ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΒΣ, ΓΙΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΝΟΣ και ΝΟΒΣ


ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  « ΣΑΛΑΜΙΝΑ»

(ΓΝΟΣ)

GYMNASTIC AND NAUTICAL CLUB OF SALAMIS

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 2000

ΜΕΛΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ , ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ, Σ.Ε.Γ.Α.Σ

 
ΓΡΑΦΕΙΑ:               Λ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 33 (4ος Όροφος), ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (Ύψος Κυματοθραύστη)     

                                Λιμάνι ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 18900                                                                                                                           

ΤΗΛ: 6984134152                                                                                                               e-mail: gnosalamina@gmail.com
ΣΑΛΑΜΙΝΑ: 10-12 -2013
 
ΘΕΜΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΒΣ, ΓΙΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΝΟΣ και ΝΟΒΣ

 
Παρόλο που δεν το πιστεύαμε τελικά καποιοι άνθρωποι δεν έχουν όρια... Δεν εννοούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν κανόνες και νόμοι τους οποίους όλοι οφείλουν να τηρούν!

Μας ειδοποίησαν λοιπόν να διαβάσουμε, αναρτημένη σε ιστολόγιο της Σαλαμίνας, επιστολή που φέρει την υπογραφή τοου Προέδρου του ΝΟΒΣ - με την οποία βέβαια δεν ξέρουμε αν είναι σύμφωνο και όλο το Δ.Σ., ή μήπως ο ίδιος είναι μόνος του το «Δ.Σ»(;) - όπου μεταξύ και άλλων προσώπων, εκφράζεται και χαρακτηρίζει και τον Πρόεδρο του ομίλου μας (επιφυλασσόμενου κάθε νόμιμου δικαιώματος του για προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια), όπου παρουσιάζει πράγματα και γεγονότα που μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του ισχύουν, προς δημιουργία εντυπώσεων και έντασης μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομίλων. Εν τω μεταξύ, δεν ξέρουμε (υποψιαζόμαστε όμως) τι ακριβώς μεσολάβησε και η επιστολή αυτή δεν υπάρχει πλέον στο συγκεκριμένο μπλοκ, ώστε να μπορούμε να παραπέμψουμε όποιον ενδιαφέρεται να τη δει! (υπάρχει όμως καταγεγραμμένη, για τους δύσπιστους!)

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε κάθε ένα σημείο της επιστολής του Προέδρου του ΝΟΒΣ και να αποδείξουμε ότι είναι ανακριβής, παραπλανητική, ψευδής στο μεγαλύτερο μέρος της και συκοφαντική για μας, τον Πρόεδρο του ομίλου μας, τον Πρόεδρο του ΔΛΤΣ, τον ίδιο το Δημάρχο κλπ (αλήθεια η προηγούμενη Δημοτική Αρχή γιατί δεν τακτοποίησε την κατάσταση;)!

Αναφέρετε λοιπόν, μεταξύ άλλων, στην ανωτέρω επιστολή η προσωρινή παραχώρηση χώρου, με την Νο 45/7-5-2008 απόφαση ΔΛΤΣ στους ΓΝΟΣ και ΝΟΒΣ για άσκηση  Ναυταθλητικών δραστηριοτήτων, αγνοώντας το προσωρινό της κατάστασης και σε αυτή την περίπτωση αναφέρουμε ότι ο ΓΝΟΣ με απόφαση ΔΛΤΣ μισθώνει χώρο στο συγκεκριμένο σημείο από το 2001 πληρώνοντας στο Δήμο το μίσθωμα με το παραπάνω, ενώ με την υπ’ αριθμόν 44/2006 απόφαση ΔΛΤΣ  του είχε παραχωρηθεί χώρος (900 τ.μ.) από 1-7-2006 έως 30-6-2011, τι σημαίνει αυτό;;; Δηλαδή αν ένας νέος όμιλος ζητήσει στο μέλλον χώρο δεν θα του δοθεί και δεν θα αναθεωρηθούν τα δεδομένα;

Το τι έχει γίνει μέχρι τώρα, οι όποιες παραλείψεις της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής και των προηγούμενων Δ.Σ. των ομίλων δεν γίνεται ούτε είναι σωστό να στοιχειώνει τον ναυταθλητισμό... εσαεί! Πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν ότι όλα αυτά δεν είναι προσωπική περιουσία κανενός, αλλά παραχωρήσεις και διευκολύνσεις από τις Αρμόδιες Αρχές!

 Επίσης το αν ο ΝΟΒΣ αυθαίρετα, αγνοώντας τις νόμιμες διαδικασίες βάζει σε περιπέτειες οικονομικές και χειρωνακτικές τα μέλη του ΝΟΒΣ και νομίζει ότι σύμφωνα με δικά του λόγια: «καταφέρνει σταδιακά και δημιουργεί στοιχειώδη ναυταθλητική υποδομή» όπως λέει, ενώ στην ουσία  βάζει και τους δύο ομίλους σε περιπέτειες, τι να του πούμε;; Συγχαρητήρια;;; Τώρα βέβαια δεν έχει «μούτρα» να πάρει την ευθύνη και να παραδεχτεί ότι αυτές οι ενέργειες ήταν και είναι αυθαίρετες!

Το θέμα μας όμως είναι να πούμε ξεκάθαρα τα πραγματικά γεγονότα και να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα. Γιατί δεν γίνεται να μένουμε αιχμάλωτοι μιας κατάστασης που κατά τη γνώμης μας προκαλεί ο συντάκτης της επιστολής και αρκετά έχουμε ανεχτεί! Θα προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά, αναβαθμίζοντας τον ναυταθλητισμό; Προσωπικά μας έχει κουράσει αυτή η συνεχής αντιπαράθεση! Ήρθε η ώρα να δοθεί μία λύση και ένα τέλος!

Και κάπου εδώ θα ξεκινήσουμε να εκθέτουμε τα επίκαιρα γεγονότα, από τότε που έχει αναλάβει το σημερινό ΔΣ  (στα οποία και ήταν παρόντα μέλη του Δ.Σ.), με μοναδικό σκοπό ΚΥΡΙΩΣ την ενημέρωση των ανθρώπων και των δύο ομίλων που ίσως δεν είναι ενημερωμένοι για αυτά, είτε γιατί σε αρχική φάση δεν υπήρχε λόγος, είτε από αμέλεια των υπευθύνων,   είτε για άλλους λόγους (π.χ.  δεν θα έπρεπε να τα μάθουν!)

α) Από τον Μάρτιο του 2013 έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες διαχωρισμού των χώρων των δύο ομίλων με σκοπό μας να μπορέσει ο κάθε όμιλος να ξέρει που είναι τα όρια του και να φτιάξει/δημιουργήσει νόμιμα εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των μελώ του. Η μόνιμη απάντηση του ΔΣ του ΝΟΒΣ ήταν ότι «έχουμε να διοργανώσουμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ότι δεν θα προλάβουμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε», οι οποίοι αγώνες τελικά πραγματοποιήθηκαν αργότερα από την αρχικά προσδιορισμένη ημερομηνία (;), οπότε υπήρχε ο αναγκαίος χρόνος! Σε κάθε μας συνάντηση η συζήτηση αυτού του θέματος έκλεινε με την ατάκα: «Μας βάζετε τρικλοποδιές για να μην κάνουμε τους αγώνες». Ας σας ενημερώσει λοιπόν ο πρώην Πρόεδρος του ΝΟΒΣ,  ότι όχι μόνο τρικλοποδιές δεν βάλαμε, αλλά έγινε πρόταση από τον Πρόεδρο του Γ.Ν.Ο.Σ για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας  χρειαστεί, καθώς και  παροχή του χώρου και του isobox του ομίλου για το διάστημα της διεξαγωγής των αγώνων,(η οποία βοήθεια και πραγματοποιήθηκε), χωρίς κάποιος από το Δ.Σ. του ΝΟΒΣ να μας το αναγνωρίσει και να μας ευχαριστήσει! Ούτε βλέπουμε να αναφέρετε στην ανωτέρω επιστολή!

β) Αρχές Ιουνίου κατά την διάρκεια συνάντησης των δύο ΔΣ με τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και εκπροσώπων άλλων αρμόδιων φορέων, ο τέως Πρόεδρος του ΝΟΒΣ, δεσμεύτηκε παρουσία περίπου 15 ανθρώπων, λέγοντας επακριβώς: «Εμείς προτιθόμεθα να μεταφερθούμε μετά τους αγώνες προς την πλευρά του Δημαρχείου». Ο χώρος δε που καθορίσθηκε  να πάρει ο κάθε όμιλος, μετά και από πρόταση των Προέδρων των ΓΝΟΣ και ΝΟΒΣ, για περισσότερο χώρο, ώστε να λειτουργούν σωστά οι όμιλοι,  είναι διαστάσεων 30μ πρόσοψη στη θάλασσα και 25μ προς το γήπεδο του Αίαντα). Η δέσμευση δε αυτή του ΝΟΒΣ, «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ», σύμφωνα με σχόλιο του Δημάρχου.  Κατά τη διάρκεια των αγώνων  ο ΝΟΒΣ θα μπορούσε να κάνει χρήση του χώρου και των δύο ομίλων ώστε να μπορέσει να παρουσιάστει μια όμορφη εικόνα, του νησιού προς τα έξω. Και ενώ εκεί δόθηκαν οι απαιτούμενες διευκρινήσεις, μετά από μία εβδομάδα ο ΝΟΒΣ προβαίνει σε διαμερισμό και οριοθέτηση χώρου αντί για «προσωρινά» για τις ανάγκες των αγώνων σε  αυθαίρετα «μόνιμα», χωρίς καν να ενημερωθούμε, ούτε εμείς ούτε οποιοσδήποτε άλλος αρμόδιος φορέας. ουτως ώστε να συνδράμουμε σε παροχή βοήθειας αλλά και οριστικό διαχωρισμό των χώρων για να μην μπει κανείς σε άσκοπα έξοδα αλλά και αυθαιρετές εργασίες, μιας και οι εποχές είναι δύσκολες.

Από εκείνη τη στιγμή ο ΝΟΒΣ έχει παράνομα οικειοποιηθεί έκταση η οποία δεν προβλεπόταν  στην ανωτέρω συμφωνία και κυρίως ενώ γνώριζε ότι στις 21-22 Σεπτεμβρίου 2013 ο Γ.Ν.Ο.Σ διοργάνωνε πανελλήνιους διασυλλογικούς αγώνες στο πλαίσιο των «Σαλαμινίων» και αρνούνταν πεισματικά να μετακινηθεί. Βέβαια στον δικό μας όμιλο με όλα αυτά «δεν μας έβαζαν τρικλοποδιές για να μην κάνουμε τους αγώνες», άλλα με την ευγένεια και την αβρότητα που τους  χαρακτηρίζει μας διευκόλυναν(;)! Τι να κάνουμε, ο σημερινός Πρόεδρος του ΝΟΒΣ μπορεί να υποδεικνύει στον διπλανό του τρόπους καλής συμπεριφοράς και άμιλλας, όμως ο ίδιος δεν τους εφαρμόζει!

Κατανοούμε και έχουμε δει τις προσπάθειες γονέων του ΝΟΒΣ για να συνδράμουν στην δημιουργία αυτού του χώρου και είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φταίει ο Γ.Ν.Ο.Σ  για τη ΜΗ ενημέρωση τους, από τους υπευθύνους του ομίλου τους, για την ανωτέρω κατάσταση και  τι «μέλλει γενέσθαι»  σε ότι αφορά τον καθορισμό του χώρου! Θέλουμε με ειλικρίνεια να πούμε ότι αυτό που σκέφτομαστε είναι ότι υπήρχε δόλος, γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα είχαμε ενημερωθεί για τις προθέσεις  του ΔΣ του ΝΟΒΣ και θα είχε βρεθεί μια λύση εξαρχής! Αλλά ακόμα και τότε ο Δήμαρχος κατανοώντας τον κόπο και το χρήμα που των ανθρώπων στον ΝΟΒΣ έκανε πρόταση να αναλάβει τα έξοδα της μεταφοράς των όσων φτιαχτήκαν και για άλλη μια φορά το ΔΣ του ΝΟΒΣ αρνήθηκε!

Όμως ο όμιλος μας σε αντίθεση με τον δικό του, που όπως αναφέρεται και στο κείμενο του σημερινού Προέδρου του ΝΟΒΣ: «...καταφέρανε να αναμορφώσουν τον χώρο τους, να σταθούν αξιοπρεπώς ως εκπρόσωποι του νησιού στο Πανελλήνιο και να αποκτήσουν την δυνατότητα να διεκδικούν ανάλογες διοργανώσεις στο μέλλον, ίσως και διεθνούς επιπέδου», δεν ακολούθησε τον  παράνομο και αυταρχικό  τρόπο του (αν και είχε όπως θέλει να το παρουσιάζει, στο πλευρό του τη Δημοτική αρχή) και στους αγώνες που διοργανώσαμε φαινόμασταν σαν το φτωχό συγγενή στη γωνία δίπλα σε έναν όμιλο που έχει πάρει αυταρχικά όσο χώρο  θεωρούσε ότι χρειαζόταν και όπου ήθελε. Για σκεφτείτε λοιπόν ποιος είναι αυτός που βάζει τρικλοποδιές;;;;;

γ) Με το τέλος των αγώνων που διοργάνωσε, ο ΝΟΒΣ έπρεπε να κάνει αποκατάσταση του χώρου καθώς και του δικού μας (έστω και  αυτού του μικρού που μας έχει αφήσει εκεί στη γωνίτσα που λέγαμε). Αντί αυτού όμως δίπλα στον χώρο που έχουμε για να αποθηκεύουμε τις βάρκες μας ο ΝΟΒΣ είχε τοποθετήσει 2 χημικές τουαλέτες που για 20 ημέρες τουλάχιστον μετά τους αγώνες παρέμεναν εκεί και η μυρωδιά ήταν αποπνιχτική και πέρα από αυτό αποτελούσε και εστία μόλυνσης και ειδικά για μικρά παιδιά. Έγιναν επανειλημμένες παρακλήσεις  προς το Δ.Σ του ΝΟΒΣ, από τον Πρόεδρο του ομίλου μας για απομάκρυνση τους αλλά απέφευγαν επιδεικτικά να το κάνουν. Αλήθεια μήπως κάποιος από όλους εσάς ξέρει το γιατί;;;;

δ) Στην διάρκεια της συνάντησης που αναφέραμε παραπάνω με τον Δήμαρχο και πριν τους αγώνες ο Δήμαρχος είπε ότι θα δοθούν χρήματα για την κατασκευή 2 πλωτών γλιστρών για να μπαίνουν και βγαίνουν τα σκάφη ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΙΛΩΝ στη θάλασσα.  Όντως βλέπαμε ότι είχε ξεκινήσει η κατασκευή τους και η τοποθέτηση τους. Ο Γ. Έφορος κ. Καραγιάννης ζήτησε από τον κύριο Γεννικαλιώτη τα κλειδιά των αλυσίδων που υπάρχουν για να κάνουμε και εμείς χρήση και να σταματήσουμε να έχουμε τραυματισμούς από πτώσεις αθλητών που προσπαθούσαν να περάσουν βάρκες πηδώντας πάνω από τις αλυσίδες. Η απάντηση που πήρε ήταν «ΒΑΛΑΜΕ 4.000 ευρώ, ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;» . Μία ερώτηση κύριε Γεννικαλιώτη… τις πλήρωσε ο ΝΟΒΣ ή ο Δήμος; Γιατί η ενημέρωση που είχαμε εμείς και βάσει αυτής έχουμε απαιτήσεις ενώ ουδέποτε είχαμε την αξίωση να τις χρησιμοποιούμε μόνο εμείς (όπως κατηγορούμαστε), είναι ότι τα χρήματα τα έβαλε ο Δήμος και την εργασία τα μέλη σας; Σας χρέωσαν τα μέλη σας 4.000 Ε; Μα τι κατασκευάσατε επιτέλους:  Αν τις πληρώσατε εσείς (πράγμα που δεν πιστεύουμε ότι ισχύει, υποθετικά μιλάμε) όταν ξεκινήσατε την κατασκευή τους σε δημόσιο χώρο και ενώ προορίζονταν για χρήση από κοινού γιατί δεν μας ζητήσατε να φέρουμε και εμείς προσφορά για τα υλικά που απαιτήθηκαν και να συνεισφέρουμε και εμείς οικονομικά; Γιατί δεν μας ζητήσατε συνδρομή στις εργασίες κατασκευής τους; Γιατί τοποθετήθηκαν επιλεκτικά σε χώρο ακριβώς μπροστά από τις δικές σας παράνομες εγκαταστάσεις και όχι μια στην πλευρά μας και μια στην δική σας; Αν τα έξοδα τα κάλυψε ο Δήμος γιατί δεν μας δίνατε τα κλειδιά; Είδαμε ότι έχετε φτιάξει έγγραφο που αναφέρει απεριόριστη χρήση και όχι  ΚΟΙΝΗ όπως σωστά θα έπρεπε, αλλά δεν το έχουμε λάβει! Για άλλη μια φορά συνεχίζουμε να αναρωτιόμαστε ποιος είναι αυτός που βάζει τρικλοποδιές!!!!

ε) Τον Σεπτέμβριο του 2013 λόγω της διεξαγωγής των ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ μας «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013», όταν ζητήσαμε από τον ΝΟΒΣ για άλλη μια φορά να μας δώσουν, όπως μας υπέδειξαν οι αρμόδιες αρχές, κλειδί ώστε να ξεκλειδώσουμε τις καινούριες πλωτές και να μας «διευκολύνουν» με όλη την «καλή διάθεση» που τους χαρακτηρίζει, ο τέως Πρόεδρός τους δήλωσε αναρμόδιος  και πιεζόμενος από το Δ.Σ του ΝΟΒΣ να μην μας εξυπηρετήσει (για τον οποίο, έχουμε έγκυρες πληροφορίες ότι λόγω των εκτεθέντων γεγονότων, τελικά παραιτήθηκε), ο δε γραμματέας  και σημερινός Πρόεδρος (συντάκτης της άνω επιστολής), επανέλαβε την ανωτέρω αναφερόμενη αρνητική και επιθετική απάντηση.

Αναγκαστήκαμε λοιπόν, πάλι μετά από υπόδειξη των αρμοδίων αρχών, να αφαιρέσουμε τις αλυσίδες για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων (ώστε να μην εκτίθεται ο Δήμος και ο όμιλος μας, σε ομίλους από όλη την Ελλάδα), τις οποίες μετά το πέρας των αγώνων σεβόμενοι την ασφάλεια των αθλητών, επανατοποθετήσαμε βάζοντας και δικές μας κλειδαριές (ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται στο μέλλον και από τους δύο ομίλους), τις οποίες όμως ο ΝΟΒΣ κατέστρεψε(!!!).  

Όσο για την ιστορία του ΓΝΟΣ και του τι έχει προσφέρει, επειδή το έθιξε και αυτό το θέμα, όποιος έχει απορία ας διαβάσει το μέχρι σήμερα βιογραφικό του ομίλου:

       Ο Γυμναστικός Ναυτικός Όμιλος «ΣΑΛΑΜΙΝΑ» (Γ.Ν.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΑ), ιδρύθηκε το έτος 2000. Το πρώτο τμήμα που δημιουργήθηκε καλλιεργεί το Ολυμπιακό άθλημα του ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ Ήρεμων Νερών.

Οι επιτυχίες των αθλητών μας στο εξωτερικό, ως μέλη της εθνικής  ομάδας, είναι ιστορικές:

Ο πρωταθλητής μας Απόστολος Παπανδρέου αποτελεί τον πρώτο Έλληνα αθλητή του Καγιάκ ήρεμων νερών, που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΑΘΗΝΑ 2004) και έφτασε μέχρι τον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ στο αγώνισμα του Μονοθέσιου Καγιάκ Ανδρών 500 μέτρων, ενώ αγωνίστηκε και στα 1000 μέτρα, καταρρίπτοντας 2 ισάριθμα πανελλήνια ρεκόρ.

Ο Απόστολος Παπανδρέου μαζί με τον αείμνηστο αθλητή μας Δημήτριο Παπανικολάου, του οποίου το όνομα φέρει πλέον το Πανελλήνιο Κύπελλο,  αποτελούν τους πρώτους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν σε μεγάλο τελικό κορυφαίας διεθνούς διοργάνωσης (Πολωνία, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών 2004), όπου τερμάτισαν στην 8η θέση του Διθέσιου Καγιάκ 200 μέτρων.  Επίσης ήταν οι πρώτοι Έλληνες που αγωνίστηκαν σε μικρό τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (ΗΠΑ-ΑΤΛΑΝΤΑ 2003) επίσης στο διθέσιο καγιάκ 200 μέτρων Ανδρών.

   Το 2004 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Πόζναν ο Δημήτριος Παπανικολάου κατέκτησε τη 10η θέση στο μονοθέσιο καγιάκ Κ1 200μ Ανδρών.

Το 2005 ο Απόστολος Παπανδρέου στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Αλμέρια της Ισπανίας προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό του μονοθέσιου καγιάκ στο Κ1 1000μ και κατέκτησε την 9η θέση.  Το 2006 έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών (Ουγγαρία) έλαβε μέρος στον μικρό Τελικό στο μονοθέσιο καγιάκ ανδρών 200 μέτρων. Το 2007 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Μαραθωνίου  Καγιάκ ήρεμων Νερών που έγινε στο Μιλάνο της Ιταλίας κατέλαβε την τέταρτη θέση δίνοντας έναν εκπληκτικό  αγώνα μαζί με τον Χρήστο Νικολάου, κάνοντας την Ελλάδα για ακόμη μια φορά υπερήφανη.

   Το 2008 οι Απόστολος Παπανδρέου και  Χρήστος Νικολάου αποτέλεσαν μέλη της Προ-ολυμπιακής ομάδας της Ελλάδας για το Πεκίνο 2008 και αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μιλάνο το 2008 (προ- ολυμπιακό τουρνουά).

   Το 2009 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο-Διεθνή αγώνα  Καγιάκ ήρεμων Νερών που έγινε στη Σαβόνα της Ιταλίας κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο  στο  Κ1 200μ. 

   Το 2009 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο-Διεθνή αγώνα  Καγιάκ ήρεμων Νερών που έγινε στη Σαβόνα της Ιταλίας κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο  Κ2 200μ  μαζί με τον Χρήστο Νικολάου, διεθνή αθλητή από τα Ιωάννινα.

Ο Θωμάς Παπαδάς σε διεθνή ρεγκάτα στην Κύπρο το 2008 κατέκτησε 3 χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα Κ2 (1000μ,500μ,200μ) και Κ1 (1000μ,500μ).

Το 2011 οι Απόστολος Παπανδρέου και Μιχαήλ Παπασάββας προκρίθηκαν στα ημιτελικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Szeged της Ουγγαρίας στο Κ2 200μ.

Το 2012 σε διεθνείς αγώνες στο Raperswill της Ελβετίας ο Απόστολος Παπανδρέου κατέκτησε την 4 η θέση στο κ1 100μ ανδρών.και την 5η θέση στο κ2 200μ ανδρών.

Το 2013 στους μεσογειακούς αγώνες στην Mersina οι Απόστολος Παπανδρέου και Μιχαήλ Παπασάββας κατέκτησαν την 5η θέση στο αγώνισμα Κ2 1000    ανδρών.

   Συνολικά ΔΕΚΑ αθλητές μας αποτέλεσαν και αποτελούν μέλη των Εθνικών Ομάδων Καγιάκ Ήρεμων Νερών με συμμετοχές σε 2 Βαλκανικούς αγώνες, 2 Μεσογειακούς αγώνες, 8 Πανευρωπαϊκά και 6 Παγκόσμια Πρωταθλήματα ΑΝΔΡΩΝ-ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ και πλήθος παγκόσμια Κύπελλα.

Από την πρώτη συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2001 σημειώθηκαν μεγάλες διακρίσεις οι οποίες αυξήθηκαν σημαντικά στα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικότερα οι εγχώριες επιτυχίες του συλλόγου μας είναι:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΝΟΕ- ΚΑΓΙΑΚ 2001- 2010:

2001: 2 χρυσά, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο. 2002: 2 χρυσά, 3 ασημένια, 3 χάλκινα.

2003: 7 χρυσά, 5 ασημένια, 2 χάλκινα. Δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη του Πρωταθλήματος

2004: 12 χρυσά, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο. Δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη του Πρωταθλήματος

2005: 4 χρυσά, 2 ασημένια. 2006: 2 χρυσά, 1 ασημένιο, 2 χάλκινα

2007: 2 ασημένια, 1 χάλκινο 2008: 3 χρυσά, 6 ασημένια

2009: 4 χρυσά, 1 ασημένιο,1 χάλκινο 2010: 3 χρυσά, 2 ασημένια,7 χάλκινα

2011: 3 χρυσά, 4 ασημένια 2013 1 αργυρό και 3 χάλκινα

Σύνολο μεταλλίων από Πανελλήνια Πρωταθλήματα 44 χρυσά, 28 ασημένια ,18 χάλκινα.

Δεκατρείς αθλητές μας έχουν στεφθεί Πρωταθλητές Ελλάδος σε όλες τις κατηγορίες, ενώ σε πολλά αγωνίσματα έχουν τους καλύτερους Ελληνικούς Χρόνους.

Πανελλήνιο Κύπελλο ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ 2002-2010

2002: 1 χρυσό, 3 ασημένια. 2003: 8 χρυσά.

2004: 2 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλκινο. 2005: 3 χρυσά, 3 ασημένια, 1 χάλκινο

2006: 3 χρυσά. 2007: 1 χρυσό, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο.

2008: 6 χρυσά, 1 ασημένιο, 2 χάλκινα 2009: 2 χρυσά, 3 ασημένια

2010: 2 χρυσά, 1 ασημένιο,1 χάλκινο

Σύνολο μεταλλίων σε Πανελλήνια Κύπελλα: 28 χρυσά, 14 ασημένια, 6 χάλκινα.

   Έκτος από τους πανελλήνιους αγώνες, οι  αθλητές μας έχουν πάρει μέρος και  σε διασυλλογικούς αγώνες με σημαντικές επιτυχίες. Το 2013 κατακτήθηκαν 100 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα.

      Με το σημερινό Δ.Σ. καταφέραμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας και:

  1. Στις 22-9-2013 διοργανώσαμε τον  1ο Διασυλλογικό αγώνα ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ, με την συμμετοχή 14 ομίλων και 270 αθλητών από όλη την  Ελλάδα, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διοργάνωση από τον Γ.Ν.Ο.Σ. διασυλλογικών αγώνων στο λιμάνι της Σαλαμίνας - Βουρκάρι θα γίνει θεσμός και θα είναι κάθε χρόνο και καλύτερη.  και

2. Στις 28-9-2013 διοργανώσαμε τον 1ο  ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΙΜΗΣ των ΜΑΡΑΘΩΝΟΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ από τον τύμβο Μαραθώνα στο Αρχαίο Λιμάνι Σαλαμίνας. Αυτά στα πλαίσια του εορτασμού των «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ», στον οποίο στο εξής σκοπεύουμε να έχουμε σημαντική παρουσία και συνεισφορά!

Επίσης στον όμιλό μας υπάρχουν αθλητές που ανήκουν στην κατηγορία παμπαίδων - παγκορασίδων και έχουν πάρει μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα ανάπτυξης στη Βέροια, στο Σχινιά και στο Μεσολόγγι.

   Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι ο Γυμναστικός Ναυτικός Όμιλος «Σαλαμίνα» έχει μια διαχρονική παρουσία στον αθλητισμό και παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο σε συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις όσο και στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Ο Γ.Ν.Ο.Σ  διαθέτει τμήματα κανόε-καγιάκ, Ιστιοπλοΐας, ορεινής ποδηλασίας και στίβου. Είναι μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας κανόε-καγιάκ, της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, μέλος του Σ.Ε.Γ.ΑΣ και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και διαθέτει ενεργά μέλη σε όλα τα καλλιεργούμενα αθλήματα.

Αυτά .... είναι αρκετά για σας;;; Συγνώμη που δεν κατασκευάσαμε παράνομες εγκαταστάσεις σε όποιο σημείο μας βόλευε.... (και που είναι η δική σας συνεισφορά στην Σαλαμίνα) παρόλο που είχαμε κατά τα λεγόμενά σας το «μέσο», τη σημερινή Δημοτική Αρχή!

Έχετε αναρωτηθεί πως αν δεν έχουμε ακόμα υποδομές και οι γονείς των δικών μας αθλητών δεν έχουν ούτε καν μια σκιά για να κάθονται, είναι γιατί δεν έχουμε ακόμα νόμιμα οριοθετημένο χώρο για να κάνουμε τις δικές μας εγκαταστάσεις και να σταματήσουμε να «δανειζόμαστε» τις δικές σας;; 

Και όλη αυτή την ταλαιπωρία την έχει προκαλέσει το Δ.Σ. του ΝΟΒΣ γιατί αθέτησε και δεν τήρησε τον λόγο του στις προαναφερθείσες συμφωνίες, ώστε να ξεκινήσουν οι νόμιμες διαδικασίες παραχώρησης του χώρου και στους δύο ομίλους από τους αρμόδιους φορείς!!!

Επαναλαμβάνουμε ότι σεβόμαστε όλες τις προσπάθειες των γονέων του ΝΟΒΣ, τον χρόνο, κόπο, χρήμα που πιθανώς σπατάλησαν, για να τα δημιουργήσουν όλα αυτά, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν ενημερωμένοι για όλα αυτά και τι θα έκαναν αν ήταν! Εμείς όμως δεν φταίμε απολύτως σε τίποτα!! Απλά ρίξτε μια ματιά στους δύο χώρους και βγάλτε τα συμπέρασματά σας, αν αυτό σημαίνει ίση κατανομή χώρου και πριν πείτε : «εντάξει τώρα αφού έγινε έτσι ας τα αφήσουμε τώρα όπως είναι, πηγαίνετε εσείς δίπλα», θέλουμε να σας πούμε πως: όχι δεν πάμε εμείς δίπλα γιατί στη ζωή μας έχουμε μάθει εφ’ όσον μας έχουν εμπιστευθεί ένα καθήκον, να το φέρνουμε εις πέρας,  να διεκδικούμε το δίκαιο, να μην ενεργούμε εις βάρος του διπλανού μας  και έχουμε την απαίτηση να συμπεριφέρονται το ίδιο και αυτοί που θέλουν και που απαιτούν εκτίμηση από την κοινωνία,  να κρατούν το ΛΟΓΟ τους και να έχουν στο μυαλό τους το «κοινό καλό»! Γιατί  τα έργα που θα γίνουν στις μέρες μας είναι για να αναδείξουν  τον τόπο, να αναβαθμίσουν τον ναυταθλητισμό, να προάγουν την άμιλλα και πρέπει να γίνουν ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ!  Δεν γίνονται για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες! Δεν γίνονται με τη λογική «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού».

Κλείνοντας θέλουμε να πούμε  πως είμαστε σίγουροι ότι θα ακούσουμε πολλές κατηγορίες και ύβρεις ανώνυμα μέσα από το διαδίκτυο που όμως προέρχονται από συγκεκριμένο/α άτομο/α, έπρεπε όμως με θάρρος να κάνουμε αυτό που άλλοι, δεν μπόρεσαν. Ας κοιταχτούν στον καθρέφτη και ας αναρωτηθούν σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκουν και αν «χωράνε» στον αθλητισμό.

Όλο αυτό το κείμενο γράφτηκε πάνω από όλα από σεβασμό στους αθλητές μας και στους γονείς τους,  που ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες συνεχίζουν και φέρνουν τα παιδιά τους στο όμιλο μας  για προπονήσεις και να ξέρουν ότι : «για όσο μπορούμε θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στα παιδιά τους και να τα έχουμε σαν δικά μας παιδιά».

 

Με εκτίμηση για το Γ.Ν.Ο.Σ.

 

   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΕΤΡΟΥ                                                   ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΛΗΣ

Σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΛΗΣ... ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Ο ΓΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι.... γιατί κάτι τέτοια διαμάντια δεν τα βρίσκεις κάθε μέρα!
      Τυχερός ο τσάβες που έχει κοντζάμ πρόεδρο καγιάκ να αγωνίζεται για την επανακλογή του, χωρίς να ζητά απολύτως κανένα αντάλαγμα, πέρα από να εξαφανίσει από προσώπου Σαλαμίνας τον ΝΟΒΣ!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΒΣ.... .... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΙ" ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΣ! ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ... ΟΤΙ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. (Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ)... ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ! ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΚΑΤΙ "ΑΛΛΟ"! ΔΕΝ "ΚΑΝΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ "ΠΑΕΙ"!

      Διαγραφή
    3. Ναι βρε Αϊνστάιν πρόσεχε εσύ με το μυαλό μην σε πάρει ο αέρας!!!! Ακου το πανί μυαλό... μην τρελαθούμε κιόλας!

      Διαγραφή
    4. Αυτό που μου κάνει εντύπωση... είναι που χαρακτηρίζεις τον άλλο με αδυναμίες δικές σου ... κάποιος είπε πρόσφατα ότι μας ενοχλούν αυτοί που είναι καθρέφτης του εαυτού μας!

      Διαγραφή
    5. Τώρα βέβαια δεν υπάρχει κάτι κοινό αλλά ακριβώς το αντίθετο! Εσένα σε θεωρώ εντελώς κενό και άχρηστο! Χωρίς ούτε καν μυαλό κότας!

      Διαγραφή
  2. Όλα καλά ρε παιδιά, αλλά έπρεπε να είχατε αναρτήσει και την επιστολή του ΝΟΒΣ. Χωρίς αυτήν ακούμε μόνο τη 1 πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ......ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ!ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ???ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ''ΝΕΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ''ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ Λ.Τ-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
    ΑΛΛΑ Ο ΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!!!


    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ........ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ......Ο ΠΑΡΙΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτυχε και διάβασα την επιστολή του προέδρου του ΝΟΒΣ
    Το μόνο "συκοφαντικό" που αναφέρει για τον πρόερο του ΓΝΟΣ είναι ότι συμπλέει πολιτικά με τον δημαρχο!
    Τον καταλαβαίνω, καθώς οι συμπλέοντες πολιτικά με τον δήμαρχο είναι είδος προς εξαφάνιση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΒΣ .... ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή
  5. ΘΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΒΣ.ΜΠΑΛΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ Σ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έκαναν δώρο στους φιλάθλους της Σαλαμίνας... έχεις πρόβλημα::: Πάριος είναι αυτός! Άκουσες κανέναν να παραπονιέται;;;; Γεμάτο ήταν το θέατρο!

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΗΚΑΝ???ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!

      Διαγραφή
  6. loipon kai h aek htan prwtathlitria ellados ......alla twra paizei g' ethnikh ......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Του ασχέτου τα σχόλια!!!! Και πάντα από τον ίδιο με όλα τα στυλ... Κρίμα ... μην συνεχίζεις να ξεφτιλίζεις τον όμιλό σου!!! Εσύ είσαι είδος προς εξαφάνιση.. θα σε βάλουμε στη γυάλα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:52μμ Πες με κουτό, πες με συκοφάντη, ακόμα και ροφό, αλλά σε παρακαλώ, μην ξανααναφέρεις την λέξη ΓΥΑΛΑ γιατί με πιάνει αλλεργία, μεγαλώνει η μύτη μου και δεν μπορώ να φάω!!!
      Θες να πεθάνω από την πείνα;

      Γεώργιος Γιάτσης εξ Αμπελακίων

      Διαγραφή
  8. Βρε άσε αυτόν από το Αμπελάκι... και τα παρατσούκλια που σου σφυράνε κάθε φορά! Εσένα τον Πρόεδρο του ΝΟΒΣ εννοώ! Μην κάνεις τον Κινέζο! Πες αλεύρι ... το δικαστήριο σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να χαίρεστε το επίπεδό σας !!!!!!! Ανάθεμα κι αν ξερετε τί είναι αθλητισμός. Αντί να φτιάχνετε τους χαρακτήρες των παιδιών-αθλητών, τους μαθαίνετε πώς να μισούν, να συκοφαντούν, να απαξιώνουν και να είναι έτοιμα να καταστρέψουν ότι κατά τα δικά σας μυαλά είναι επικίνδυνο για το συμφέρον σας και μόνο. Δηλαδή τους μεταδίδετε το μίσος που έχετε μέσα σας. Τα κάνετε σαν κι εσάς. Άμοιρα παιδιά !!!!!!!!!!!!!!!! Τί σχέση έχει ο αθλητισμός με όλα αυτά ; ΚΑΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9.38 ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΒΣ .... ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ που μιλάς για μνήμη χαμπάρι δεν πήρες από όσα σωστά γράφει ο προηγούμενος. Τα σωματεία αντί να συνεργάζονται και να προωθούν από κοινού τις πραγματικές αξίες του αθλητισμού έχουν καταντήσει (όχι όλα ευτυχώς ! ) σε ιδιοκτησίες των παραγόντων τους και σε μέσον (όχι όλα, ευτυχώς και πάλι !) προβολής και εκδήλωσης του κάθε κόμπλεξ που κουβαλούν μέσα τους. Είμαι αρκετά μεγάλος και έχω και εμπειρία μέσα από τον αθλητισμό και έχω φρίξει με την κατάντια ορισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΒΣ .... ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή
  12. Με συγχωρείτε κύριε πρόεδρε του καγιάκ, αλλά μπορείτε να μας πείτε, επ' ευκαιρία του προεκλογικού αγώνα που θα κάνετε υπέρ του τωρινού δημάρχου, ποια θέση σας έχει τάξει σαν ανταμοιβή, άμα επανεκλεγεί;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. με το μυαλό που διαθέτει, άμα βγει, το πολύ να τον βάλει υπεύθυνο καντηλανάφτη στη Αγία Μαύρη που είναι κλειστή εδώ και είκοσι χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ??ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ,ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΜΕ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟ ΤΙ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ??ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ''ΓΝΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ'' ΦΕΥΓΟΥΝ ???Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΝΩ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ Ο ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΑΣγιατι πλεον δεν ειναι πρωταθλητης εληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 46 χρυσά! πολύ χρυσάφι!
    κρίμα που τα δεκάχρονα του ΝΟΒΣ δεν έχουν πάρει ούτε ένα!
    Κατά τον πρόεδρο του ΓΝΟΣ, εκτός από τις γνωστές ψεύτικες συκοφαντίες του, η βαρύτητα σε έναν ναυτικό όμιλο είναι τα χρυσά μετάλλια και όχι η γνωριμία και η έλξη των παιδιών με τη θάλασσα!
    Κατά τον πρόεδρο του ΓΝΟΣ όποιος όμιλος δεν έχει πάρει χρυσό μετάλλιο δεν αξίζει να υφίσταται σαν όμιλος!
    Κατά τον πρόεδρο του ΓΝΟΣ, ο ΝΟΒΣ φταίει που δεν μπόρεσε τόσα χρόνια να φτιάξει μία τέντα για τους αθλητές και τους γονείς!
    Κατά τον πρόεδρο του ΓΝΟΣ ο ΝΟΒΣ φταίει που δεν μπόρεσε τόσα χρόνια να βάλει έναν ψύκτη να πίνουν τα παιδιά δροσερό νεράκι!
    Για όλα φταίει ο ΝΟΒΣ!

    Οταν ο ΝΟΒΣ και οι γονείς των αθλητών του, τα έδιναν όλα στην προετοιμασία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο ψεύτης του ΓΝΟΣ καθόταν από μακρυά και χλέυαζε ότι ''τζάμπα τα φτιάχνετε αφού θα φύγετε''

    Τέλος, το ότι μεθοδεύει κάτι κακό εις βάρος του ΝΟΒΣ είναι γνωστό, αφ' ενός γιατί είναι μέσα στο ΔΣ του λιμ. ταμ., αφ' ετέρου βάζει για σύμβουλος του ίδιου του δημάρχου!

    Δεν είναι και λίγο να έχεις δικηγόρο δήμαρχο ο οποίος τυχαίνει όταν ακούει ΝΟΒΣ να ανεβάζει πίεση στο χίλια!

    Γι αυτό έχει φουσκώσει σαν διάνος και συκοφαντώντας σκορπάει απειλές παντού!






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα λές εσύ! Που συνέχεια λες τα ίδια και τα ίδια! Μην τρελαίνεσαι! Και μην κάνεις πως δεν βλέπεις ότι η απάντηση είναι από τον όμιλο και όχι από τον Πρόεδρο όπως ήταν η δική σου! Που αποφασίζεις να εκθέσεις τον όμιλό σου και μετά την εξαφανίζεις! Κάθε όμιλος έχει την αξία του! Αλλά εσύ που δεν έχεις καμμία που να καταλάβεις;;; Κάτσε σπίτι σου σαν Κατινούλα που είσαι αντί να γράφεις επιστολές και ασχολήσου λίγο με τα οικοκυρικά! Βλέπουμε τα καταφέρνεις καλά σε τέτοιες δουλειές! Κοίτα να είναι ο όμιλος σου σωστός και μην σε ενοχλεί που οι άλλοι θέλουν τα αυτονόητα! Δλδ με άλλο Δήμαρχο θα νομιμοποιηθείς νομίζεις;;;

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΒΣ
      "Η ιστορία του ΓΝΟΣ στον ναυταθλητισμό υπερέχει κατά μία δεκαετία της δικής μας. Δραστηριοποιούνται τετραπλάσιο χρονικό διάστημα από εμάς. Ποία είναι η προσφορά τους σε υποδομές προς τους ναυταθλητές ή και τρίτους; Τι δηλαδή έχουν διεκδικήσει να κατασκευαστεί, ή προσφέρει κατασκευάζοντάς το οι ίδιοι, ως υπηρετούντες το ναυτθλητικό ιδεώδες, για διευκόλυνση των ναυταθλητών;...
      Ο Πρόεδρος

      Γεώργιος Γενικαλιώτης

      Διαγραφή
    3. Κύριε ΠΡΟΠΟΛΙΝ ή ΓΙΑΤΣΗ, αν έχεις αρ@@@@ια δημοσιοποίησε ολόκληρη την επιστολή που σου έδωσε το αφεντικό σου και άσε τα αποσπάσματα!
      Αλλά δεν τα έχεις, γιατί τα έχεις δώσει προ πολλού στον δήμαρχο που τα έχει κρεμάσει στο τσιγκέλι, να τα κάνει ότι θέλει!

      Διαγραφή
    4. και γιατί εσύ που έχεις α@@@@@ια δεν τη δημοσιοποιείς; Την έχασες;;;

      Διαγραφή
    5. Μ' αρέσει όταν τρελαίνεσαι και δείχνεις το επίπεδο τρούμπας απ' όπου προέρχεσαι!! Αυτός είναι και ο στόχος! (πρόεδρε του ΝΟΒΣ)

      Διαγραφή
    6. αληθεια, κυριε του ΓΝΟΣ, αν εχεις επιστολη του νοβς στα χερια σου γιατι δεν την βγαζεις στο διαδικτυο να τη δει ο ολος ο κοσμος;
      ποιο πανω τους κατηγορεις οτι την απεσυραν, αλλα εσυ διαλαλεις οτι την εχεις!
      αναρτησε τη λοιπον ολοκληρη να δουμε
      οντως, με αποσπασματα δεν βγαζεις ακρη

      Διαγραφή
    7. Γιατί να την αναρτήσει ο κύριος του ΓΝΟΣ; Ας την αναρτήσει αυτός που την έγραψε με τα χεράκια του και με το μυαλό του... Γιατί δεν το κάνει να σας καλύψει;;; Φοβάται κάτι;

      Διαγραφή
    8. Γ.ΠΕΤΡΟΥ ασε τα σαραντα εξι χρυσα που πηρε ο γνο σαλαμινα με προεδρο τον παπανικολαου-μπουφιδη-ανδρεου και προπονητη τον Αθανασιο Βιλλιωτη και μετεπειτα με προπονητη τον γ.μπεγιετη,και απολογησου για τα μεταλια της 10μηνης προεδρια σου..........ερυ-ερυ-ερυ-φυλλο μαραμενο.....

      Διαγραφή
    9. O Γιώργος που πρώτη φορά ασχολείται με κάτι τέτοιο ... έχει κάνει τον όμιλο να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα και μέχρι ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας να του δώσει συγχαρητήρια! Μέσα σε ούτε ένα χρόνο έχει κάνει πράγματα που όλοι αυτοί ούτε στον ύπνο τους δεν τα είχαν φανταστεί! Και εσκεμμένα παραβλέπεις και ξεχνάς ότι πίσω από όλους τους παραπάνω αυτός που έτρεχε και τα δημιούργησε όλα και συνεχίζει είναι ο Αποστόλης! Όμως μόλις βρήκαν τα σκούρα με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον αθλητισμό την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια και άφησαν τον όμιλο στην τύχη του! Για ποιον Ανδρέου λες; αυτόν που δεν μετέφερε ούτε μία φορά την ομάδα με τα δικά του πούλμαν;; Όλοι αυτοί δεν έβαλαν μια φορά το χέρι στην τσέπη για τον όμιλο! Από τις επιχορηγήσεις και τις συνδρομές περίμεναν! Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι με την ικανότητα του Γιώργου στο νοικοκύρεμα να πήγαινε μπροστά ο αθλητισμός! Χαμένοι χαραμοφάηδες! Επαγγελματίες τεμπέληδες που περιμένουν από το Δημόσιο μόνο να τους ζει!

      Διαγραφή
    10. χα, χα, χα, τοσα λεφτά έφερε στον όμιλο που ταπερισευματα τα δινει στον ΠΑΡΙΟ
      Αλήθεια ποσα έβαλε μέσα τον ΓΝΟΣ;

      Διαγραφή
    11. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΕΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ??

      Διαγραφή
    12. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΕΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ (ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΑΣ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ??
      ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ???

      Διαγραφή
    13. Συμφωνα με τον αθλητικο νομο ρε βλακα 1244 απαγορευετε να εχεις επαγγελματικη εμπλοκη με σωματειο εαν εισαι στο συμβουλιο.ετσι την πατησε και ο ανατροπεας που τον κατειγειλαν και τον εδιωξαν απο το ποδοσφαιρικο σωματειο του επειδη εμπορευοταν φανελες αθλητικες.καλα εκαναν ολοι και μονο διαχειριζοντουσαν τις συνδρομες και τις χορηγειες.το μονο που μπορεις να κατηγορησεις ειναι η οικονομικη σχεση που πετυχε αθλητης με σωματειο βαζοντας συγγενεις του στην διοικηση για να ψηφιζουν χρηματικα εμβασματα προς το προσωπο του.(τωρα για τους επαγγελματιες τεμπελιδες του δημοσιου αστο γιατι θυμαμαι ποσο κλαμα εριξε αθλητης του καγιακ-οταν εγω παρεμεινα στον δημο-ενω εκεινος εφαγε σουτ απο τον δημαρχο αγαπιου.

      Διαγραφή
    14. το χερι στην τσεπη του ομιλου το εχει βαλει γνωστος αθλητης του αφου το διοικητικο συμβουλιο αποτελειτε απο προσωπα εμπιστα προς αυτον(κουμπαροι κλπ) και περνουν αποφασεις χορηγιας προς το προσωπο του.(ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΝΕ).τωρα για το τεμπεληδες δημοσιου που λες θυμηθηκα ενα αθλητη καγιακ που εριχνε κλαμα επειδη ο αγαπιου δεν του ανανεωσε την συμβαση(υ.γ.δεν εχουμε και το ιδιο μεσον τι να κανουμε τωρα εγω τα καταφερα)

      Διαγραφή
  16. 6-12-2013 Δήμαρχος και Πρόεδρος ΔΛΤΣ με ένα στομα:
    Εμείς δώσαμε εντολή στον ....(γνωστη τεχνικη εταιρία που συνεργαζεται με τον Δήμο) να ρίξει το τσιμέντο!!!
    Αυτό κατά τον ΓΝΟΣ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!
    Γράφουν "ο Δήμαρχος είπε ότι θα δοθούν χρήματα για την κατασκευή 2 πλωτών γλιστρών για να μπαίνουν και βγαίνουν τα σκάφη ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΙΛΩΝ στη θάλασσα. Όντως βλέπαμε ότι είχε ξεκινήσει η κατασκευή τους και η τοποθέτηση τους. ...Γιατί η ενημέρωση που είχαμε εμείς και βάσει αυτής έχουμε απαιτήσεις ενώ ουδέποτε είχαμε την αξίωση να τις χρησιμοποιούμε μόνο εμείς (όπως κατηγορούμαστε), είναι ότι τα χρήματα τα έβαλε ο Δήμος και την εργασία τα μέλη σας;...αναγκαστήκαμε μετά από υπόδειξη των αρμοδίων αρχών, να αφαιρέσουμε τις αλυσίδες "
    Τις χρηματοδότησε ο Δήμος, τις χρησιμοποιουν με υπόδειξη των αρμοδίων αρχών και τις καταγγελουν ως ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!!
    "Έχετε αναρωτηθεί πως αν δεν έχουμε ακόμα υποδομές και οι γονείς των δικών μας αθλητών δεν έχουν ούτε καν μια σκιά για να κάθονται, είναι γιατί δεν έχουμε ακόμα νόμιμα οριοθετημένο χώρο για να κάνουμε τις δικές μας εγκαταστάσεις και να σταματήσουμε να «δανειζόμαστε» τις δικές σας;;"
    Την απάντηση την δώσανε μόνοι τους "γιατί δεν μας ζητήσατε να φέρουμε και εμείς προσφορά για τα υλικά που απαιτήθηκαν και να συνεισφέρουμε και εμείς οικονομικά; Γιατί δεν μας ζητήσατε συνδρομή στις εργασίες κατασκευής τους; "
    Δηλαδη: Φτάχτε τα εσείς κορόϊδα και μετά θα σας καταγγείλουμε ως ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, αλλά ΘΑ, ΘΑ ΘΑ ΘΑ τα φτιάξουμε ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ
    ΨΗΦΗΣΤΕ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδία που τα έδωσε τα χρήματα ο Δήμαρχος;
      Μπορεί να μας πει κάποιος;
      Ποιός τα διαχειρίστηκε;

      Διαγραφή
    2. Λεφτά σε χέρι δεν δόθηκαν!
      Με προφορική άδεια του δημάρχου δόθηκαν υλικά στον ΝΟΒΣ να φτιάξει τις δύο ράμπες!
      Δηλ.τα μεταλλικά πλαίσια των ραμπών, η ξυλεία, γερανός και η στήριξη στον ντόκο!
      Συναρμολόγηση, καρφιά, βίδες, φελιζόλ, χρώματα, υαλόπανα, μουράβιες, πινέλα, ρολά και εργασία, έγιναν αποκλειστικά από τον ΝΟΒΣ και τους γονείς των αθλητών του!

      Ο δε πρόεδρος του Γνος που τους έβλεπε να φτιάχνουν όλη μέρα αφ ενός δεν κούνησε το δακτυλάκι, αφ ετέρου βγήκε κι από πάνω γιατί λέει δεν του ζήτησαν να βοηθήσει!
      Αμέσως μετά το πανελλήνιο ΑΠΑΙΤΗΣΕ να του δοθούν τα κλειδιά από τα προστατευτικά αλυσιδάκια των ραμπών ισχυριζόμενος ότι τις έφτιαξε ο Δήμος!
      Πράγματι τις έφτιαξε ο Δήμος με τον Νοβς!
      Ενας όμως που δεν συμμετάσχει σε ένα έργο, τουλάχιστον δεν απαιτεί, τη στιγμή μάλιστα που τα αλυσιδάκια είχαν ρόλο, μόνο διακοσμητικό, να δείχνουν στους περαστικούς και τα παιδιά ότι απαγορεύεται η είσοδος!
      Απλώς ήθελε να κάνει επίδειξη δύναμης, με λίγα λόγια τσαμπουκά! Εγώ είμαι κι εδώ, προσέχτε με τι ποντίκια έχω!
      Οπότε έκοψαν τα αλυσιδάκια τελείως και είναι έτσι ακόμα!
      Απλώς λέει ψέμματα ότι τα επανατοποθέτησαν και τα έκοψε ο Νοβς!
      Αυτά εν ολίγοις!

      Διαγραφή
    3. Δλδ όλα αυτά που έβαλε ο ΝΟΒΣ πάνω από 200 Ε δεν έχουν! Τώρα τα λες σωστά! Όχι 4000Ε! Και για το ότι τις έκοψε ο ΝΟΒΣ ... υπάρχουν μάρτυρες... Σταμάτα να τα παίρνεις από παντού και να κοροϊδεύεις τον κόσμο! Κανείς δεν απαιτεί από σένα τίποτα! Μόνο ο Δήμος δίνει άδεια, αντί να φτιάξει κι άλλες και να γεμίσει το λιμάνι γλίστρες! Ή μήπως δεν έχει ούτε αυτός το δικαίωμα;;;!

      Διαγραφή

    4. το πόσο πλήρωσε ο νοβς για τις ράμπες, θα το πει αν χρειαστεί με αποδείξεις και τιμολογια!
      τα αλυσιδακια που εκοψε ο δικός σας ο ψευτονταής να τα κρεμάσει στο λαιμο του για κολιέ. θα του πάνε μούρλια!
      οι προσπάθειες να φτιαχτεί η τσιμενενια ''γλύστρα'' ξεκίνησαν αποκλειστικά απο το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ του νοβς, επί δημαρχίας Σοφρα με αποτελεσμα να ολοκληρωθεί ακριβώς λιγο πριν το πανελληνιο με τη βοήθεια του Τσαβαρή!
      Εσυ μάγκα, παρ'ολο που ήσουν κοντα στην εξουσία, προσωπικα, δεν ενδιαφέρθηκες ουτε στο ελαχιστο για τις προσπαθειες αυτες!
      ούτε καν για τις ξύλινες!
      τα βρήκατε όλα έτοιμα!
      μέχρι και τις πλαστικές πλωτές του νοβς πήγατε να οικιοποιηθείτε!

      Και τον Μπίτσα τον Γιώργο, τον προηγούμενό σας πρόεδρο, ο οποίος ήταν αυτός που σας έκανε άνθρωπους, ( βάζοντάς σας, από την μπαράγκα που είσαστε σε isobox πολυτελείας), τον διώξατε, φροντίζοντας ''επιμελώς'' να μην είναι μέσα στο διοικητικό, οικογενειακό σας συμβούλιο δηλ. ανάμεσα στα πόδια σας!
      Να ποιοι είστε!





      όταν έφυγες από την απέναντι μπαράγκα και ήρθες από την ''εδώ πλευρά',' στο σαλόνι που σας πήρε ο μπίτσας να σας νοικοκυρεψει λιγο

      Διαγραφή
  17. Μάθε πρώτα να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις! Είναι ακόμα δημοσιευμένο! Προσπάθησε πάλι! Αν έχεις τις δυνατότητες! Υποθετικά ήταν "αν ο ΝΟΒΣ ζητούσε τη συνδρομή ... " και πάνω από όλα για οριοθέτηση βάσει άδειας! Όχι στις παράνομες εγκαταστάσεις...! Οι γλύστρες είναι προσωρινές κατασκευές! Τοποθετούνται οπουδήποτε αν δεν κάνω λάθος! Και σίγουρα εσύ τους θεωρείς ΚΟΡΟΪΔΑ και τους βάζεις να μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες! Τους εξαπατάς με ψέματα! Αυτοί που πήρες μαζί σου στη συνάντηση με τον Δήμαρχο μπήκαν στο νόημα ή ακόμα;;;; Την επιστολή γιατί την έβγαλες;;; Σε έκραξαν οι δικοί σου;;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντησε Άρχοντα του Λιμανιου γιατί αφού ειναι αφαιρετές κατασκευές οι πλωτές ράμπες δεν τις νομιμοποιείς (απλή έγκριση από το ΔΣ του ΔΛΤΣ χρειάζεται)

      Διαγραφή
    2. Ο Γιώργος από την Μάνη, έφαγε χθες ένα τόνο Μανιάτικη τυροκαυτερή και όχι μόνο δεν μπορεί να απαντήσει, αλλά ούτε και να κλάσει!
      Θα μιλήσει λέει, μετά τις εκλογές!
      Έτσι είπε ο ουρολόγος

      Διαγραφή
    3. Μ' αρέσει όταν τρελαίνεσαι και δείχνεις το επίπεδο τρούμπας απ' όπου προέρχεσαι!! Αυτός είναι και ο στόχος!

      Διαγραφή
  18. Και φώναζε ο έρημος ο Πρόεδρος του ΝΟΒΣ
    "Κοινοποιούμε και να καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις που επεξεργάζεται ο Δήμαρχος στο όραμα της όποιας ματαιοδοξίας του Προέδρου του ΓΝΟΣ, για την χωροθέτηση της περιοχής, παρά την αντίθετη γνώμη μας"
    ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!.
    "όχι δεν πάμε εμείς δίπλα γιατί στη ζωή μας έχουμε μάθει εφ’ όσον μας έχουν εμπιστευθεί ένα καθήκον, να το φέρνουμε εις πέρας, να διεκδικούμε το δίκαιο, να μην ενεργούμε εις βάρος του διπλανού μας και έχουμε την απαίτηση να συμπεριφέρονται το ίδιο και αυτοί που θέλουν και που απαιτούν εκτίμηση από την κοινωνία, να κρατούν το ΛΟΓΟ τους και να έχουν στο μυαλό τους το «κοινό καλό»! Γιατί τα έργα που θα γίνουν στις μέρες μας είναι για να αναδείξουν τον τόπο, να αναβαθμίσουν τον ναυταθλητισμό, να προάγουν την άμιλλα και πρέπει να γίνουν ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ! Δεν γίνονται για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες!

    ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα μου ντε ποιος χρησιμοποιεί τη δικαιολογία οτι ο Πρόεδρος του ΓΝΟΣ στηρίζει τον Δήμαρχο για να βλάψει τον ίδιο το Δήμαρχο;;; Και έχει βασικό χορηγό και τιμώμενο πρόσωπο στους αγώνες του υποψήφια Δήμαρχο;;;;

      Διαγραφή
  19. Στην Δημοκρατία τη Δική σου οι Δημοκρατικά εκλεγμένοι απαγορεύεται να είναι ΧΟΡHΓΟΙ και μάλιστα από την ΤΣΕΠΗ τους, προκαταβολικά, όχι με ανεκλπήρωτες υποσχέσεις για οικονομικές ενισχύσεις από χρήματα των πολιτών, όπως κάνει ο Δήμαρχος;
    Απαγορεύεται να τιμώνται οι Χορηγοί αν τυγχάνει να είναι εκλεγμένοι όχι με το συνδυασμό του Δημάρχου;
    Τελικά όλες αυτές οι εκρήξεις, αυτό έχουν αφετηρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν απαγορεύονται... αλλά μην το παίζεις και υπεράνω....! Δεν ισχύουν τα υπόλοιπα... είναι δικές σου ιστορίες, δεν υπάρχει ανάγκη Πολιτικών Χορηγών! Και να πεις ότι δεν πήρατε καμμία βοήθεια,,, αλλά τι να σου κάνει άμα ο άλλος είναι αχάριστος!

      Διαγραφή
    2. Η υποψήφια δήμαρχος έδωσε από την τσέπη της πολλά μα πολλά χρήματα ως χορηγός. Εσύ λοιπόν ξέρεις κανέναν χορηγό που να δίνει αλλά να θέλει να είναι ΦΑΝΤΟΜΑΣ;
      Για σοβαρέψου και αν έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας επειδή ο δημαρχούκος σου δεν είναι πουθενά όσον αφορά αυτό το θέμα, μην τα βάζεις με αυτούς που έδωσαν χρήματα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ευχαριστώ να λες και να τους έχεις ως πρότυπο όταν πηγαίνεις σε ευκατάστατους δημότες να ζητήσεις και εσύ χορηγίες. Να λες να η κα υποψήφια δήμαρχος έδωσε λεφτά. Βοήθησε τον τόπο της. Προσέφερε και εσύ κάτι για αυτό τον τόπο και για τους αθλητές του.
      Αυτά δεν πρέπει να σας τα λέμε εμείς αλλά έπρεπε να τα είχατε μέσα σας ως ειδικοί ασχολούμενοι χρόνια με τον αθλητισμό. Αλλά με αυτόν τον δήμαρχο συβαβαστρέφεστε τέτοια γράμματα μαθαίνετε.

      Διαγραφή
  20. προς 3:33
    Ε! όχι και αχάριστος! Σε όλες τις εκδηλώσεις, αγώνες, πίτες, έπαθλα, τις πρώτες ευχαριστίες τις παίρνετε εσείς κύριε δήμαρχε και με χαμόγελο μάλιστα!
    Ακόμα και ο Κουτσιλαίος λάμβανε ευχαριστίες, παρά την γνωστή σε όλους, αντιπάθεια που έχει για τον Όμιλο!
    Μήπως αγγίζει και σας λίγο, ένα μέρος της αχαριστίας;
    Μήπως ο ΝΟΒΣ πληρώνει την αντιπάθεια και την αντιπαράθεση που έχετε με τον πρόεδρό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΚ....ΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΔΩ ΕΣΚΑΣΕ ΚΟΤΣΑΜ ΝΑΥΑΡΧΟ Ε.Α. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΔΙ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ. ΟΥΤΕ ΤΟ Π,Ν ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΕ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΠΑ@@@@ΗΣ

      Διαγραφή
    2. STO P.N TO MONO POY EKANE HTAN NA TSEKAREI TIS ODONTOBOYRTSES TVN NAYTVN MEGA PROSFORA STHN MIKRITOY UEITEIA GIAYTO ESKASE KAI TVN MAXIMO (KAI DEN HTAN O MONOS POY ESKASE). EBGALE TA APOTHIMENATOY MESO TOY OMILOY.

      Διαγραφή
  21. Ο ΝΟΒΣ την πληρώνει;;; Αφού δεν έχει εκπρόσωπο να συνεννοηθεί! και αυτός που το χειρίζεται τον βρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί τι πρέπει να περιμένεις! Αντί να επικεντρωθεί στις δουλειές του κατασκοπεύει και συκοφαντεί τους άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γράφει ο Πρόεδρος του ΓΝΟΣ "ο ΝΟΒΣ είχε τοποθετήσει 2 χημικές τουαλέτες που για 20 ημέρες τουλάχιστον μετά τους αγώνες παρέμεναν εκεί και η μυρωδιά ήταν αποπνιχτική και πέρα από αυτό αποτελούσε και εστία μόλυνσης και ειδικά για μικρά παιδιά. Έγιναν επανειλημμένες παρακλήσεις προς το Δ.Σ του ΝΟΒΣ, από τον Πρόεδρο του ομίλου μας για απομάκρυνση τους αλλά απέφευγαν επιδεικτικά να το κάνουν. Αλήθεια μήπως κάποιος από όλους εσάς ξέρει το γιατί;;;;"
    Απαντήστε κα ΜΙΧΑ που τοποθετήσατε τις χημικές τουαλέτες, με εντολη Δημάρχου, στα συντροφικά Αμπελακιώτικα μαχαιρώματα. Διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι τις τουαλέτες τις τοποθέτησε ο Δήμος για τις ανάγκες του Πανελληνίου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ και όχι ο ΝΟΒΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πραγματι, κυριε προεδρε του ΓΝΟΣ, αφου τυχαινει να εισαι και μελος του ΔΣ του ΛΤ, γιατι δεν εδινες εντολη να παρουν τις τουαλετες, μια και τις ειχε βαλει ο Δημος μονο για το πανελληνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε μήπως αναλάβετε και εσεις καμμιά αρμοδιότητα ... εκτός του να πίνεις φραπέ και να συκοφαντείς στα μπλοκ!!! Τον πρόεδρο του ΓΝΟΣ θέλεις για τις δικές δουλειές;; Τον ειδοποίησες τον Δήμο και δεν ήρθε;; 'Η θεωρείς ότι δεν έχουν άλλες δουλειές εκει, παρά να σας κάνουν τους υπηρέτες όλοι;;;

      Διαγραφή
    2. μα τι αρλούμπες λες τώρα;
      ποιο πάνω κατηγορείς τον Νοβς ότι όφειλε να μαζέψει τις τουαλέτες γιατί μύριζαν και τώρα λες ότι έχουν και άλλες δουλειές εκεί και δεν είναι υπηρέτες μας;
      ΕΣΥ που έίσαι ΜΕΣΑ στο λιμενικό συμβούλιο τους ειδοποίησες έστω και μία φορά;
      Και καλά κάνουν και γράφουν στα πα@@ια τους τα τηλέφωνα του γενικαλιώτη και δεν έρχονται να τα μαζέψουν, μας λες ότι γράφουν και σένα;
      Αρα ούτε μία φορά δεν ενδιαφέρθηκες ΨΕΥΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ!

      Διαγραφή
    3. Γιατί κα ΜΙΧΑ σας υποτιμά υπονοώντας ότι δεν πήρατε τις τουαλέτες γιατί ήταν υποτιμητικό (υπηρέτες λέει) να πράξετε τα της αρμοδιότητάς σας;
      Θεωρεί ότι μόνο με πίεση είστε ικανή να ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ τους ΔΗΜΟΤΕΣ;
      ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΊΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ;

      Διαγραφή
    4. ΜΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΖΕΣΑΙ!!! ΗΡΕΜΗΣΕ!

      Διαγραφή
  24. Γράφουν λοιπόν οι του ΓΝΟΣ "Επίσης το αν ο ΝΟΒΣ αυθαίρετα, αγνοώντας τις νόμιμες διαδικασίες βάζει σε περιπέτειες οικονομικές και χειρωνακτικές τα μέλη του ΝΟΒΣ και νομίζει ότι σύμφωνα με δικά του λόγια: «καταφέρνει σταδιακά και δημιουργεί στοιχειώδη ναυταθλητική υποδομή» όπως λέει, ενώ στην ουσία βάζει και τους δύο ομίλους σε περιπέτειες, τι να του πούμε;; Συγχαρητήρια;;; Τώρα βέβαια δεν έχει «μούτρα» να πάρει την ευθύνη και να παραδεχτεί ότι αυτές οι ενέργειες ήταν και είναι αυθαίρετες!"
    Λέει ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΔΛΤΣ (οι Αρχές) ΔΗΜΟΣΙΑ, παρουσία 20 τουλάχιστον μελών και γονέων παιδιών του ΝΟΒΣ "Εμείς είπαμε στο εργολάβο να ρίξει το τσιμέντο"
    Δηλαδή για τα αυθαίρετα που που γράφου οι του ΓΝΟΣ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ δεν τα γνώριζαν; δεν γνώριζαν τις νόμιμες διαδικασίες; δεν τους είχαν ενημερώσει; δεν είχαν συναινέσει; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ; δεν καρπώθηκαν την επιτυχία κορδωμένοι κάτω από αυτά τα "αυθαίρετα και παράνομα";
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ κκ του ΓΝΟΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ, έχετε αναλογιστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το τσιμέντο σε ενόχλησε! Σαν δεν ντρέπεσαι .... !!! Κάνατε τη δουλειά σας και ζητάτε και τα ρέστα! Ρεμάλι! Οι γονείς με το τσιμέντο τι δουλειά έχουν; Το έριξαν αυτοί ή το πλήρωσαν;;;

      Διαγραφή
    2. Για το τσιμέντο κάνατε καταγγελία, το ξέχασες;
      Όμως αυτοί που "φοράνε παντελόνια" δεν πήγαν να καταθέσουν ότι αυτοί έδωσαν εντολή!!!
      Αφήνουν τους άλλους να κατηγορηθούν για περάβαση του νόμου.
      ΤΕΤΟΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

      Διαγραφή
  25. 12:47 ρε αρχιλεβέντη πρόεδρε του κουπιού, δεν μας είπες..... είχε επιτυχία η επίδειξη καλλυντικών που διοργάνωσε το έτερόν σου ήμισυ πάνω στο παράνομο καθώς λές, τσιμέντο και που ο ίδιος κάρφωσες στο λιμεναρχείο; ή θα το αρνηθείς και αυτό;
    δε σε λεω αρχιρεμάλι γιατι θα τα σβησει όλα ο αντμίν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επειδή είσε ευαίσθητος σε βρώμα και μυρουδιές κ. πρόεδρε του ΓΝΟΣ και μέλος του ΔΣ του ΔΛΤΣ που έχει αρμοδιότητα στο λιμάνι, για τι δεν ενδιαφέρεσε για το άδειασμα των κάδων των σκουπιδιών;
    Ένα μήνα τώρα είναι γεμάτοι και μαζεύουν ποντίκια.
    Η κακοπροαίρετη και κακόβουλη κριτική στούς άλλους για δημιουργία εντυπώσεων όμως σου περισεύει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαρητήρια για το άδειασμα των κάδων των σκουπιδιών του ΛΙΜΑΝΙΟΥσε όποιον δραστηριοποιήθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φχαριστώ.. Φχαριστώ ....άμα αφαιρέσετε το ότι είμαι λίγο ρουφιάνος, λίγο συκοφάντης, λίγο γλύφτης, λίγο ψεύτης........κατά βάθος είμαι καλό παιδί!
      Να... μόλις ο ευγενικός κύριος 10:32 εξέφρασε παράπονο καθαριότητας, ένα τηλέφωνο πήρα και....στο πι και φι έκαναν τους κάδους λαμπίκο!!

      ΥΓ. άμα με τιμήσετε με την πολύτιμη ψήφο σας, υπόσχομαι
      ότι οι κάδοι θα είναι πάντα καθαροί και γυαλισμένοι
      και με μύρο περασμένοι!

      Γιωργάκης Αμπελακιώτης

      οι φίλοι μου με φωνάζουν γιάτση

      Διαγραφή
    2. τι σημαινει γιατσησ

      Διαγραφή
  28. Αυτός ο ΓΝΟΣ έχει πολύ πλάκα και θέλει να μας κάνει και μαθήματα ήθους. Δίπλα στον σημερινό δήμαρχο τολμάς να το παίζεις ηθικός; Αυτό μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί.
    Επί της ουσίας βλέπω να βρίζουν τον σημερινό πρόεδρο του ΝΟΒΣ ότι συμπεριφέρεται χωρίς να έχει ομόφωνη απόφαση του ΔΣ. Ενώ μιλάνε με κολακευτικά λόγια για τον προηγούμενο πρόεδρο του ΝΟΒΣ που είπε μπροστά στον δήμαρχο ότι θα εγκαταλείψει τον χώρο του για να πάει όπου του πει ο δήμαρχος ή ο γνος. Αλήθεια είχε καμία απόφαση του ΔΣ ο προηγούμενος πρόεδρος για αυτή την τοποθέτησή του; Διότι αν ήταν προσωπική του άποψη και δέσμευση τότε δεσμεύει μόνον αυτόν και όχι έναν ολόκληρο ναυταθλητικό όμιλο.
    Η αλήθεια είναι ότι ο ΓΝΟΣ με τις πλάτες του σημερινού δημάρχου αφού είναι γνωστό στην Σαλαμίνα ποιος κατεβαίνει μαζί του υποψήφιος σύμβουλος έχουν την απαίτηση ο διπλανός όμιλος τους να πάει σε άλλη θέση. Να το κάνουμε ακόμα πιο κατανοητά; Αυτοί που διδάσκουν σήμερα αθλητικό ιδεώδες και χαρακτήρα στα παιδιά μας, αξιώνουν (ο γνος) από τον διπλανό τους (τον ΝΟΒΣ) να μετακινηθεί όπου εκείνοι θέλουν να πάνε. Και ρωτάμε εσείς κύριοι του ΓΝΟΣ που έχετε συμμετοχή σε όλο αυτό; Ποια είναι η δική σας προσφορά έτσι ώστε να πούμε ότι και ο μεν και ο δε σύλλογος έκαναν από κοινού πίσω;
    Αυτά τα κλαψουρίσματα δεν σας τιμούν εσάς τους καταξιωμένους αθλητές και υποτιμάτε τον ίδιο σας τον εαυτό ακούγοντας αυτούς που έχουν πάρε δώσε με την εξουσία και ειδικά με τον ίδιο τον δήμαρχο.
    Κι επειδή πολλές φορές άκουσα την κουβέντα περί προσωρινής παραχώρησης του χώρου και ότι έχουμε μάρτυρα τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΔΛΤ, θα πρέπει οι κύριοι του ΓΝΟΣ να μάθουν στην ζωή τους ότι επειδή όλα θέλουν να γίνονται νόμιμα, ας βγάλει απόφαση ο δήμαρχος να τους πάει όπου εκείνος θέλει.Έτσι για να ξέρουν ότι οι διαφορές δεν λύνονται στο επίπεδο "μου είπε, του είπα" αλλά με έγγραφα. Τέτοιο έγγραφο να είστε σίγουροι δεν θα εκδοθεί γιατί και ο δήμαρχος ξέρει ότι είναι αδύνατον να μετακινηθούν τόσες εγκταταστάσεις με τόσο υψηλό κόστος σε τέτοιους δύσκολους καιρούς για τον δήμο μας (από την στιγμή που με ένα ελάχιστο κόστος μπορούν να μεταφερθούν αυτοί πιο πέρα που έχουν ένα μικρό οικίσκο) αλλά και επειδή είναι προεκλογική περίοδος και κάθε είδος φασιστικής συμπεριφοράς θα βρει απέναντι του τα μέλη και τις οικογένειες ενός τόσο μεγάλου συλλόγου.
    Συνεπώς καλό είναι να σκεφτείτε ώριμα και φροντίσετε τα παιδιά που αθλούνται παρέχοντας τους εγκαταστάσεις και να πάψετε τις κόντρες με πολιτικά ερείσματα. Δεν σας τιμά να κρύβεστε πίσω από πολιτικούς. Ξεμείνατε από χώρο και πρέπει να μετακινηθείτε σε χώρο έτσι ώστε να εξυπηρετείτε και τους αθλητές σας. Το δικό σας θέμα δεν πρέπει να το φορτώνετε σε άλλους. Ο νοβς δεν μετακινήθηκε προς την πλευρά σας, αντιθέτως εκμεταλλεύτηκαν τον χώρο που ήταν από την άλλη πλευρά. Η έλλειψη οργάνωσης είναι δικό σας πρόβλημα και δεν θα σας το λύσει κανένας δήμαρχος ή πρόεδρος ΛΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσείς του νοβς, που ψάχνετε να βρείτε δικαιοσύνη;;
      ο διπλανός σας πρόεδρος είναι κολαούζος του δημάρχου, συγχρόνως υποψήφιος σύμβουλός του, τον έχει και στο συμβούλιο το λ.τ.
      σας κάνει ότι κάνει έχοντας τον δήμαρχο δικηγόρο και συμπαραστάτη. αυτό το ξέρει όλη η κούλουρη
      μη προσπαθείτε λοιπόν άδικα!
      η μετακόμισή σας μάλλον έχει αποφασιστεί από την ανώτατη εξουσία του νησιού.
      ο βλάκας δίπλα σας είναι απλώς βλάκας. ένα απλό εργαλείο!
      η μόνη απορία που έχω είναι, πόσους ψήφους υπολογίζει να του φέρει αυτός ο αγράμματος μαιντανός του αμπελακίου!

      Διαγραφή
  29. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΒΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ??ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ???ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΝΟΥΜΕ??ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΛΟΜΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΡΩΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ(εκανε την γλαστρα),ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ(εκανε τον βασιλικο).ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι σού έκανε η γλάστρα και οι βασιλικός ρε φίλε και τα βρίζεις;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τη γλαστρα τη ξερουμε........ τη κανουνε οι γκομενες στο εις υγειαν...... το βασιλικο πως τον εκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τι έγινε κύριε πρόεδρε του γνοσ και δεν απαντάς;
    σου πέρασε η φούρια ή δόθηκε εντολή... άνωθεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ποιον εννοειτε ναυαρχο εγω γνωριζω οτι αποστρατευθηκε πλοιαρχος,ποτε εγινε ναυαρχος μηπως στον υπνο του η ναυαρχος στον στολο του βουρκαριου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου