Μήνυμα της Δέσποινας Καρούση, υποψήφιας Δημάρχου Σαλαμίνας με το συνδυασμό Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.

 


Με την ευκαιρία της εκλογής μου ως υποψήφιας Δημάρχου του συνδυασμού Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. , μέσα από μια πρωτόγνωρη για το νησί μας δημοκρατική διαδικασία θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τα μέλη και τους φίλους της κίνησής μας για τη συμμετοχή και για τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου.
Η ευθύνη που μου αναλογεί είναι μεγάλη, αλλά η συλλογική δημοκρατική λειτουργία της κίνησής μας εγγυάται ένα ξεχωριστό αγώνα που διαφοροποιείται από τα προσωποκεντρικά σχήματα με τους γνωστούς επαγγελματίες υποψηφίους.
Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο και με προτεραιότητα την προστασία των πολιτών του από την καταστροφή που του επιφυλάσσει η μνημονιακή πολιτική, ο Καλλικράτης και η ανυπαρξία της δημοτικής αρχής απέναντι στην πλήρη απογύμνωση του νησιού μας ακόμα και από στοιχειώδεις κοινωνικές υπηρεσίες.
Στον αγώνα που δίνουμε θέλουμε δίπλα μας όλους τους πολίτες που επιθυμούν ένα μαχητικό δημοτικό συμβούλιο που αντλεί τη δύναμή του από τη συμμετοχή, την αξιοπρέπεια και την αποφασιστικότητα των δημοτών του.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΑΓΩΝΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

Σχόλια

  1. Δέσποινα με ψέματα άρχισες; Ποια εκλογή σου; Έγινε καμιά ψηφοφορία; Αφού παραιτήθηκαν οι άλλοι.
    Λάθος πολύ λάθος ξεκινάς Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου