Μάριος Τραυλός Μαυρίστε με λοιπόν


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

 Με αφορμή όσα αναφέρονται σε ορισμένα blogs αλλά και στα ανώνυμα φέιγ-βολάν, που κάποιοι σκορπούν, αλόγιστα, κατά χιλιάδες στα Σελήνια, θέλω να δηλώσω τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι, κάποιοι σας καλούν απεγνωσμένα, να με μαυρίσετε στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Μαυρίστε με λοιπόν. Μαυρίστε αυτόν που παρέλαβε τα Σελήνια «χωριό» και τα μετέτρεψε στο στολίδι του νησιού, που είναι σήμερα. Μαυρίστε αυτόν που έβαλε νερό σε όλα τα Σελήνια. Μαυρίστε αυτόν που έβαλε τέλος στον εφιάλτη της Τούρλας. Θα βρείτε ίσως κι άλλους λόγους σαν αυτούς, για να με μαυρίσετε.

Αλλά μην ξεχάσετε τον πιο βασικό.

Ότι ΔΕΝ είμαι πλέον υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές. Επομένως, μαυρίστε με την … άνεση σας.

Και για να σοβαρευτούμε λίγο.

Τους εχθρούς μου, τους ξέρω.

Τους φίλους μου προσπαθώ χρόνια να μάθω …

Πάντως τους ευχαριστώ όλους.

Σελήνια, 26/04/2014

Μάριος Τραυλός

Σχόλια

  1. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣΤΟΝ ,ΒΡΕ ΚΑΛΩΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΕ,ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ,ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
    ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ,ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ .ΟΠΑ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ,ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18 /5,ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ,ΣΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΑΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΖΕΙΣ .ΤΟ ..Π.........Ι...........ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΙΝΕΙ..ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25/5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου