Ψήφισμα κατά της άδικης επίθεσης κατά των διαχειριστών των τοπικών Bloggers

 

Οι διαχειριστές των τοπικών διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης της Σαλαμίνας υπό οιανδήποτε μορφή, Blogs, site, εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή, τίτλο και επωνυμία, με ομό­φωνη απόφαση τους καταδικάζουν την απαράδεκτη και εκτός οιασδήποτε δεοντολογίας, προκλητική έγγραφη όσο και φραστική επίθεση με κάθε ευκαιρία και συμπεριφορά κατά των τοπικών Bloggers του ίδιου του δημάρχου όσο και των στελεχών του εκλεγμένων και μη.
Καταδικάζουν την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά που αποσκοπεί στην τρομοκράτηση και ποδηγέτηση των Bloggers, διαχειριστών και σχολιαστών καθώς και τη φίμωση οποιασδήποτε φωνής παλεύει για τα δικαιώματα του δη­μότη.
Μηνύσεις, έμμεσες, άμεσες και προσωπικές απειλές, δεν έχουν καμία θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Σαλαμίνας, και δεν θα επιτρέψουμε να εμφανιστούν ξανά τέτοια φαινόμενα.
Η ομάδα των διαχειριστών των blogs που συνεδρίασαν 27/02/2014 ομόφωνα και με τον πιο απερίφραστο τρόπο καταδικάζει την υβριστική, απειλη­τική, αντιδημοκρατική και ανάρμοστη συμ­περιφορά κατά των διαχειριστών που επί σειρά πολλών ετών υπηρετεί το δημοκρατικό δικαίωμα του δημότη για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και προς τον σκοπό αυτό αποφάσισε ομόφωνα την μη ανάρτηση οιασδήποτε Πρόσκλησης, Ανακοίνωσης, Δελτίο Τύπου, προερχόμενο από την παράταξη της σημερινής δημοτικής Αρχής.
Ψιλή Άμμος
Σαλ/κή ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Φωνή της Σαλαμίνας
Saronikosnews.blogspot.gr
Δημοτική Καραμούζα
Koulouri-Press
to fovitro
KALIGOYLAS
ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ
DRAKOUMEL PRESS
Salaminanews.eu

Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΗ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΪΔΕΨΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 28/2/14 23:40
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ... Μπράβο κύριοι των μπλογκς...αν θεωρείτε ότι είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ κάποιων...όχι όλων ...κάποιων λέω να χυδαιολογούν αισχρά και ασύστολα κατά των συμπολιτών τους θίγοντας τις οικογένειές τους τον έντιμο αγώνα της ζωής τους την οποία διάκριση τους και επιτυχία τους και μάλιστα να το κάνουν αυτό χωρίς αποδεικτικά στοιχεία απλώς ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ επειδή δεν γουστάρουν κάποιους συμπολίτες τους, δεν συμφωνούν με τις επιλογές τους, βγάζουν τα απωθημένα τους, τις αποτυχίες τους, τα κόμπλεξ τους την ανικανότητα τους να παλέψουν σώμα με σώμα και φανερά με τους αντιπάλους τους αλλά και για οποιονδήποτε άλλον ΥΠΟΠΤΟ λόγο αφαιρώντας παράλληλα το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ των άλλων της άμυνας και της ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ....τότε μπράβο και πάλι....είστε πολύ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!! άλλο ενημέρωση, και καταγγελία με στοιχειά έστω και ανώνυμα κι άλλο αισχρότητα χυδαιολογία και λασπολογία ανώνυμα. Με λίγα λόγια καμιά δικλίδα ασφάλειας για τον θιγόμενο πολίτη...Δίκιο για κάποιους από εσάς έχει μόνον ο κάθε ΠΙΚΡΑΜΈΝΟΣ τυχαίος ανώνυμος υβριστής..ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ. Κλείνοντας θα έλεγα ότι η απόφασή σας να απομονώσετε τον δήμαρχο (προσωπικά δεν με νοιάζει ο δήμαρχος) αυτό μαρτυρά την δημοκρατικότητά σας τα κίνητρα και τις προθέσεις σας...Με τέτοιες τακτικές θα ξαναβγάλετε πάλι τον ίδιο δήμαρχο....να το θυμάστε. Εγώ όμως κύριοι άρχοντες των μπλογκς ο απλός πολίτης που θέλω να κάνω τις επιλογές μου αναλαμβάνοντας και το κόστος έχω το Συνταγματικό δημοκρατικό δικαίωμα να προστατεύσω την αξιοπρέπειά μου ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ αφού εσείς αδιαφορείτε για την προστασία μου..ΣΩΣΤΑ;;; ΣΩΣΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα ρε βλήμα να γυρνάω τα καφενεία να λέω την κόρη σου και την γυναίκα σου ....τάνες και να χω την απαίτηση να μου ανοίγεις το σπίτι σου να με κερνάς καφέ γιατί αν δεν μου τ' ανοίγεις είσαι φασίστας αντιδεολόγος κι άλλα τέτοια χαρούμενα
      Τι Να κάνουμε δεν έχουμε όλοι το δικό σου επίπεδο" κάποιοι σαν κι αυτούς, φορτώνουν τα παίρνουν στο κρανίο και αντιδρούν, και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ Ο ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΦΡΑΣ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΕΝΤΟΝΗ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΠΕΙΡΑ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥΣ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΣΟΦΡΑ - ΑΣΤΡΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΓΟΝ.
      Πρέπει να πας στον γιατρό γιατί ο καταράκτης είναι στα μάτια σου κι όχι στον συνδυασμό του Σοφρά.
      Για δε μα σερβίρεις κανα δυο ηχηρά ονόματα να χουμε να πορευόμαστε και να ρθουμε στα ίσα μας
      Η σιωπή είναι χρυσός, ας ξεκαθαρίσει πρώτα τα εσωτερικά του, ας δει πως θα αντιμετωπίσει τον μαύρο σίφουνα "ΑΣΤΡΑΚ" και μετά τα ξαναλέμε.
      Προς το παρόν δίνει πάσες στην Ρούλα για να βάζει γκόλ κι από κει που δεν ήταν πουθενά θα την κάνει δήμαρχο άσε που ζωντανεύει και τους "νεκρούς"

      Διαγραφή
  5. ΕΝΤΟΝΗ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΙΚΗΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΧΘΕΣ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΤΑΣ, Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ) ΣΤΙΣ 19:00 ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΦΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΦΕΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΕΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου