υπεύθυνο ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων, δασικών τε και μη κτιρίων, με το γνωστό σκεπτικό… τότε που τον έβαζες στα πόδια του Βαγγέλη για να κάνει έργο και καλά στην περιοχή του και δεν έδινε λόγο σε κανέναν αρμόδιο ούτε και στον καθ’ ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο και πάντα εκ των υστέρων προσπαθούσε να μπαλώσει τα αμπάλωτα.
    - Τότε που σκάσατε τον φουκαρά τον Περδικούρη από τις πιέσεις να σας υπογράψει τις παρατυπίες σας, αλήθεια ποιος τις υπέγραψες τελικά;
    Θα μου πεις είχες τους λόγους σου, ναι δεν λέω μόνο που κι εμείς έχουμε τους λόγους μας σήμερα και δεν χαραμίζουμε ψήφο στους νεκροθάφτες της Κούλουρης.
    Γκέγκε; Ούκου Γκέγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου