Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Σαλαμίνας

Ο Δήμος Σαλαμίνας ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επαρχιακού οδικού δικτύου συνολικού εμβαδού 15.000 τμ. Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες και στην πιο δύσκολη εποχή για τη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η παρούσα Δημοτική Αρχή μετά από προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας και με την τεχνική επίβλεψη της Περιφέρειας Αττικής, κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ για την ασφαλτόστρωση των δρόμων.

Υπογραμμίζουμε ωστόσο ότι με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει λόγω των έργων αποχέτευσης όμβριων υδάτων που ξεκινούν άμεσα σε Λ. Φανερωμένης, Παλούκια και διασταύρωση φαναριών ΙΚΑ, δεν πρόκειται να ασφαλτοστρωθούν όσα τμήματα των δρόμων όπου αναμένεται στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθούν σκαπτικές εργασίες. Τα λάθη που έγιναν από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές στο συγκεκριμένο θέμα και κόστισαν αρκετά σε χρήματα, υποδομή και ταλαιπωρία για τους πολίτες της Σαλαμίνας, δεν θα επαναληφθούν.

 

 

 

 
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

Σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΟΨΕΣ ΚΑΥΜΕΝΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μπαλώματα και πασαλείμματα έργο δεν γίνεται, εξυπηρέτηση γίνεται, νταλαβέρι για ψηφουλάκια γίνεται. όμως ένας τέτοιος άρχοντας του τόπου όνομα του μανουβραδόρου αποκτά ποτέ του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου