Πανηγυρική διάψευση της κυρίας Νάννου για το θέμα εκλογιμότητας του κ. Μιχάλαρο


Για άλλη μια φορά ο “παντογνώστης κύριος Τσαβαρής”- κατά την κυρία Νάννου- επιβεβαιώνεται. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος το διατυμπανιζόμενο επιχείρημα της περί δήθεν κωλύματος της υποψηφιότητας του Αντιναυάρχου Π.Ν ε.α κ. Αναστάσιου Μιχάλαρου. 
Σε άμεσο χρόνο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Γιάννης Ιωαννίδης αδειάζει στην κυριολεξία το σαθρό επιχείρημα της κυρίας Νάννου, καθώς και το βασικό σημείο του έγγραφου που εκείνη παρουσιάζει και στο οποίο αναφέρεται επί λέξει η φράση “κατά την άποψη της υπηρεσίας μας…”. Άρα το έγγραφο προς την κυρία Νάννου, μη βασιζόμενο στην κείμενη νομοθεσία και μην υπολογίζοντας το γράμμα του νόμου, βιάστηκε να θεωρηθεί ορθό, εκφράζοντας την άποψη- και μόνο την άποψη του εισηγητή του. 
Η τελευταία δε παράγραφος του σημερινού κείμενου του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών το οποίο και παραθέτουμε, αποσαφηνίζει πλήρως ότι αρμόδιο όργανο για οποιοδήποτε ενδεχόμενο κώλυμα υποψηφιότητας είναι αποκλειστικά και μόνο τα διοικητικά δικαστήρια τα οποία δεν δεσμεύονται από κανενός είδους ερμηνευτικά έγγραφα ή εγκυκλίους της διοίκησης.
Άρα το έγγραφο της κυρίας Νάννου δεν έχει καμία απολύτως διοικητική βαρύτητα. 
Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην καταδικάσουμε τη λυσσαλέα αντίδραση της κυρίας Νάννου να σταματήσει την κάθοδο στις επικείμενες εκλογές- και κατά συνέπεια να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο- μιας ξεχωριστής προσωπικότητας της Κούλουρης, η οποία διαχρονικά έχει βοηθήσει με το κύρος της την τοπική κοινωνία κι έχει λαμπρύνει το νησί μας με τη σταδιοδρομία της.
Ελπίζουμε ότι έστω και τώρα η κυρία Νάννου θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους δημότες της Σαλαμίνας και φυσικά από τον κ. Μιχάλαρο για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά της. Βέβαια καταλαβαίνουμε την αγωνία της, καθώς μια τέτοια σημαντική προσωπικότητα δίνει έναν ξεχωριστό τόνο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και εξ αυτού του γεγονότος καταλαβαίνουμε την αμηχανία της και την πικρία της μπροστά στην επερχόμενη πολιτική συντριβή της στις 18 Μαΐου. 
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

Σχόλια

  1. Γιαννάκη η νομική υπηρεσία του υπουργείου είναι έγκριτη. Αυτά τα θεματάκια τα παίζει στα δάκτυλα , εσύ συμβουλέψου τον Παπανικολάου και πείσε τον Σούλη ότι όλα βαίνουν καλός .Ξέρεις όπως έκανες και με την Λουλά και την έκανες ρόμπα της άξιζε όμως δεν λέω , μπράβο συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναυαρχούκο πούναι η στολή σου καλέ! μήπωσ την πήρε ο γιάννησ για να γιάνει; μήπωσ θέλει να γίνει και αυτός μέγασ στρατηλάτης; μήπως σας έκανε η ρουλίτσα αναδιπλωσούλα και τάχετε χάσει; καλά μιά φορά δεν θα την νικήσεισ ρε γιάννη; όλο χάνεις; 8% θα φέρεισ γιατί θα πάρεισ 3% του λαλάκη, 3% δικό σου και 2% του ναυαρχούκου που δεν θα βγει σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΕΓΩ Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΓΕΣ:
    1) ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ.
    2) ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΙΛΑΙΟΥ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ: ΨΕΥΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΜΕ ΔΟΛΟ; ΠΩΣ; ΤΑΧΩ ΧΑΜΕΝΑ.
    3) ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΡΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΣ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΕΥΔΑΠ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ.
    4) ΚΑΜΙΑ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΝ ΜΥΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΗ..
    5) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΓΚΙΝΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ.
    6) ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ, ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΤΙΝΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΦΑΝΕΛΛΑ.
    7) ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ.
    7) ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΛΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΓΙΑ, ΤΑ ΨΗΛΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    8) ΕΒΡΙΖΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΙΣ. ΤΟΝ ΛΑΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ 8% 3% ΤΟΥ ΛΑΛΑΚΗ, 3% ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ 2% ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τζαβαρή είσαι ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΣ και το ξερεις ακόμα και στην πρώτη κυριακη να εισαι μέσα την δεύτερη κυριακή
    θα είσαι ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΦΟΎ δεν 'εχεις κανέναν σύμαχο διοτη από το μίσος που εχεις εναντίων των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ
    τους έχεις κάνει όλους εχθρούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου