Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 24η Ιανουαρίου 2014 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

1.- Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Σαλαμίνας και ΕΥΔΑΠ για την κατασκευή και την διαχείριση των έργων Αποχέτευσης Ακαθάρτων:
α) στους οικισμούς Αμπελάκια και Σελήνια και
β) στο δημοτικό διαμέρισμα Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας τα οποία έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ‘’Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη’’ με κωδικούς ΟΠΣ 341287 και 340044 αντίστοιχα.
2.- Έγκριση υποβολής της πρότασης για την ένταξη και χρηματοδότηση της Πράξης: «Διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας του πολίτη Δήμου Σαλαμίνας», στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ», πρόσκληση 59 – «Ψηφιακές υπηρεσίες Δήμου» και προτεινόμενο ποσό χρηματοδότησης 61.500,00 ευρώ με ΦΠΑ.
3.- Συγκρότηση συλλογικών οργάνων Διοίκησης και ορισμός μελών τους με κλήρωση σε εφαρμογή του άρθρου 26 του Ν. 4024/2011.
4.- -Παραχώρηση του ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης λιμενικών χώρων που περιλαμβάνονται μέσα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Σαλαμίνας, στο Αθλητικό Σωματείο «ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», με την υποχρέωση να κατασκευάσει νέες Αθλητικές Εγκαταστάσεις...


5.-Έγκριση προτεινόμενων θέσεων για την εκπόνηση της οριστικής μελέτης «Μελέτη δικτύου αποχέτευσης και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων υδάτων στη Δ.Κ. Αιαντείου Σαλαμίνας, το οποίο έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη» με κωδικό ΟΠΣ 340044.
6.-Παράταση συμβατικής μελέτης < Αναθεώρηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής ΚΑΝΑΚΙΑ Δ.Δ.ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ >.
7.-Παράταση προθεσμίας σύμβασης < Κτηματογραφικές αποτυπώσεις με επίγειες μεθόδους , πολεοδομικές μελέτες ένταξης σε σχέδιο πόλης , πράξεις εφαρμογής οικιστικών περιοχών Β΄ κατοικίας Δήμου Σαλαμίνας >.
8.-Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 450/2013 απόφασης του Δημ. Σ/λίου σχετικά με χορήγηση ή μη άδειας κατάληψης Κ/Χ.
9.-Αποδέσμευση-Ανατροπή απλήρωτων πιστώσεων οικ. έτους 2013.
10.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης στο προϋπολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Σαλαμίνας με την επωνυμία «ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ.» οικ. έτους 2014.
11.-Τακτική επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Σαλαμίνας με την επωνυμία «Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.».
12.-Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Σαλαμίνας με την επωνυμία «Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.».για το έτος 2014.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

Σχόλια

  1. ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΡΙΚΗ ΠΩΣ ΝΙΟΘΕΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΑΠΟ ΤΟΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου