ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
 




Σαλαμίνα: 5/11/2013

 Με μεγάλη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε την έναρξη των εργασιών για τη στεγανοποίηση της οροφής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας.



Έτσι η προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου από την παρούσα Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) έχει επιτυχή κατάληξη. Ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε το ιστορικό κτίριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου λαμβάνει τέλος, με αποτέλεσμα οι μαθητές από εδώ και στο εξής να απολαμβάνουν την εκπαίδευση κάτω από ασφαλείς συνθήκες, αφού δεν θα κινδυνεύουν από τα προβλήματα που δημιουργούσε η διαρροή της σχολικής στέγης.

 Για άλλη μια φορά όλοι αυτοί που όψιμα αμφισβητούσαν τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ των δημοτών της Σαλαμίνας και του Δήμου, θα πρέπει να επανεξετάσουν τη στάση τους διεκδικώντας την ουσιαστική λύση των προβλημάτων και όχι τον φτηνό εντυπωσιασμό.







Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας


Σχόλια

  1. Έρχονται και άλλα χρήματα και άλλα έργα , έρεε στενοχώρια πάμε για σφηνάκια και μαζικές αυτοκτονίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8-10-2013,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 30-10-2013 ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ,ΕΦΟΝΣΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Σ.Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 8-10; Η ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου