Γ.Τσαβαρής: "Άλλος ένας συκοφάντης του Δημάρχου Σαλαμίνας καταδικάζεται"




Μετά από τη δίκη που διεξήχθη Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2013έπειτα από μήνυση του Δημάρχου Σαλαμίνας κατά του κ. Λάμπρου Μαστροκόλια στις αρχές του 2012, το Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά αποφάσισε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με την ανάρτηση ενός κειμένου στο προσωπικό του ιστολόγιο (blog) με όνομα «Salamis News» στις 7 Δεκεμβρίου 2011.

Με την καταδικαστική αυτή απόφασή του το δικαστήριο στέλνει για άλλη μια φορά σαφές μήνυμα ότι το ψέμα, η συκοφαντία και η χυδαιολογία συνιστούν σοβαρό αδίκημα και όχι πολιτική πράξη.

Έτσι μετά τον κ. Μουζακίτη που είχε καταδικαστεί αμετάκλητα από το εφετείο με ένα (1) έτος φυλάκισης για ανάλογου ύφους δημοσίευμα, ήρθε η σειρά και του κ. Μαστροκόλια να υποστεί τις συνέπειες της Δικαιοσύνης.


Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι υβριστές, οι χυδαιολόγοι και οι συκοφάντες θα λάβουν κατά περίπτωση τις απαντήσεις που τους αρμόζουν, τόσο από τη Δικαιοσύνη έπειτα από διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος, όσο και μέσω της ετυμηγορίας των συμπολιτών μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.





Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

Σχόλια