«Νέα συνεργασία για την Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας»





Ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας» κ. Γιάννης Τσαβαρής έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώσει ότι δύο νέες ξεχωριστές παρουσίες του αυτοδιοικητικού – και όχι μόνο – χώρου στο νησί μας συστρατεύονται μαζί του για την επερχόμενη προεκλογική αναμέτρηση.

Οι κ.κ. Στάμος Μπακαούκας και Μιχάλης Παπαγεωργίου (εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πρώτα η Σαλαμίνα» του επικεφαλής κ. Νίκου Ράπτη) αποδέχθηκαν τη πρόταση του Δημάρχου για μια δημιουργική συνεργασία και έτσι θα συμβάλλουν με τη γνώση, τη παρουσία και τη δράση τους στην επόμενη πενταετή δύσκολη προσπάθεια για συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του νησιού μας επ’ ωφελεία των Δημοτών.
Ο Δήμαρχος πιστός στα πλαίσια των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει έναντι των δημοτών, σχεδιάζοντας ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για το νησί μας, εξακολουθεί να ανανεώνει και να διευρύνει τον συνδυασμό με στόχο η πολύπλευρη συνεργασία δυνάμεων να αποτελέσει τη βάση για την επίτευξη των κοινών οραμάτων μας για την πρόοδο του νησιού μας.

Σχόλια

  1. Έκλυσε ο μνημονικός συνδυασμός του Τσαβαρή. Ένας συνδυασμός που στην πλειοψηφία του είναι πλαισιωμένος από διαπλεκόμενα στελέχη και μέλη μιας κοινωνίας που αποδέχεται τον συντηρητισμό με όλα τα επακόλουθα του ,συναλλαγές και κλεψιές. Με φαμφαρόνους και υποκριτές που δεν έχουν τίποτε άλλο να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο από μεγαλοστομίες και ένα τίποτα . Η μελαγχολία και η απογοήτευση έχει κυριέψει τον τόπο μας και η αδιέξοδος μονόδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ .ΣΚΕΨΟΥΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΗΡΕ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΑΣΤΡΑΚΟ
    ΠΗΡΕ Η ΡΟΥΛΑ ΜΠΙΛΛΙΑ, ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ,
    ΠΗΡΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ
    ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ( ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΛΕΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά αυτός δεν είναι στη λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ ? (......Πατούλης Γεώργιος, δήμαρχος Αμαρουσίου
    Αλούκος Αλέξανδρος, πρώην δήμαρχος Αλίμου
    Τσιτσάνης Γεώργιος, πρώην αντιδήμαρχος Αλίμου
    Ματζουράνης Κωνσταντίνος, πρώην δήμαρχος Αλίμου
    Τσαμπαρλής Νικόλαος, πρώην αντιδήμαρχος Αλίμου
    Κοσμάς Γεώργιος, αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης
    Μπούσουλας Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μαραθώνα
    Τσάβαρης Ιωάννης, δήμαρχος Σαλαμίνας
    Κόκκαλης Γεώργιος, δημοτικός σύμβουλος Σταμάτας
    Ρούσος Αγγελος, πρώην δήμαρχος Θήρας, δημοτική επιχείρηση Βέλου με διαχειριστή τον τότε δήμαρχο........Ανεξαρτητος-διπλ παρατηρητής)

    Αυτός δε διόρισε με την απόφαση 115/2011την κα Καρ_ _ _ ως ειδικό συνεργάτη με ετήσια δαπάνη 30.801,60 ευρώ ( ΚΑ 00-6031.002) που θα βαρύνει το Δήμο ??
    (Τα τυχόν ταξιδάκια που άκουσα για Ρουμανίες και Αμερικές δεν τα αναφέρω ! Διότι εφόσον είναι -αν είναι πραγματικά-στη λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ καταλαβαίνω ότι έγιναν με δικά του έξοδα και όχι με λεφτά του καταχρεωμένου Δήμου μας.Ή μήπως όχι?). ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ? Μα τετοιο θάρρος !! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !! ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ......................................... ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OLES OI PATSABOYRES MAZI PALIES K NEES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ,ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΛΑΓΟΥΔΙΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ......ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΑΣ

    Απάντηση
    Προσθήκη σχολίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ,ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΛΑΓΟΥΔΙΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ......ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΑΣ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου