Μάριος Τραυλος αποχώρει από τον προεκλογικό αγώνα


mtravlos
Σε συνεστίαση που έλαβε χώρα στο κέντρο “Βοτσαλάκια” των Σεληνίων, ο αρχηγός της “Ενωτικής Κίνησης Σαλαμίνας” κ.Μάριος Τραυλός, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τον προεκλογικό αγώνα. Στην ομιλία του, ο πρώην δήμαρχος Αμπελακίων και μέχρι σήμερα υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας αναφέρθηκε στους λόγους και τους παράγοντες που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση, κατονομάζοντας, μάλιστα, συγκεκριμένους πολιτικούς τοπικούς παράγοντες του νησιού σαν υπεύθυνους για την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές παρά τις δικές του αναστολές και το γεγονός ότι στην 25ετή του επιτυχημένη πορεία έχει δρέψει αρκετές δάφνες. Για τις αιτίες της αποχώρησής του, ο κ.Τραυλός έκανε αναφορά τόσο σε προσωπικούς λόγους όσο και σε ένα γενικότερο κλίμα πολιτικής απαξίωσης, με ηθικές διαστάσεις, που τον προβληματίζει ιδιαίτερα.
Έγιναν αρκετές αρνητικές αναφορές για το πρόσωπο του νυν δημάρχου, με κορυφαία, από πλευράς πολιτικής “εκλογοαριθμητικής” σημασίας την φράση “εξ’αιτίας του τσακώθηκα με τον καλύτερό μου φίλο, αλλά ευτυχώς αυτό τώρα τελείωσε”. Ο κ.Τραυλός τοποθετήθηκε σε σχέση με το μέλλον του συνδυασμού ζητώντας την μετατροπή του σε μια πολιτική ομάδα η οποία στην μάχη κατά του νυν δημάρχου θα στηρίξει τον πιο “δυνατό”.
Η πλειοψηφία, ωστόσο, των στελεχών κάλεσε τον κ.Τραυλό να το ξανασκεφτεί και να προχωρήσει κανονικά στην εκλογική μάχη. Εκφράστηκε μάλιστα και η άποψη ότι μια απουσία ισχυρού “τρίτου πόλου” θα ευνοήσει την επανεκλογή του νυν δημάρχου και, ως εκ τούτου, μια βεβιασμένη κίνηση δεν θα έχει τα αποτελέσματα που ο ίδιος ο κ.Τραυλός επιθυμεί.
Ενδιαφέρουσα ήταν η θέση του κ.Μακρή, ο οποίος ζήτησε την ανοικτή υποστήριξη του συνδυασμού της κας Νάννου. Μάλιστα, επειδή ζητήθηκε από ομάδα στελεσών να τοποθετηθεί αυτός ως επικεφαλής του συνδυασμού μετά την αποχώρηση του κ.Τραυλού, ανέφερε ότι πολιτικός του στόχος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η διεκδίκηση της θέσης του αντιπεριφερειάρη Νήσων μέσω του συνδυασμού του κ.Κικίλια της Ν.Δ..
Η θέση που εκφράστηκε από τον κ.Τραυλό περί υποστήριξης του “πιο δυνατού” είναι ένα ζήτημα που είναι βέβαιο ότι τις επόμενες μέρες θα συζητηθεί ιδιαίτερα. και τούτο, γιατί βάσει μιας δημοσκόπησης που διεξήχθη από μεγάλη δημοσκοπική εταιρεία (στην οποία θα αναφερθούμε σε ιδιαίτερο άρθρο) αυτός ο “πιο δυνατός” εμφανίζεται να είναι ο συνδυασμός της κας Νάννου – τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

πηγή: Γνώμη  Σαλαμίνας  

Σχόλια

  1. Στις 3/1/2014 και ώρα 20:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Τραυλός συγκέντρωσε τον συνδυασμό του σε δείπνο που τον αποτελούσαν 60 (εξήντα) εκλεκτοί Σαλαμινιοι πολίτες για να τους ενημερώσει γιατί παραιτειται από υποψήφιος δήμαρχος και ήταν για καθαρά προσωπικούς λογούς. Ο υποψήφιος δήμαρχος έγινε κατανοητός από όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού του και αποφασίστηκε σχεδόν ομόφωνα ότι συνδυασμός δεν διαλύεται αλλά παραμένει ενεργός και μεταλλάσσεται κίνημα υπό την σκέπη του παρετειθεντως υποψηφίου δημάρχου Μάριου Τραυλού που όταν έρθει η κατάλληλη ώρα και στιγμή θα δημιουργηθεί ένα μέτωπο το οποίο θα λειτουργήσει μόνο για το καλό της Σαλαμίνας. Κατά την ομιλία του Μάριου Τραυλού, υπήρχαν στιγμές συγκίνησης και συλλογισμού. Το κίνημα αυτό είναι δυνατό και θα μπορέσει να προστατέψει το νησί μας από ανθρώπους που δεν αγαπούν και δεν σέβονται τον Σαλαμινιο πολίτη και το όμορφο νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΖΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛAKIA ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλέ μου 7:19 πμ πόσο μακριά είσαι από τα πολιτικά παιχνίδια και μάλιστα όταν τα παίζει ο Τραυλός!
    είσαι μακριιά νυχτωμένος/η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΤΟΥΖΑΚΙ ΣΚΑΤΟΥΖΑΚΙ ΟΥΖΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΤΣΙΚΟ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΦΥΛΑΔΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου